Appartement


Uw Droomverblijf in Saint Vincent les Forts: Luxe Appartement met Adembenemend Uitzicht

Beeld je in: ontwaken in een ruim, modern ingericht appartement op een heuvelrug, met een panoramisch uitzicht op het schitterende Lac de Serre-Ponçon. Dit kan jouw realiteit zijn in Saint Vincent les Forts, waar comfort en natuur hand in hand gaan.

Geniet van Ruimte en Luxe

Dit ruime appartement biedt alles wat je nodig hebt voor een ontspannen en luxueus verblijf. Met een eigentijdse inrichting en hoogwaardige voorzieningen voel je je direct thuis. Het juweel van dit appartement is het grote terras, waar je kunt genieten van je ochtendkoffie met een prachtig uitzicht op het meer en de omliggende bergen. Hier ervaar je de rust en sereniteit van de natuur op zijn best.

Ideaal voor Actievelingen en Rustzoekers

Of je nu op zoek bent naar avontuur of juist naar rust, dit appartement is de perfecte uitvalsbasis. In de omgeving kun je paragliden, wandelen, fietsen, skiën en diverse watersporten beoefenen. Saint Vincent les Forts staat bekend om zijn uitstekende outdoor-activiteiten, waardoor je elke dag iets nieuws kunt beleven. Na een dag vol avontuur keer je terug naar een oase van rust in je comfortabele appartement.

Een Paradijs voor Natuurliefhebbers

De locatie van het appartement biedt een ongeëvenaard uitzicht op het Lac de Serre-Ponçon, een van de grootste kunstmatige meren van Europa. Omringd door weelderige bossen en majestueuze bergen, is dit de perfecte plek om te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven. Geniet van lange wandelingen door de natuur, ontspan op het terras met een goed boek, of verken de charmante dorpjes in de omgeving.

Boek Vandaag Nog

Mis deze unieke kans niet om te verblijven in een van de mooiste gebieden van de Franse Alpen. Of je nu een avontuurlijke vakantie plant of gewoon wilt ontspannen en genieten van het spectaculaire uitzicht, dit appartement in Saint Vincent les Forts biedt het allemaal. Boek vandaag nog en maak je dromen werkelijkheid in dit prachtige stukje paradijs.

Waarom Kiezen voor Dit Appartement?

- Ruim en Modern Ingericht: Comfort en luxe gecombineerd voor een onvergetelijk verblijf.
- Groot Terras met Uitzicht: Geniet van adembenemende uitzichten op Lac de Serre-Ponçon.
- Veelzijdige Omgeving: Perfect voor zowel actievelingen als rustzoekers.
- Activiteiten in de Buurt: Paragliden, wandelen, fietsen, skiën en watersporten direct binnen handbereik.

Saint Vincent les Forts wacht op jou. Laat je verrassen door de schoonheid van de natuur en het comfort van dit prachtige appartement. Boek nu en ervaar een vakantie als nooit tevoren!

De verhuurder, Esther

Advertentie online sinds juni 2024

Geverifieerde verhuurder
Reageert gemiddeld binnen 1 uur
Beste gasten

Ik ben Esther, uw gastvrouw, en ik heet u van harte welkom in de Paralodge.
Mijn doel is om u een onvergetelijk en comfortabel verblijf te bieden. Onze accommodatie is met zorg en aandacht ingericht om u een gezellige plek te bieden waar u kunt ontspannen en genieten. Ik hoop dat u zult genieten van uw tijd hier en met mooie herinneringen naar huis zult gaan. Bedankt dat u voor mijn accommodatie heeft gekozen en ik kijk ernaar uit om u te verwelkomen!

Hartelijke groet Esther

Je betaalt veilig online

Bij deze verhuurder kun je veilig online betalen. Lees meer over betalingen

Veilig betalen met: iDEAL Veilig betalen met: Visa Veilig betalen met: Mastercard Veilig betalen met: Bancontact Veilig betalen met: MyBank Veilig betalen met: Sofort Banking

Prijzen & reserveren

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de oranje button om je reservering te starten. Nog geen betaling nodig.
Wissen
  • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
  • 1 Beschikbaar
  • 1 Geen prijzen beschikbaar
  • 1 Bezet
  • 1 In optie

Toelichting op de prijzen & annuleringsvoorwaarden

Nadat de boeking is gedaan kunt u tot 8 weken voor aanvang van de huurperiode nog kosteloos annuleren.
Vanaf 8 weken tot 6 weken voor aanvang van de huurperiode betaald u 30% van het totale huurbedrag.
Vanaf 6 weken voor aanvang van de huurperiode betaald u 100%.
Wijzigingen kunnen worden doorgevoerd op basis van beschikbaarheid.

Bijkomende kosten: 
Toeristenbelasting: € 3,50 per persoon per dag
Linnenpakket: € 15,00 per persoon per verblijf.
Eindschoonmaak: € 150

Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
za 31-aug-2024
tot
zo 15-sep-2024
Minimaal verblijf 3 nachten
Week € 1225,00
Midweek € 700,00
Nacht € 175,00
Weekend € 525,00
van
zo 15-sep-2024
tot
ma 23-dec-2024
Minimaal verblijf 3 nachten
Week € 875,00
Midweek € 500,00
Nacht € 125,00
Weekend € 375,00
van
ma 23-dec-2024
tot
za 28-dec-2024
Minimaal verblijf 3 nachten
Week € 1050,00
Midweek € 600,00
Nacht € 150,00
Weekend € 450,00
van
za 28-dec-2024
tot
do 02-jan-2025
Minimaal verblijf 3 nachten
Week € 1225,00
Midweek € 700,00
Nacht € 175,00
Weekend € 525,00
van
do 02-jan-2025
tot
za 15-mrt-2025
Minimaal verblijf 3 nachten
Week € 980,00
Midweek € 560,00
Nacht € 140,00
Weekend € 420,00
van
za 15-mrt-2025
tot
wo 30-apr-2025
Minimaal verblijf 3 nachten
Week € 875,00
Midweek € 500,00
Nacht € 125,00
Weekend € 375,00

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Eindschoonmaak
€ 100,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Linnengoed
€ 15,00
Per persoon
Betalen bij boeking | verplicht
Toeristenbelasting vanaf 13 jaar
€ 3,50
Per persoon per nacht
Betalen bij boeking | verplicht

Locatie & tips

Tips van de verhuurder

Rond het Lac de Serre Ponçon heeft elk seizoen zijn eigen charme. Ook in het voorjaar, de zomer, de herfst en winter vinden vakantiegangers van alle leeftijden er geschikte activiteiten en ontspanning.

Lucht: Saint Vincent les Forts is de perfecte plek om te paragliden.
Bergen: De bergachtige omgeving is een walhalla voor wandelaars, klimmers, mountainbikers en wintersporters.
Water: Met rivieren als de Durance en De Ubaye en natuurlijk Lac de Serre Ponçon hoeven watersporters zich zeker niet te vervelen.
Lac de Serre-Ponçon, genesteld in de Franse Alpen, is een verborgen juweeltje dat wacht om ontdekt te worden. Met zijn adembenemende uitzichten, kristalhelder water en eindeloze recreatiemogelijkheden, is dit de ideale bestemming voor zowel avonturiers als ontspanningzoekers. Laat ons u meenemen op een reis door de vele vakantie mogelijkheden die dit prachtige meer te bieden heeft.

Een Paradijs voor Watersportliefhebbers

Of u nu een ervaren zeiler bent of het water voor het eerst verkent, Lac de Serre-Ponçon biedt voor ieder wat wils. Het meer, met zijn uitgestrekte oppervlak van 28,2 vierkante kilometer, is perfect voor zeilen, windsurfen, kajakken en paddleboarden. Voor de adrenalinejunkies zijn er mogelijkheden om te waterskiën of wakeboarden, terwijl vissers hun geluk kunnen beproeven in de visrijke wateren.

Onvergetelijke Avonturen te Land

De omliggende bergen en valleien maken Lac de Serre-Ponçon ook tot een paradijs voor wandelaars en fietsers. Verken de schilderachtige paden die u langs majestueuze uitzichten, rustige bossen en pittoreske dorpjes leiden. Voor de echte avonturiers zijn er mogelijkheden voor bergbeklimmen en paragliden, waarbij u kunt genieten van het adembenemende landschap vanuit vogelperspectief.

Familievriendelijke Vakantie

Lac de Serre-Ponçon is een ideale bestemming voor gezinnen. Er zijn tal van kindvriendelijke activiteiten, zoals zwemplekken met veilige, geleidelijke dieptes, speeltuinen en georganiseerde natuurwandelingen. Veel campings en vakantieparken bieden animatieprogramma's en faciliteiten speciaal gericht op kinderen, zodat ouders kunnen ontspannen terwijl de kleintjes zich vermaken.
Aan de oevers van het Lac de Serre-Ponçon liggen drie dorpen te wachten om ontdekt te worden: Embrun, Chorges en Savines-le-Lac. Of u nu op zoek bent naar adembenemende natuur, culturele ontdekkingen of spannende outdoor-activiteiten, deze charmante dorpjes hebben het allemaal.

Embrun: Het Balkon van de Alpen

Embrun, bekend als het "Balkon van de Alpen," biedt een panoramisch uitzicht over het Serre-Ponçon-meer en de omliggende bergen. Dit pittoreske stadje combineert historische charme met een levendige sfeer. Wandel door de smalle straatjes, bewonder de indrukwekkende kathedraal van Notre-Dame-du-Réal en geniet van de gezellige cafés en boetiekjes.

Voor de avonturiers biedt Embrun tal van mogelijkheden. Van wandelen en mountainbiken tot watersporten op het meer, er is voor elk wat wils. In de winter verandert Embrun in een paradijs voor skiërs en snowboarders, met toegang tot enkele van de beste pistes van de regio.

Chorges: Rust en Natuur in Harmonie

Chorges, gelegen aan de rand van het Serre-Ponçon-meer, is een oase van rust en natuurschoon. Dit charmante dorpje is de ideale bestemming voor natuurliefhebbers en gezinnen. Ontdek de prachtige wandelroutes die door de ongerepte natuur slingeren, of geniet van een ontspannen dag aan de oevers van het meer.

Chorges staat ook bekend om zijn rijke geschiedenis en culturele erfgoed. Bezoek de pittoreske kapelletjes, het traditionele marktplein en leer meer over de lokale tradities tijdens een van de vele festivals die hier het hele jaar door plaatsvinden.

Savines-le-Lac: Het Blauw van het Meer en het Groen van de Bergen

Savines-le-Lac is een modern wonder, een stad die uit de as is herrezen na de bouw van de dam van Serre-Ponçon. Met zijn strategische ligging aan het meer en omringd door majestueuze bergen, is Savines-le-Lac de perfecte plek voor watersportliefhebbers. Zeilen, kajakken, zwemmen - de mogelijkheden zijn eindeloos.

Naast de wateractiviteiten biedt Savines-le-Lac ook tal van wandel- en fietsroutes die door het adembenemende landschap lopen. Na een dag vol avontuur kunt u ontspannen in een van de vele restaurants en genieten van de lokale keuken, terwijl u uitkijkt over het serene meer.
De ParaLodge is een perfect uitgangspunt voor schitterende toertochten op de motor. Vanuit Saint Vincent les Forts heb je direct toegang tot het mooiste gebied dat je met je motorfiets kunt doorkruisen. Als je houdt van de vrijheid van de open weg, de adembenemende uitzichten en de charme van pittoreske Franse dorpjes, dan is dit de plek voor jou.

Een Paradijs voor Motorrijders

Gelegen in de regio Provence-Alpes-Côte d'Azur, biedt Saint-Vincent-les-Forts een ongeëvenaarde mix van spectaculaire landschappen en uitdagende routes. Of je nu een ervaren rijder bent die op zoek is naar technische wegen of een ontspannen toertocht wilt maken, hier vind je het allemaal. De kronkelende bergpassen, weidse uitzichten en rustige, landelijke wegen maken elke rit tot een onvergetelijke ervaring.

Hoogtepunten van de Routes

- Route des Grandes Alpes**: Begin je avontuur op deze legendarische route die je meeneemt door enkele van de hoogste en mooiste bergpassen van de Alpen. Geniet van bochtenwerk en panoramische uitzichten die je nergens anders vindt.
- Lac de Serre-Ponçon**: Maak een rit rond dit schitterende meer, waar de blauwe wateren contrasteren met de omringende bergen. Stop voor een picknick aan de oever en geniet van de rust en schoonheid van de natuur.
- Col de la Bonette**: Waag je aan een van de hoogste verharde wegen van Europa. Deze spectaculaire route biedt niet alleen een uitdaging voor je rijvaardigheden, maar ook adembenemende vergezichten.

Meer dan Alleen Rijden

Saint-Vincent-les-Forts biedt niet alleen geweldige rijervaringen, maar ook volop mogelijkheden om te ontspannen en te genieten van de lokale cultuur. Bezoek historische bezienswaardigheden zoals Fort de Saint-Vincent, een vesting die je terugvoert naar vervlogen tijden. Proef de heerlijke Provençaalse keuken in een van de lokale restaurants en geniet van de gastvrijheid van de bewoners.

Praktische Tips

- Beste tijd om te rijden**: De maanden mei tot en met september bieden de beste weersomstandigheden voor motorrijden.
- Verhuur en service**: Er zijn verschillende bedrijven in de regio die motoren verhuren en onderhoudsdiensten aanbieden, zodat je zorgeloos kunt genieten van je reis.
- Veiligheid**: De wegen kunnen uitdagend zijn, vooral in de bergen. Zorg ervoor dat je motor in goede staat is en wees voorbereid op snel veranderende weersomstandigheden.

Saint-Vincent-les-Forts is een droombestemming voor elke motorrijder. De perfecte combinatie van natuur, cultuur en avontuur maakt het een plek waar je keer op keer naar terug wilt keren. Zet je helm op, start je motor en ontdek de onvergelijkbare schoonheid van de Franse Alpen vanuit het hart van Saint-Vincent-les-Forts. Het avontuur wacht op je!
Ben je op zoek naar een avontuur dat je adrenaline laat pompen en je een gevoel van vrijheid geeft zoals nooit tevoren? Welkom in Saint Vincent les Forts, het paragliding-paradijs in het hart van de Franse Alpen! Deze schilderachtige bestemming biedt niet alleen adembenemende uitzichten, maar ook de perfecte omstandigheden voor zowel beginnende als ervaren paragliders.

Een Unieke Ervaring
Saint Vincent les Forts staat bekend om zijn uitzonderlijke vliegcondities, dankzij de thermische winden die je moeiteloos de lucht in tillen. Stel je voor dat je hoog boven de uitgestrekte valleien zweeft, met een panoramisch uitzicht op het Lac de Serre-Ponçon en de omliggende bergen. Deze ervaring is niet alleen onvergetelijk, maar ook een prachtige manier om de natuurlijke schoonheid van de Alpen te ontdekken.

Voor Iedereen Toegankelijk
Of je nu een doorgewinterde paraglider bent of je eerste vlucht nog moet maken, Saint Vincent les Forts biedt voor elk wat wils. Ervaren instructeurs staan klaar om je te begeleiden, met tandemvluchten voor beginners en uitgebreide cursussen voor degenen die hun vaardigheden willen verfijnen. Veiligheid staat voorop, en met de nieuwste apparatuur en goed opgeleide professionals ben je in goede handen.

Perfecte Vliegomstandigheden
Dankzij het gunstige klimaat en de betrouwbare thermiek is Saint Vincent les Forts een van de beste locaties in Europa voor paragliden. De zonovergoten dagen en de frisse berglucht zorgen voor ideale omstandigheden om te vliegen. Bovendien biedt de geografische ligging variërende terreinen, van zachte heuvels tot steile berghellingen, waardoor je elke vlucht kunt aanpassen aan je ervaringsniveau en voorkeuren.

Adembenemende Landschappen
Saint Vincent les Forts biedt meer dan alleen geweldige vliegcondities. Terwijl je door de lucht zweeft, word je getrakteerd op een spectaculair uitzicht op het blauwe water van het Lac de Serre-Ponçon, omringd door weelderige bossen en majestueuze bergtoppen. In de verte zie je misschien zelfs de besneeuwde pieken van de Écrins. Deze schilderachtige omgeving zorgt ervoor dat elke vlucht niet alleen een sportieve uitdaging is, maar ook een visueel spektakel.

Een Avontuur voor het Hele Gezin
Paragliden in Saint Vincent les Forts is een avontuur dat je kunt delen met vrienden en familie. Terwijl jij door de lucht zweeft, kunnen anderen genieten van de vele andere activiteiten die deze regio te bieden heeft. Wandelen, fietsen, zwemmen of gewoon ontspannen in de natuur – er is voor ieder wat wils. Dit maakt Saint Vincent les Forts de ideale bestemming voor een onvergetelijke vakantie vol avontuur en ontspanning.

Paragliden in Saint Vincent les Forts biedt een unieke combinatie van avontuur, natuur en vrijheid. Of je nu een ervaren paraglider bent of een beginner, deze bestemming heeft alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke ervaring. Kom en ontdek waarom zoveel mensen verliefd worden op de lucht boven Saint Vincent les Forts.





Met skigebieden als Montclar, La Foux d'Allos en Pra-Loup om de hoek is de ParaLodge ook perfect voor een wintersportvakantie. Deze drie verborgen parels bieden alles wat een skifanaat zich kan wensen: adembenemende uitzichten, perfect geprepareerde pistes en een warme, gastvrije sfeer.

Montclar: Rust en Authenticiteit

Montclar, een idyllisch skidorp, is de perfecte bestemming voor wie op zoek is naar rust en authenticiteit. Gelegen tussen de valleien van Ubaye en Blanche, biedt Montclar een gevarieerd skigebied met pistes voor elk niveau. Beginners kunnen hun eerste bochten oefenen op de brede, zachte hellingen, terwijl ervaren skiërs worden uitgedaagd door de steilere, technischere afdalingen.

Naast skiën kunt u genieten van sneeuwschoenwandelingen, langlaufen of simpelweg ontspannen in de charmante chalets. De ongerepte natuur en de authentieke sfeer maken Montclar tot een unieke bestemming waar u volledig tot rust kunt komen.

La Foux d'Allos: Avontuur en Familieplezier

Voor gezinnen en avonturiers is La Foux d'Allos de perfecte keuze. Dit levendige skigebied maakt deel uit van het grotere Espace Lumière en biedt toegang tot meer dan 230 kilometer aan pistes. De variëteit aan afdalingen, van eenvoudige groene pistes tot uitdagende zwarte, zorgt ervoor dat er voor iedereen iets te beleven valt.

Kinderen kunnen zich uitleven in de speciaal ontworpen kindergedeeltes en skischolen, terwijl ouders genieten van de rustige, schilderachtige pistes. La Foux d'Allos biedt daarnaast tal van activiteiten buiten de pistes, zoals hondensleeën, sneeuwschoenwandelingen en gezellige après-ski momenten in de sfeervolle bars en restaurants.

Pra-Loup: Moderne Faciliteiten en Sneeuwzekerheid

Pra-Loup, bekend om zijn moderne faciliteiten en uitstekende sneeuwzekerheid, is een paradijs voor skiërs en snowboarders. Het skigebied, dat ook deel uitmaakt van het Espace Lumière, staat bekend om zijn brede, perfect geprepareerde pistes en geavanceerde liften. Hier kunt u genieten van lange afdalingen, indrukwekkende panorama's en een breed scala aan pistes voor alle niveaus.

Het levendige centrum van Pra-Loup biedt een scala aan winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden, waardoor het de ideale bestemming is voor wie graag actief is zowel op als naast de piste. Na een dag vol ski-actie kunt u ontspannen in de spa's, genieten van lokale culinaire hoogstandjes of deelnemen aan de bruisende après-ski.

Na een actieve dag in de sneeuw is het heerlijk om te relaxen in je eigen vakantiehuis.ParaLodge. Saint Vincent les Forts, is een ideale bestemming voor ontspannen wintersportvakantie voor families of vriendengroepen.

Indeling

Woonkamer
Begane grond

2-persoonsslaapbank

Slaapkamer 1
Begane grond
20 m2

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Dekbedden (2)

Slaapkamer 2
Begane grond

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Dekbedden

Badkamer
Begane grond
10 m2

Toilet

Douche (1)

Wastafel

Keuken

Soort: Open

Fornuis: Inductie (4 Kookzones/branders)

Afzuigkap

Faciliteiten

Type accommodatie

  • Appartement

Woonoppervlakte

  • 87 m2

Sport & recreatie

  • Bergsport
  • Mountainbiken
  • Wandelen
  • Watersport
  • Wintersport

Populaire thema's

  • Cultuur & historie
  • Luxe accommodatie
  • Privacy
  • Weekendje weg

Verwarming

  • Centrale verwarming

Internet, wifi, audio

  • Kabeltelevisie
  • Televisie
  • Wifi
  • Streamingdiensten

Buitenvoorzieningen

  • Balkon
  • Barbecue
  • Buitenverlichting
  • Ligstoel(en) (2)
  • Parasol(s)
  • Parkeerplaats(en)
  • Terras (2)
  • Tuintafel(s) (1)

Linnengoed

  • Bedlinnen
  • Handdoeken (2)
  • Keukenlinnen

Mindervaliden

  • Gelijkvloers

Faciliteiten

  • Roken niet toegestaan
  • Huisdieren in overleg

Wintersport

  • Piste 50km tot 100km
  • Hoogte 1000m - 2000m


€ 875,-
per week v.a.
€ 875,-
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer
  • Géén boekingskosten
  • Gebruik onze service gratis!
  • Je boekt direct bij de eigenaar
Je betaalt veilig online

Andere vakantiehuizen van deze verhuurder

Paralodge- Dormillouse

Vanaf per nacht € 140,- v.a. per week per week € 980,-

Paralodge- Montclar

Vanaf per nacht € 80,- v.a. per week per week € 560,-

ParaLodge - Chabanon

Vanaf per nacht € 100,- v.a. per week per week € 700,-