Chalet


Naast een mooi natuurgebied, op slechts 1 km van het IJsselmeerstrand en op een steenworp afstand van het gezellige historische stadje Hoorn, verhuur ik sinds 5 juli 2024 mijn chalet.

Dit prachtige ruime en luxe familie (2 volwassenen en tot 2 kinderen) vakantie-chalet staat in een riante tuin van ruim 500 m2. De deels betegelde tuin ligt aan het water met een brede vis/boot steiger. Verder vindt u in de tuin een jacuzzi en een Weber BBQ. Privé parkeergelegenheid voor 2 auto's bij het chalet. Om mee te varen, liggen er1 x 2 persoons Canadese kano en 1 x 1 persoons. In de tuin vindt u verder een grote houten tuintafel met 6 stoelen met kussens, een ronde gietijzeren tafel met 4 stoelen, 2 ligbedden een hangmat voor aan de pergola en binnenkort een zandbak voor de kleintjes. Het chalet is compleet ingericht, u hoeft alleen uw tandenborstel mee te nemen!

Er mag in het chalet niet gerookt worden.
Een vakantieweek in het hoogseizoen (van 8-7-24 tot 02-09-2024) loopt van vrijdag tot vrijdag en gaat alleen per week. In principe kunt u op de aankomstdag vanaf 15.00 uur aankomen en is 11.00 uur de uiterste vertrektijd. In overleg kan van deze tijden worden afgeweken.

De verhuurder, Gerrel Wissink

Advertentie online sinds juni 2024

Geverifieerde verhuurder
Reageert gemiddeld binnen 1 dag
Doordat ik met pensioen ben gegaan, zocht ik een rustige plek niet al te ver van Amsterdam. Mijn zoektocht bracht mij naar Camping 't Venhop. Ik ben reislustig en ga graag naar Frankrijk en/of Spanje.
Dit heerlijke chalet grenst aan het natuurgebied De Hulk. Als ik op reis ga, verhuur ik mijn chalet sinds 5 juli 2024.

Je betaalt veilig online

Bij deze verhuurder kun je veilig online betalen. Lees meer over betalingen

Veilig betalen met: iDEAL Veilig betalen met: Visa Veilig betalen met: Mastercard Veilig betalen met: Bancontact Veilig betalen met: MyBank Veilig betalen met: Sofort Banking

Prijzen & reserveren

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de oranje button om je reservering te starten. Nog geen betaling nodig.
Wissen
  • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
  • 1 Beschikbaar
  • 1 Geen prijzen beschikbaar
  • 1 Bezet
  • 1 In optie

Toelichting op de prijzen & annuleringsvoorwaarden

Indien de huurder om welke reden dan ook de boeking wenst te annuleren, dient de huurder dit altijd per e-mail te bevestigen aan de verhuurder (ook wanneer dit bijvoorbeeld al telefonisch is doorgegeven aan de verhuurder).Verhuurder brengt de volgende bedragen in rekening, afhankelijk van de datum van schriftelijke annulering door de huurder:
  • annulering meer dan 3 maanden voor de aanvang van de huurperiode: 15%
  • annulering tussen de 90e en de 60e dag voor de aanvang van de huurperiode: 50% van de huurprijs
  • annulering tussen de 59e en de 30e dag voor de aanvang van de huurperiode: 75% van de huurprijs
  • annulering minder dan 30 dagen voor de aanvang van de huurperiode: 100% van de huurprijs
Indien de huurder pas op de begindatum of tijdens de huurperiode meedeelt géén gebruik (meer) van het gehuurde te zullen maken, blijft hij de volledige huurprijs verschuldigd.

Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
ma 02-sep-2024
tot
wo 01-jan-2025
Minimaal verblijf 3 nachten
Week € 560,00
Midweek € 320,00
Nacht € 80,00
Weekend € 240,00
van
wo 01-jan-2025
tot
vr 04-jul-2025
Minimaal verblijf 3 nachten
Week € 560,00
Midweek € 320,00
Nacht € 80,00
Weekend € 340,00

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Administratiekosten verhuurder
€ 17,50
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Badlinnen
€ 5,00
Per persoon
Betalen bij boeking | optioneel
Bedlinnen
€ 9,00
Per persoon
Betalen bij boeking | verplicht
Borgsom
€ 100,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Eindschoonmaak
€ 47,50
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Hottub / Jacuzzi
€ 50,00
Per week
Wordt verrekend met de borg.
Huisdier(en)
€ 15,00
Per verblijf
Ter plaatse betalen | verplicht
Overige kosten
€ 50,00
Per week
Wordt verrekend met de borg.
Toeristenbelasting alle leeftijden
€ 1,15
Per persoon per nacht
Ter plaatse betalen | verplicht

Locatie & tips

Tips van de verhuurder

Vanuit camping 't Venhop is er voor kinderen veel te beleven. Zo is er bijvoorbeeld Sprookjeswonderland, het Zuiderzeemuseum, Bakkerijmuseum, het schooltje van Dik Trom, de legendarische museum stoomtram Hoorn-Medemblik, of Stap aan boord van een zeventiende-eeuws schip en trotseer golven van acht meter hoog! In het Westfries Museum beleef je de Gouden Eeuw alsof je er zelf bij was…

Liever lekker zwemmen en zonnen? Ga dan eens naar zwembad De Wijzend! Of naar het nieuwe mooie strand op nog geen 10 minuten lopen van de camping.
Vanaf de camping is het mogelijk te kanoën en te suppen, of neemt u zelf een motor- of een fluisterbootje mee op reis? We hebben diverse chalets aan het water te huur met een bootje!

Recreatiegebied De Hulk is 58ha groot en zeer rijk aan water. (Kite-) surfen kan in Schellinkhout, waar ook een surfschool gevestigd is en waar eventueel spullen te huur zijn. In het nabij gelegen Julianapark kan men heerlijk zwemmen, surfen, zonnen, spelen, wandelen en fietsen.

Vanuit Hoorn worden ieder jaar de jeugd-zeilkampioenschappen georganiseerd. Van over de hele wereld komen er dan gezinnen naar de camping toe, met deelnemende kinderen. Super gezellig!
Er zijn legio manieren om op ontdekkingsreis te gaan in West-Friesland. Of je nu op de fiets, te voet, met de auto of op de scooter op pad gaat, vergeet onderweg vooral niet om even te pauzeren bij een van de musea of bijzondere locaties. Maak hieronder je keuze voor 1 van de vele dagjes uit in West-Friesland.

Klik op een van de onderstaande linkjes voor meer informatie.

https://www.westfrieseomringdijk.nl/wat-te-doen/fietsen-en-wandelen-in-west-friesland/fietsroute-westfriese-omringdijk/

https://www.ikhouvanhoorn.nl/
In Hoorn ligt het grootste aan een meer gelegen stadsstrand van Nederland. En wat is er nou leuker dan een heerlijk dagje strand? U kunt hier wandelen, joggen, fitnessen, voetballen, volleyballen, fietsen, zonnen, sporten of gewoon lekker liggen na een duik in het Markermeer. Ook voor kinderen is het ideaal. Zij kunnen er zandkastelen bouwen, zwemmen en spelen. Er is een groot speelschip waar
ze zich de hele dag op kunnen vermaken.

Zwemmen
Het zwemwater is afgezet met drie verschillende ballenlijnen. Binnen deze lijnen kun je veilig zwemmen. Het zwemwater heeft
een goede kwaliteit. Als u wilt suppen en varen doet u dat buiten de zwemlijnen.
Het zwemseizoen is van 1 mei tot 1 oktober. Zwemmen is op eigen risico, er is geen toezicht.

Wandelen
Op de 160 meter lange strekdam bij de schouwburg kan gewandeld worden.

Hondenstrand
Vlak bij het strandpaviljoen is een honden losloopgebied met opruimplicht. Dit gebied is een hondenstrand waar u samen met
uw hond kunt recreëren.

Zwembaden in de regio
Zwembad de Waterhoorn
In Zwembad de Waterhoorn kunt u zich met het hele gezin goed vermaken. Het recreatiebad heeft een grote glijbaan en een wildwaterbaan en voor de allerkleinsten is er baby- en peuterbad. Lekker wat baantjes trekken? Dat kan in het 25 meter wedstrijdbad.

Hier vindt u meer informatie over Zwembad de Waterhoorn.

Zwembad de Wijzend
Zwembad De Wijzend is een buitenzwembad en biedt plezier voor jong en oud met glijbanen, een airtrampoline en ruime ligweides. Een heerlijk verkoelend uitje voor het hele gezin in de zomer!



Gelegen ten zuidwesten van Hoorn en ten noorden van Scharwoude.

Achter de eeuwenoude Westfriese Omringdijk, op het kruispunt van oude transportwegen, namelijk de spoorlijn Hoorn-Amsterdam, de trekvaarten naar Alkmaar en Amsterdam en de voormalige Zuiderzeedijk ligt Recreatiegebied De Hulk. Een waterrijk en parkachtig gebied, waarin bomen, struiken en grasland elkaar afwisselen. Een deel van het gebied wordt ingezet voor natuurbouw. Hier vindt u uiteenlopende planten- en diersoorten. Het is een buurtschap, die zijn naam ontleent aan een herberg die hier heeft gestaan. Op het uithangbord van de herberg stond een groot zeeschip, De Hulk genoemd.

De Hulk is 58 hectare groot en bestaat uit een binnen- en een buitendijks gebied. U kunt er wandelen, fietsen, varen en vissen. Voor de kinderen zijn er fijne speelweiden. Vaar de prachtige route richting polder de Westerkogge, waar het water de dijkdorpen met elkaar verbindt. Vanaf het water geniet u van de weidse omgeving en de fraaie stolpboerderijen. Ook erg mooi op de schaats.

Route Dwaalpark bereikt u via het fietspad langs de Venneweg, bij de uitgang van de camping, maar ook vanaf de receptie, als u voor de brug linksaf gaat. In dit park zijn honden toegestaan.
De Hoornse Hoproute gaat door het groengebied De Hulk en door het Hoornse Dwaalpark. Aan de rand van de Hoornse wijk Grote Waal bereikt u de Markermeerdijk en kijkt u uit over het Hoornse Hop. In deze bocht van de voormalige Zuiderzee voelt u bijna de geschiedenis van de rijke VOC-stad Hoorn. Waar vroeger de koopvaardijschepen voor anker lagen, flitsen nu de surfers en zeilers voorbij. Via het dorp Scharwoude wandelt u aan de andere zijde van het spoor weer terug naar De Hulk. De route gaat over de grasdijk langs het Markermeer, waar honden niet zijn toegestaan. Met uw hond kunt u onderlangs wandelen.



www.ootjekonkel.nl

Indeling

Slaapkamer 1
Begane grond
10 m2

Bed: 2-persoons 200 x 160 cm

Laminaat

Dekbedden (2)

Slaapkamer 2
Begane grond
6 m2

Bed: Stapelbed 190 x 90 cm

Bed: Stapelbed 190 x 90 cm

Laminaat

Badkamer
Begane grond
8 m2

Toilet

Douche (1)

Wastafel (2)

Faciliteiten

Type accommodatie

  • Chalet

Energielabel

  • C

Woonoppervlakte

  • 45 m2

Sport & recreatie

  • Fietsen
  • Paardrijden
  • Tennis
  • Watersport
  • Zwemmen

Populaire thema's

  • Stedentrip
  • Cultuur & historie
  • Kindvriendelijk
  • Natuurhuisjes
  • Weekendje weg
  • Zon, zee & strand

Verwarming

  • Centrale verwarming

Internet, wifi, audio

  • Kabeltelevisie
  • Televisie
  • iPod aansluiting
  • Radio
  • Wifi
  • USB-aansluiting
  • Internetaansluiting
  • Streamingdiensten

Buitenvoorzieningen

  • Barbecue
  • Buitenverlichting
  • Parkeerplaats(en) (2)
  • Privé oprit
  • Terras (2)
  • Tuinstoel(en) (10)
  • Tuintafel(s) (210)
  • Hangmat

Privacy

  • Beheerder op terrein
  • Volledige privacy
  • Vrijstaande woning

Linnengoed

  • Badjassen (2)
  • Keukenlinnen

Kinderen

  • Kinderstoel (1)

Mindervaliden

  • Rolstoelvriendelijk
  • Geen drempels
  • Gelijkvloers

Faciliteiten

  • Hal
  • Roken niet toegestaan
  • Huisdieren in overleg

Games & entertainment

  • (Bord)spellen


€ 560,-
per week v.a.
€ 560,-
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer
  • Géén boekingskosten
  • Gebruik onze service gratis!
  • Je boekt direct bij de eigenaar
Je betaalt veilig online

Anderen bekeken ook:

Vakantiehuisje met parkeerplaats

Vanaf per nacht € 86,- v.a. per week per week € 600,-