Villa

202399907369117

Casa de los Granados


Casa de los Granados is een mooie lichte en ruime familievilla (3 grote slaapkamers, 2 badkamers) in de bossen van Roche, ideaal gelegen tussen het strand, de natuur, de winkels, de bekende witte dorpjes en alles wat deze mooie streek te bieden heeft.

Slaap in een van de ruime slaapkamers, kom tot rust in de sfeervolle eetkamer, neem een verfrissende duik in het zwembad en geniet van de weelderige privétuin met diverse zon- en aangename schaduwplekken.Terras.Casa de los Granados biedt u de luxe en het comfort om u thuis te voelen en is de perfecte uitvalsbasis voor een langer verblijf in deze prachtige omgeving.

SLAAPKAMERS EN BADKAMERS
• Slaapkamer 1: tweepersoonsbed (160 x 200) met grote inbouwkasten
• Slaapkamer 2: tweepersoonsbed (160 x 200) met grote inbouwkasten
• Geïntegreerde badkamer met douche, ligbad en lavabo
• Slaapkamer 3: Twee eenpersoonsbedden (90 x 200).Grote kast
• Aparte badkamer met douche, ligbad en wastafel
• Baby-/peuterbed op aanvraag

WOON- EN EETKAMER
De woonkamer heeft 2 grote en comfortabele banken, open haard en TV.Het heeft openslaande deuren met een mooi uitzicht en directe toegang tot het terras en de tuin. Aangrenzend is de eetkamer met een grote tafel en comfortabele stoelen (min 6 - max 10 zitplaatsen).

KEUKEN
Deze volledig uitgeruste keuken heeft alles wat je nodig hebt! Een elektrisch fornuis, een grote oven en magnetron, vaatwasser, wasmachine, grote koelkast incl.diepvries.Diverse keukenmachines zoals een Magimix koffiezetapparaat, een broodrooster, waterkoker, keukenblender etc.

BUITENKANT
Het land rond de villa is 1000m2 en heeft een goed onderhouden weelderige tuin met prachtige planten, bomen en bloemen. Het heeft een groot zwembad en verschillende zon terrassen, chill-ruimtes, zitjes en een schaduwrijk overdekt terras met een grote eettafel. Er is ook een barbecuezone.

• Zwembad van 8x4 m, 1.80 diep
• 5 ligstoelen
• 2 strandstoelen
• Loungehoek in de ochtendzon
• Eettafel buiten met capaciteit voor 6 personen
• Barbecuegebied
• Buitenverlichting en elektriciteit

BELANGRIJKE MOGELIJKHEDEN
• Super centrale maar privé en rustige natuurlijke omgeving in Pinares Roche
• 5 min met de auto van de prachtige stranden van Cabo Roches, 5 min van het winkelgebied, 10 min van Conil de la Frontera
• 3 grote slaapkamers, 2 grote badkamers met ligbad
• Zwembad
• Ventilatoren, rolluiken en verwarmingssystemen in alle slaapkamers.
• Baby: kinderbedje voor kleine kinderen op aanvraag beschikbaar
• Volledig ingerichte keuken met BOSCH en Samsung toestellen, inclusief wasmachine.
• Houtgestookte open haard in de woonkamer
• Barbecueplaats met houtskoolbarbecue
• Snelle wifi
• Smart TV
• Elektrische buitenverlichting en stopcontacten
• Eigen parkeerplaats op de oprit voor 3 auto's
• Honden en katten zijn toegestaan

Voor meer informatie en vragen kunt u contact met ons opnemen.

De verhuurder, Aafke

Advertentie online sinds mei 2024

Geverifieerde verhuurder
Wij zijn Aafke en Andrew en wonen in Conil de la Frontera, Cadiz.

De Costa de la Luz heeft een paar jaar geleden ons hart gestolen en heeft ons doen besluiten ons hier te vestigen.

Wij hebben veel ervaring met het verhuren van huizen, als hosts en als gast. Wij weten wat u zoekt in een accommodatie. Het allerbelangrijkste is dat u zich direct thuis voelt!

Wij heten u van harte welkom.
Aafke & Andrew

Je betaalt veilig online

Bij deze verhuurder kun je veilig online betalen. Lees meer over betalingen

Veilig betalen met: iDEAL Veilig betalen met: Visa Veilig betalen met: Mastercard Veilig betalen met: Bancontact Veilig betalen met: MyBank Veilig betalen met: Sofort Banking

Prijzen & reserveren

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de oranje button om je reservering te starten. Nog geen betaling nodig.
Wissen
  • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
  • 1 Beschikbaar
  • 1 Geen prijzen beschikbaar
  • 1 Bezet
  • 1 In optie

Toelichting op de prijzen & annuleringsvoorwaarden

  • Gasten kunnen binnen 48 uur na het boeken annuleren om volledige restitutie te krijgen.
  • Als een gast 30 dagen of meer voor aankomst annuleert, maar niet binnen 48 uur na de boeking, worden 50% van de totale kosten in rekening gebracht
  • Als een gast binnen 30 dagen voor aankomst annuleert, moet 100% van de boeking worden betaald.

Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
za 31-aug-2024
tot
ma 30-sep-2024
Minimaal verblijf 5 nachten
Week € 2065,00
Midweek € 1180,00
Nacht € 295,00
Weekend € 885,00
van
ma 30-sep-2024
tot
za 30-nov-2024
Minimaal verblijf 5 nachten
Week € 1400,00
Midweek € 800,00
Nacht € 200,00
Weekend € 600,00
van
za 30-nov-2024
tot
di 31-dec-2024
Minimaal verblijf 5 nachten
Week € 1540,00
Midweek € 480,00
Nacht € 220,00
Weekend € 660,00
van
di 31-dec-2024
tot
wo 30-apr-2025
Minimaal verblijf 4 nachten
Week € 1260,00
Midweek € 720,00
Nacht € 180,00
Weekend € 540,00
van
wo 30-apr-2025
tot
za 31-mei-2025
Minimaal verblijf 4 nachten
Week € 1400,00
Midweek € 800,00
Nacht € 200,00
Weekend € 600,00
van
za 31-mei-2025
tot
ma 30-jun-2025
Minimaal verblijf 5 nachten
Week € 1680,00
Midweek € 960,00
Nacht € 240,00
Weekend € 720,00

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Eindschoonmaak
€ 85,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Huisdier(en)
€ 80,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht

Locatie & tips

Tips van de verhuurder

Casa de los Granados in Andalusië, regio Cadiz, ligt vlakbij het strand aan de Atlantische Oceaan. Dit gebied is een van de meest zuidelijke punten van Europa en heeft de meeste zonuren gedurende het jaar.
Zomer, herfst, winter, lente: alle seizoenen zijn hier prachtig. De villa ligt op een van de zuidelijkste punten van Europa, aan de Atlantische Oceaan. De plek met de meeste zonuren: begin dus lekker te ontspannen en doe een flinke dosis vitamine D op!

Surfers, wandelaars, yogi's, fietsers en golfers, er is voor ieder wat wils. Er is zoveel te zien en te doen in de omgeving: Conil, Vejer de la Frontera en Medina Sidonia zijn drie van de ‘witte dorpen’. Ieder van hen heeft zijn eigen karakter en is zeer fotografisch. Verder is het een echte aanrader om de oudste stad van Europa Cadiz of Jerez de la Frontera te bezoeken, die beroemd is om zijn grote bodega's (Tio Pepe),

Flamenco en het Moorse kasteel Alcazar. Tarifa ligt slechts 40 min rijden ten zuiden: Een spectaculair kitesurfwalhalla met een zeer sfeervolle oude binnenstad. Vanaf hier kunt u ook walvissen en dolfijnen spotten.

De villa is gelegen in Pinares de Roche waardoor u gemakkelijk een mooie wandeling in de bosrijke omgeving kunt maken, naar het strand van Roche kunt fietsen of naar de winkels in El Colorado kunt gaan.

De beroemde stranden van Cabo Roche en Calas de Roche liggen op slechts 5 minuten rijden, het kustplaatsje Conil de la Frontera ligt op slechts 8 minuten rijden. Het andere beroemde en prachtige ‘witte dorp’ Vejer de la Frontera ligt op 15 minuten rijden. Cadiz ligt op 30 minuten rijden.

El Colorado ligt op slechts 3 minuten afstand, waar u al uw dagelijkse boodschappen en meer kunt krijgen (Carrefour-supermarkt, bakkers, slagers, ontbijtbars en restaurants). Om de hoek van de villa bevindt zich een lokale kleine Coviran-supermarkt genaamd Manollo, waar u ook vers fruit, brood, groenten en vlees kunt kopen.

In de directe omgeving van de villa vindt u enkele goede restaurants, van traditioneel Spaans tot meer internationaal georiënteerd. Natuurlijk is er in Conil - en Vejer de la Frontera een grote verscheidenheid aan tapasbars, restaurants, wijnhuizen en bars. Zorg ervoor dat je niet weggaat zonder de voortreffelijke tonijn rojo te proeven, waar Conil beroemd om is.

ACTIVITEITEN

Surfen
Het gebied staat bekend om zijn geweldige surfspots! Langs de kust van Roche, Conil, El Palmar en Canos de Meca de golven zijn het hele jaar door geweldig. Richting Tarifa vind je de beste kite- en windsurfelementen van Europa. Er zijn meerdere opties voor surfscholen in de buurt.

Wandelen en fietsen
Wij zijn gevestigd in de Pinares de Roche, een bos waar u heerlijk kunt wandelen maar ook fietsen. De omgeving van Cadiz heeft meerdere officiële wandel- en fietspaden. Langs de kust bij de kliffen bijvoorbeeld of in het natuurpark La Brena of bij de Salinas bij Chiclana. Wij kunnen onze favoriete routes met u delen en u op maat gemaakte tips geven.

Stranden
Er is een breed scala aan prachtige stranden in de nabije omgeving. Op slechts 5 minuten afstand liggen de prachtige Calas de Roche, verscholen tussen de grote kliffen. In Conil vind je o.a. Fontanilla, Fuente de Gallo, ongeveer 8 minuten rijden. Iets zuidelijker liggen El Palmar, Zahora en Canos de Meca; stranden allemaal met hun eigen sfeer.

Conil de la Frontera
Conil de la Frontera ligt op 8 minuten rijden van de villa. Je kunt de witte huizen van dit kleine stadje op een heuvel zien glanzen in de zon als je het via de kustweg nadert. Het stadje is klein en gezellig en biedt alles voor een ontspannen uitje: prachtige lange stranden, intieme steegjes, levendige bars en restaurants.

Vejer de la Frontera
De beroemde Witte Dorpen van Spanje zijn dorpjes op een heuveltop, vaak met Moorse wortels. Vejer is er één van, op 15 minuten rijden. Verdwaal in de smalle straatjes, geniet van het adembenemende uitzicht vanaf de heuveltoppen, bezoek de boetiekjes en geweldige restaurants en bars. Vejer is de verborgen parel van het gebied.

Jerez de la Frontera
Jerez de la Frontera staat bekend als de geboorteplaats en de wereldhoofdstad van versterkte wijn – sherry en als de geboorteplaats van de flamenco, maar ook als de thuisbasis van een van 's werelds meest prestigieuze klassieke paardrijacademies. Jerez is een stad met een rijke geschiedenis en zou eigenlijk op ieders lijstje van te bezoeken plaatsen moeten staan.

Cádiz
Cádiz is een eilandstad in Spanje, een middeleeuws fort aan alle kanten omgeven door de Atlantische Oceaan. Nu op weg naar het vierde millennium, gaf een toestroom van rijkdom uit Amerika in de 18e eeuw de stad de gebleekte witte glans die ze vandaag de dag heeft.

Golf
Er zijn veel golfbanen in de omgeving van Cadiz. De bekendste zijn in Sancti Petri, golfbanen in de buurt van Vejer de la Frontera en rond Jerez de la Frontera. Dichtbij de villa vindt u de Campano Golf Club, golfclub La Estancia of Sancti Petri Hills.

Indeling

Woonkamer
Begane grond
45 m2

Natuursteen

Ventilator

Eethoek / Eettafel

Slaapkamer 1
Begane grond
10 m2

Bed: 2-persoons 200 x 160 cm

Natuursteen

Dekbedden (1)

Slaapkamer 2
Begane grond
15 m2

Bed: 2-persoons 200 x 160 cm

Natuursteen

Dekbedden (1)

Slaapkamer 3
Begane grond
15 m2

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Natuursteen

Badkamer 1
Begane grond
15 m2

Bidet

Toilet

Douche (1)

Badkamer 2
Begane grond
15 m2

Bidet

Toilet

Douche (1)

Keuken

Soort: Aparte ruimte

Fornuis: Inductie (4 Kookzones/branders)

Afzuigkap

Zwembad

Soort: Openlucht zwembad / Inbouw zwembad

Verwarming: Niet verwarmd zwembad

Privacy: Privé zwembad

Faciliteiten

Type accommodatie

  • Villa

Energielabel

  • E

Woonoppervlakte

  • 120 m2

Kinderen

  • Kinderbed (1)
  • Kinderspeelgoed
  • Kinderstoel (1)

Sport & recreatie

  • Golf
  • Paardrijden
  • Golfsurfen
  • Wandelen
  • Zwemmen

Populaire thema's

  • Cultuur & historie
  • Luxe accommodatie
  • Privacy
  • Overwinteren
  • Zon, zee & strand
  • Naturisme

Verwarming

  • Electrische verwarming
  • Boiler
  • Open haard

Internet, wifi, audio

  • Televisie
  • Home cinema set
  • Wifi
  • Nederlandstalige zenders (7)
  • USB-aansluiting
  • Internetaansluiting
  • Streamingdiensten

Buitenvoorzieningen

  • Barbecue
  • Buitenverlichting
  • Ligstoel(en) (7)
  • Parasol(s)
  • Parkeerplaats(en) (3)
  • Privé oprit
  • Terras (3)
  • Tuin
  • Tuinstoel(en) (6)
  • Tuintafel(s) (1)
  • Veranda
  • Buitenkeuken
  • Schuur
  • Tuin volledig omheind
  • Asbak(ken)

Faciliteiten

  • Wasmachine
  • Hal
  • Huisdieren toegestaan
  • Beveiligingsinstallatie
  • Roken niet toegestaan
  • Accommodatie op verdieping: (0)

Linnengoed

  • Bedlinnen
  • Handdoeken (20)
  • Keukenlinnen
  • Linnen voor kinderbed
  • Strandlakens (8)

Mindervaliden

  • Gelijkvloers

Games & entertainment

  • (Bord)spellen
  • (Strip)boeken

Privacy

  • Volledige privacy
  • Vrijstaande woning


€ 1.400,-
per week v.a.
€ 1.400,-
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer
  • Géén boekingskosten
  • Gebruik onze service gratis!
  • Je boekt direct bij de eigenaar
Je betaalt veilig online

Anderen bekeken ook: