Studio

Zelfstandige studio in Limburg


De Studio

De Studio is de perfecte bestemming voor een romantisch uitje, tijd met een goede vriend(in) of een solo-avontuur. Nestel je in alle rust op de verscholen relax-plek waar je heerlijk een avondje in de hottub spendeert, een boekje leest of gezellig een drankje drinkt op het terras van je privé tuin. 
Liever bruisend Venray verkennen? Dat kan! Op 5 minuutjes van De Studio kun je heerlijk eten bij Gastrobar Tof, Wijn & Bistro Samen, een drankje doen op het terras van Bar Altro, de keuken van Steaks & More ontdekken of doorzakken met 1 van die 400(!) verschillende speciaal biertjes van Proeflokaal Goesting op het gezellige plein? Er is keuze in overvloed! Venray heeft een gezellig en bruisend centrum.

De Studio is gelegen direct aan de rand van de bossen, waar je eindeloos kunt dwalen over natuurpaadjes. De groene omgeving en pittoreske dorpjes zijn te voet of met de fiets te ontdekken, bekijk vooral het ruime netwerk aan fiets -en wandelpaden in de omgeving, het zal je verrassen.

De studio bevindt zich aan de zijkant van ons terrein, los van het familiehuis en met een zelfstandige entree en parking. Eenmaal door de poort leidt het pad naar je gezellige groene tuin met buitenzitje, houtgestookte hottub en veel privacy.

Groen en rust: jouw eigen tuinparadijs. 
Drink jij jouw eerste koffietje graag buiten? Geen probleem.. Vanuit de studio heb je direct toegang tot je privé tuin van meer dan 100 m², met een zalige zuidoost-oriëntatie met zicht op groen, waar het heerlijk vertoeven is.

Extra’s die het leven makkelijk maken;
Volledig vernieuwde badkamer en suite met inloopdouche, toilet en wastafel. Keukentje met koelkast, inductie kookplaat en wasbak. Ruime opbergkast, airconditioning/verwarming/onbeperkt internet en een leuke selectie van boeken en bordspelletjes.

Handig om te weten;
- Inchecken vanaf 15u en kan via self check-in of persoonlijk. Het uitchecken is uiterlijk om 11u. Eerder inchecken of later uitchecken is in overleg en bij gelegenheid mogelijk.
- Wifi en eindschoonmaak zijn inclusief.
- Er is geen tv in de studio (wel leuke boeken en (bord)spellen!).
- Geen reserveringskosten, administratiekosten of andere onverwachte extra kosten.
- Wanneer u een kinderbedje en/of kinderstoel wenst, graag even doorgeven bij de reservering.
- Bij de boeking zijn inbegrepen: opgemaakte bedden, handdoeken, keukenlinnen, water, elektriciteit, internet, toeristenbelasting en schoonmaakkosten. Verder zijn koffie, thee, olijfolie, peper, zout, vuilniszakken, handzeep, toiletpapier, shampoo, conditioner en douchegel ook inbegrepen. U krijgt bij uw boeking voldoende hout, aanmaakblokjes en aanmaakhout om de hottub één keer warm te stoken. Extra hout voor meerdere avonden is bij te reserveren.
- Honden in overleg welkom. 
- Parkeren kan op eigen terrein.
- Opladen van fiets(en) is mogelijk.
- De hottub staat schoongemaakt (en indien gewenst gevuld) voor u klaar. Zodat u lekker in vers en chloorvrij water kan badderen. Nadat het bad gevuld is maakt u het water warm door middel van het stoken van een vuurtje in de aangesloten kachel. Hoe dat precies werkt staat in de handleiding die in het huisje ligt. Na elke boeking wordt de hottub geleegd en schoongemaakt.
- Fietsen zijn te huur, graag bij de reservering doorgeven.


We verwelkomen je graag!




De verhuurder, Loes

Advertentie online sinds september 2024

Geverifieerde verhuurder
Welkom bij De Studio!
Gastvrij en enthousiast staan we klaar om u een geweldig verblijf te bieden in onze fijne accommodatie.
Ons familiehuis bevindt zich op hetzelfde terrein, maar zowel tuin als woning zijn volledig afgescheiden van de studio. We zijn bereikbaar via whatsapp of een belletje voor hulp of om vragen te beantwoorden. Meer info, vragen of ideeën? We horen het graag!


Je betaalt veilig online

Bij deze verhuurder kun je veilig online betalen. Lees meer over betalingen

Veilig betalen met: iDEAL Veilig betalen met: Visa Veilig betalen met: Mastercard Veilig betalen met: Bancontact Veilig betalen met: MyBank Veilig betalen met: Sofort Banking

Prijzen & reserveren

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de oranje button om je reservering te starten. Nog geen betaling nodig.
Wissen
  • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
  • 1 Beschikbaar
  • 1 Geen prijzen beschikbaar
  • 1 Bezet
  • 1 In optie

Toelichting op de prijzen & annuleringsvoorwaarden

Verhuurder brengt de volgende bedragen in rekening, afhankelijk van de datum van schriftelijke annulering door de huurder:
  • Bij annulering tot 90 dagen (exclusief) vóór de aanvang van de huurperiode: kosteloos
  • Bij annulering vanaf 90 dagen (inclusief) tot 42 dagen (exclusief) vóór de aanvang van de huurperiode: 30% van de huurprijs
  • Bij annulering vanaf 42 dagen (inclusief) tot 28 dagen (exclusief) vóór de aanvang van de huurperiode: 50% van de huurprijs
  • Bij annulering vanaf 28 dagen (inclusief) tot 14 dagen (exclusief) vóór de aanvang van de huurperiode: 75% van de huurprijs
  • Bij annulering vanaf 14 dagen (inclusief) vóór de aanvang van de huurperiode: 100% van de huurprijs
  • Indien de huurder pas op de dag van aanvang van de huurperiode of tijdens de huurperiode meedeelt géén gebruik (meer) van het gehuurde te zullen maken, blijft hij de volledige huurprijs verschuldigd

Geen Borg!

Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
di 01-okt-2024
tot
ma 23-dec-2024
Minimaal verblijf 2 nachten
Week € 600,00
Midweek € 450,00
Nacht € 100,00
Weekend € 350,00
van
ma 23-dec-2024
tot
do 02-jan-2025
Minimaal verblijf 2 nachten
Week € 850,00
Midweek € 600,00
Nacht € 125,00
Weekend € 450,00
van
do 02-jan-2025
tot
vr 28-feb-2025
Minimaal verblijf 2 nachten
Week € 600,00
Midweek € 450,00
Nacht € 100,00
Weekend € 350,00
van
vr 28-feb-2025
tot
wo 01-okt-2025
Minimaal verblijf 2 nachten
Week € 650,00
Midweek € 450,00
Nacht € 110,00
Weekend € 350,00

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Elektra
€ -
Naar verbruik
Ter plaatse betalen | verplicht
Huisdier(en)
€ 15,00
Per nacht
Betalen bij boeking | verplicht

Locatie & tips

Tips van de verhuurder

Op het voormalige slagveld van Overloon staat het grootste en oudste oorlogsmuseum over de Tweede Wereldoorlog van West-Europa. Bekijk 20.000m² aan oorlogsgeschiedenis, waaronder 180+ militaire voertuigen, interactieve tentoonstellingen en indrukwekkende exposities.
Zoo Parc Overloon ligt in het Brabantse plaatsje Overloon, tussen Nijmegen en Venlo. Het park beslaat 21 hectare en heeft een natuurlijke uitstraling met ruime dierenverblijven. Zoo Parc Overloon laat je bijzondere dieren- en plantensoorten zien. Bezoekers kunnen zelfs door sommige dierenverblijven heen lopen waardoor je de dieren van dichtbij kan bewonderen. Tijdens een bezoek ga je op expeditie door de vele gebieden die het park rijk is; Headquarters, Boulders Beach, Outback, Amazone, Jangalee, Forest en meer. Het park is het hele jaar geopend!
Onze regio is een bijzonder indrukwekkende plek met diverse landschappen en vormen van natuur. Van dichtbegroeide bossen tot zandvlaktes met jeneverbesstruiken, beken, plassen en stadswandelingen. Je vindt het in onze gemeente door middel van tal van wandelroutes verbonden middels knooppunten. Deze routes vind je in dorpen, het centrum, tussen verschillende dorpen en gemeente grensoverschrijdend.

Wandelen in Venray betekent wandelen in een groene, bijzondere en prachtige omgeving die indruk maakt en verrast!
Een perfecte combinatie van plezier, verbeelding en educatie voor jong en oud! Bij Mind Mystery is er van alles te zien en te beleven rondom het thema optische illusies. Bezoek het museum en ontdek alles over de grote kunstenaars, bekijk talloze hologrammen en allerlei optische kunst. Verdwaal in het spiegeldoolhof en verlies de zwaartekracht in een gigantische ruimtelijke illusie. Verbaas je over alles wat eigenlijk niet kan.
Een avondje uit in Noord-Limburg wordt onvergetelijk bij Schouwburg Venray. Er is een groot aanbod voorstellingen in allerlei genres. Schaterlachen, verwonderen of ontroeren, Schouwburg Venray biedt vermaak en ontspanning voor iedereen.
Landgoed Geijsteren is sinds 1806 in handen van familie de Weichs de Wenne. Het landgoed is zo'n 700 hectare groot en heeft veel te bieden. De monumentale boerderijen die tot het landgoed behoren zijn herkenbaar aan de zwart-witte luiken. De wandel routes nemen je mee door het Landgoed Geijsteren met prachtige bossen, statige lanen en enkele mooie vennen, stokoude watermolens, liefelijk gelegen boerderijen en een gerestaureerde kasteelruïne. En voor wie goed kijkt, naast de monumentale boerderijen zijn er ook verschillende wilde dieren te spotten op en rondom het landgoed.
Iedere zaterdag kun je vanaf 14:00 uur deelnemen aan een stadswandeling door het centrum van Venray. Deze wandeling wordt geleid door iemand van het Rooys Gidsen Gilde. Met de stadswandeling sta je samen met de gids stil bij bekende, historische plekken in Venray. (Tussen 22 maart en 31 oktober)
De geschiedenis van de Psychiatrie gaat terug tot 1905 toen de Broeders van Liefde uit Gent in België de toestemming kregen tot het bouwen van een gesticht voor rooms katholieke mannelijke krankzinnigen en zenuwlijders. Twee jaar later kregen de Zusters van Liefde de toestemming tot het bouwen van een krankzinnigengesticht voor vrouwen.
Nu, meer dan honderd jaar later, kijkt het Museum Psychiatrie terug op wat er in deze periode aan zorg voor mensen met een psychiatrische ziekte is gebeurd.
Hart van Limburg is een populaire bestemming voor fietsers vanwege het uitgebreide netwerk van fietsroutes die in de regio zijn uitgezet. Van vlakke fietspaden door de natuur tot pittoreske dorpen en schilderachtige landschappen. Of je nu een ervaren fietser bent of op zoek bent naar een ontspannen rit door het mooie Limburgse landschap, er zijn talloze fietsroutes om uit te kiezen in deze regio.
Heerlijk, ambachtelijk ijs bij ijssalon Clevers in Overloon.
Met keuze uit meer dan 75 verschillende ijscoupes zit iedere ijsliefhebber goed bij IJssalon Clevers Overloon. De ene ijscreatie is nog lekkerder dan de andere. Ook voor een goed aangeklede koffie met wat lekkers erbij kunt je bij IJssalon Clevers terecht. Laat je verwennen door het gastvrije Clevers-team!

Plattegrond


Indeling

Woonkamer
Begane grond

Tegels

Airconditioning

Eethoek / Eettafel

Slaapkamer
Begane grond

Bed: 2-persoons 200 x 160 cm

Tegels

Dekbedden (2)

Badkamer
Begane grond

Toilet

Douche (1)

Wastafel

Tuin met hottub
Begane grond

100 m2

Keuken

Soort: Open

Fornuis: Inductie (2 Kookzones/branders)

Bestek & servies

Faciliteiten

Type accommodatie

  • Studio

Energielabel

  • A+

Woonoppervlakte

  • 30 m2

Kinderen

  • Kinderbed (1)
  • Kinderstoel (1)
  • Campingbed (1)

Sport & recreatie

  • Fietsen
  • Mountainbiken
  • Nachtleven / uitgaan
  • Wandelen

Populaire thema's

  • Budget
  • Stedentrip
  • Privacy
  • Natuurhuisjes
  • Winkelen
  • Weekendje weg

Wellness

  • Bubbelbad / Hot tub

Verwarming

  • Electrische verwarming
  • Airconditioning

Buitenvoorzieningen

  • Buitenverlichting
  • Bubbelbad / Hot tub
  • Ligstoel(en) (2)
  • Parasol(s)
  • Parkeerplaats(en) (1)
  • Privé oprit
  • Terras (1)
  • Tuin
  • Tuinstoel(en) (2)
  • Tuintafel(s) (1)

Privacy

  • Beheerder op terrein
  • Volledige privacy

Linnengoed

  • Bedlinnen
  • Handdoeken (10)
  • Keukenlinnen
  • Strandlakens (2)

Mindervaliden

  • Gelijkvloers

Internet, wifi, audio

  • Wifi

Games & entertainment

  • (Bord)spellen
  • (Strip)boeken

Faciliteiten

  • Apart toilet (1)
  • Roken niet toegestaan
  • Huisdieren in overleg


€ 600,-
per week v.a.
€ 600,-
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer
  • Géén boekingskosten
  • Gebruik onze service gratis!
  • Je boekt direct bij de eigenaar
Je betaalt veilig online

Anderen bekeken ook:

Luxe bungalow midden in de natuur

9,0
Vanaf per nacht € 76,- v.a. per week per week € 529,-