Villa

VT-508079-A

Casa Las tres Hijas


Droom jij ook van een heerlijk ontspannen zonvakantie dicht bij zee en toch lekker rustig met een privé zwembad? Dan ben je bij onze Casa Las Tres Hijas op het juiste adres!

De ligging is erg centraal in Moraira/Benissa. Onze comfortabele villa ligt in de nabijheid van de baai Cala Baladrar, een lekker strandje weg van de drukte. Voor wat meer vertier volg je de prachtige kustweg naar Moraira met mooie jachthaven, leuke winkeltjes, fijne restaurants, loungeplekken en een heel mooi zandstrand met restaurant en verhuur van ligbedden. Dezelfde kustweg de andere kant op brengt je naar de mooie stranden van Calpe. 

Het huis:
De villa is vrijstaand met een grote omheinde tuin (670 m2) en veel privacy, privé zwembad en buitenkeuken. Het heeft 3 slaapkamers en 2 badkamers. Gebouwd in de jaren 50 en in 2022 volledig gerenoveerd en gerestyled. 

Tuin:
In de volwassen tuin staan verschillende fruitbomen, palmbomen en oleanders. Ons perceel heeft veel privacy. De villa ligt aan een zeer rustig/doodlopend straatje in de wijk Buene Vista. Vanaf de straat is het huis (met eigen parkeerplaats) via een automatische poort bereikbaar en er is een looppoortje. 

Zee en strand:
De villa ligt op loopafstand van de familiestrandjes 'Cala Baladrar' (1.5 km) en 'Cala Advocat' (1.7 km). Bij cala la Bassettes (op 5 km) is het mogelijk om verschillende watersporten te bedrijven, zoals suppen, zeilen, windsurfen en duiken. 
 
Activiteiten:
De omgeving van de villa leent zich uitstekend om te wandelen, fietsen, padellen/tenissen, golfen, paardrijden, karten en natuurlijk zwemmen bij een van de vele verschillende strandjes en baaitjes. 

Extra's:
Er is een kinderbedje, kinderstoel en speelgoed aanwezig. Ook zijn er strandstoelen en strandparasols aanwezig. 

Omgeving:
Calpe centrum ligt op 10 minuten rijden en is oorspronkelijk een oud vissersdorp, dat uitgegroeid is tot een toeristische plaats met hoogbouw. Het wordt gekenmerkt door de Peñon de Ifach en deze wordt beschouwd als hét symbool van de Costa Blanca. 
Moraira centrum ligt op 7 minuten rijden en dit is een modainere badplaats zonder hoogbouw en geen massatourisme.
Javea ligt een baai noordelijker dan Moraira en heeft een groot zandstrand met genoeg vertier voor jong en oud.
Denia is een havenstad waar je de boot kunt nemen naar de Balearen.
Valencia is zeker een dagtocht waard en vooral het Centro Cultura Philipe moet je niet missen. 
Altea is een oud kuststadje dat zeker de moeite waard is.
Benidorm met veel hoogbouw, winkels en drukke stranden. 
Alicante is een mooie kuststad en een prachtige “Paseo” langs de haven.

Het toerisme van de Costa Blanca concentreert zich langs de kust. Even landinwaarts kom je het ware Spanje tegen, waar je nauwelijks toeristen tegenkomt en goedkope restaurants kunt vinden. In het achterland vind je prachtige bergketens en natuurgebieden. Deze streek is niet voor niets door de World Health Organisation uitgeroepen tot het beste en gezondste klimaat van Europa.

Bij Pepe La Sal dé supermarkt in de omgeving ben je in 5 minuten met de auto.

We werken samen met onze sleutelbeheerder Paquita die jullie bij aankomst ontvangt. Zij is ook het aanspreekpunt voor problemen die wij vanuit Nederland niet direct zouden kunnen oplossen. Paquita coordineert daarnaast ook het onderhoud van het huis, de tuin en het zwembad. 

Als je in de winter gedurende langere tijd wil huren neem dan even via een persoonlijk bericht contact met ons op

De verhuurder, Daniëlla en René

Advertentie online sinds mei 2024

Geverifieerde verhuurder
Reageert gemiddeld binnen 1 dag
Wij zijn René & Daniëlla, we hebben besloten om onze harten te volgen en een huis te kopen in het zonnige Spanje! Na heel wat rondkijken en uitproberen in deze geweldige regio zijn we helemaal verliefd geworden op deze waanzinnig mooie villa. Casa Las Tres Hijas is vernoemd naar onze drie dochters. Vanaf het eerste moment voelden we ons helemaal thuis. We willen niet alleen zelf van dit droomhuis genieten, maar delen deze ervaring ook graag met anderen. Welkom in ons paradijselijk stukje Spanje

Je betaalt veilig online

Bij deze verhuurder kun je veilig online betalen. Lees meer over betalingen

Veilig betalen met: iDEAL Veilig betalen met: Visa Veilig betalen met: Mastercard Veilig betalen met: Bancontact Veilig betalen met: MyBank Veilig betalen met: Sofort Banking

Prijzen & reserveren

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de oranje button om je reservering te starten. Nog geen betaling nodig.
Wissen
  • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
  • 1 Beschikbaar
  • 1 Geen prijzen beschikbaar
  • 1 Bezet
  • 1 In optie

Toelichting op de prijzen & annuleringsvoorwaarden

Huurprijs
De huurprijs is voor maximaal 6 personen en omvat de kosten van normaal water- en gasverbruik, WIFI,Canal+ (Nederlands) evenals het tuinonderhoud en zwembadonderhoud. Het verbruik van elektriciteit wordt apart berekend op basis van het daadwerkelijke verbruik. 

Betaling
Bij het maken van de boeking wordt een voorschot van 30% van de totale huurprijs in rekening gebracht, te betalen binnen 1 week. Het resterende bedrag, samen met een borg van €400, wordt 6 weken voor aankomst voldaan. Indien de boeking minder dan 6 weken voor de aankomstdatum wordt gemaakt, is de volledige huurprijs en de borg verschuldigd op het moment van de boeking. 

Annulering
In geval van annulering tot 6 weken voor de aankomstdatum, wordt de aanbetaling niet terugbetaald. Bij annulering binnen 6 weken van de aankomstdatum dient de huurder de volledige huurprijs te voldoen. We raden aan om een reis- of annuleringsverzekering af te sluiten voor onvoorziene omstandigheden. 

Aankomst en vertrek

Maandag tot vrijdag is de check-in tussen 16.30 en 19.30 uur, we staan open voor overleg als je eerder wil inchecken. We vragen om uiterlijk om 10.00 uur op de dag van vertrek het huis te verlaten, we staan open voor overleg als je graag wat langer wilt blijven. Dit is afhankelijk van de volgende check-in. De check-in op zaterdag in het hoogseizoen (juli en augustus) is alleen tussen 16:30u en 19:30u. De checkout is dan uiterlijk om 10.00 uur. 

Borgsom:

De borgsom, na aftrek van de energiekosten en eventuele kosten voor reparaties van schade aan het verblijf veroorzaakt door de huurder, wordt binnen 7 dagen na vertrek teruggestort op je bankrekening.

We vertrouwen erop dat onze huurders zorgvuldig omgaan met het vakantieverblijf. Mocht er toch schade ontstaan tijdens het verblijf, dan zijn de huurders hiervoor verantwoordelijk. Als de schade hoger is dan de borg, vragen we het resterende bedrag voor de schadevergoeding over te maken.

Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
zo 08-sep-2024
tot
vr 01-nov-2024
Minimaal verblijf 5 nachten
Week € 1475,00
Midweek -
Nacht € 215,00
Weekend -
van
vr 01-nov-2024
tot
di 01-apr-2025
Minimaal verblijf 5 nachten
Week € 1015,00
Midweek -
Nacht € 145,00
Weekend -
van
di 01-apr-2025
tot
ma 30-jun-2025
Minimaal verblijf 5 nachten
Week € 1475,00
Midweek -
Nacht € 215,00
Weekend -
van
ma 30-jun-2025
tot
zo 07-sep-2025
Minimaal verblijf 5 nachten
Week € 2240,00
Midweek -
Nacht € 320,00
Weekend -
van
zo 07-sep-2025
tot
za 01-nov-2025
Minimaal verblijf 5 nachten
Week € 1505,00
Midweek -
Nacht € 215,00
Weekend -
van
za 01-nov-2025
tot
wo 31-dec-2025
Minimaal verblijf 5 nachten
Week € 1015,00
Midweek -
Nacht € 145,00
Weekend -

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Borgsom
€ 400,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Eindschoonmaak
€ 195,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Elektra
€ -
Naar verbruik
Wordt verrekend met de borg.
Linnengoed
€ 25,00
Per persoon
Betalen bij boeking | verplicht

Locatie & tips

Tips van de verhuurder

De ´paseo ecológico´ is een wandelroute die langs de kustlijn van Benissa loopt richting Calpe. Het is een prachtig aangelegd pad, welke het hele jaar toegankelijk is. In de warmere maanden is het ook goed te doen omdat de vele bosschages en bomen een aangename schaduw en dus verkoeling geven. De route heeft een lengte van 4 kilometer en kan zowel begonnen worden in Calpe of in Benissa. Het duurt ongeveer een uur om de route vanuit één van de vertrekpunten naar het eind te lopen. Doordat je waarschijnlijk de auto parkeert op één van de twee beginpunten zal het in totaal, zonder horeca stops op zo´n 2 uur uitkomen.

Parc Natural del Penyal d'Ifach
De berg van Calpe die als het ware zo uit de Middellandse Zee lijkt te rijzen is van ver te zien. De Ifach, zoals de berg van Calpe in de volksmond heet, is circa 325 meter hoog en geeft een prachtig uitzicht op Benissa, Moraira, Calpe en Albir aan de Costa Blanca.

Sierra de Bernia. Deze bergketen strekt zich van west naar oost uit over een lengte van 11 kilometer en staat loodrecht op de mediterrane kust. Met een oppervlakte van 1.900 hectare, verdeeld over de gemeenten Callosa d’En Sarriá, Altea, Calpe, Benissa en Jalón, biedt de Sierra de Bernia diverse wandelroutes om te genieten van de prachtige natuur.

Montgó Natural Park in Javéa.
Het kalksteenmassief van Montgó, gelegen in de regio Marina Alta, is een enorm rotsmassief met een hoogte van 753 meter dat zich vanuit het binnenland in oostelijke richting uitstrekt tot aan de Kaap van San Antonio zelf. Met vele wandelroutes. Meer informatie krijg je bij het bezoekerscentrum. Denk aan goede schoenen en veel water want er is weinig schaduw.
Club de Golf Ifach
Een 9 holes-Golfbaan die toegankelijk is voor golfers van elke leeftijd en niveau. Het is de perfecte plek om te golfen en tegelijkertijd te genieten van een aangename wandeling.
Festivals en evenementen
Moros y Cristianos in Moraira in juni (herdenkt de herovering op de Moren) met een middeleeuwse markt bij het kasteel, parades, schouwspelen en vuurwerk.

Fiestas Patronales in Teulada in april: ter ere van de beschermheiligen, met religieuze processies, concerten, stierenrennen en kermisattracties;

Feria de Navidad in verschillende steden: kerstmarkt met kraampjes vol kerstcadeaus, eten en drinken.
Ontdek de Charme van Benissa aan de Costa Blanca

Tussen Valencia en Alicante ligt de prachtige kustlijn van de Costa Blanca, vol met charmante vissersdorpjes en adembenemende natuur. Hier kunt u niet alleen genieten van schitterende landschappen, maar ook van een rijke Moorse geschiedenis. Een van de oudste en meest fascinerende plaatsen in dit gebied is Benissa.

Benissa: Een Historisch Juweel

Benissa, gelegen op 275 meter boven de zeespiegel, is een van de oudste plaatsen aan de Costa Blanca. De gemeente beslaat een oppervlakte van 70 km² en telt bijna 11.000 inwoners. Het dorp ligt op slechts 10 kilometer van de kust, dicht bij de Serria de Bernia en omringd door schilderachtige wijngaarden. Benissa heeft een rijk verleden met historische bezienswaardigheden zoals de kerk van Santa María Magdalena, het kasteel van Benissa en het plaatselijke museum.

Stranden en Baaien

Hoewel Benissa landinwaarts ligt, biedt het gemakkelijke toegang tot een aantal prachtige stranden en baaien tussen Calpe en Moraira. Hieronder een overzicht van noord naar zuid, met stranden die de prestigieuze Blauwe Vlag hebben gemarkeerd met een blauw ?? teken:

Cala Baladrar ??
Cala Advocat
Cala de la Llobella
Cala Pinets
Cala de la Fustera/Playa Benissa ??
Cala de les Bassetes
Winkelen en Voorzieningen

Voor een uitgebreid winkelavontuur kunt u het beste naar het nabijgelegen Calpe gaan. In Benissa zelf vindt u diverse supermarkten zoals MasyMas, Supermercados Consum, Mercadona en Lidl.

Rijke Geschiedenis

Benissa’s geschiedenis gaat terug tot de prehistorie, met overblijfselen uit de Iberische, Romeinse en Arabische beschavingen. In de middeleeuwen werd de stad veroverd door christelijke koningen en ommuurd ter bescherming tegen piraten. De traditionele economie van Benissa is gebaseerd op landbouw, met de teelt van druiven, amandelen en de productie van olijfolie.

Benissa: Historie en Natuur in Harmonie

De naam Benissa komt van het Arabische “Banu Issa”, wat “zonen van Issa” betekent, verwijzend naar een prominente Moorse familie. Benissa biedt een bijzondere mix van historische rijkdom en natuurlijke schoonheid, de kustlijn van Benissa biedt kristalhelder zeewater en een rijke biodiversiteit.


Uw Verblijf in Buenavista

Onze villa bevindt zich in de wijk Buenavista, wat "mooi uitzicht" betekent. Dit kustgebied ligt tussen Moraira en Calpe, nabij de stranden van Cala Baladrar en Cala Advocat. De locatie biedt snelle toegang tot beide steden, waardoor het een ideale uitvalsbasis is.













Indeling

Woonkamer 1
Begane grond
24 m2

Natuursteen

Airconditioning

Ventilator

Woonkamer 2
Begane grond
20 m2

Natuursteen

Airconditioning

Bank 2.5 zits

Slaapkamer 1
1e verdieping
30 m2

Bed: 2-persoons 200 x 160 cm

Natuursteen

Dekbedden (1)

Slaapkamer 2
1e verdieping
22 m2

Bed: 2-persoons 200 x 160 cm

Natuursteen

Dekbedden (1)

Slaapkamer 3
1e verdieping
14 m2

Bed: 2-persoons 200 x 150 cm

Natuursteen

Dekbedden (1)

Badkamer 1
1e verdieping
16 m2

Ligbad

Wastafel (2)

Föhn

Badkamer 2
1e verdieping
5 m2

Toilet

Douche (1)

Wastafel (1)

Inloopkast
1e verdieping

4 m2

Garage
Begane grond

20 m2

Toilet
Begane grond
Dakterras - zonneterras
1e verdieping

15 m2

Keuken

Soort: Aparte ruimte

Fornuis: Keramisch (4 Kookzones/branders)

Afzuigkap

Zwembad

Soort: Openlucht zwembad / Inbouw zwembad

Verwarming: Verwarmd zwembad

Privacy: Privé zwembad

Faciliteiten

Type accommodatie

  • Villa

Energielabel

  • D

Woonoppervlakte

  • 145 m2

Sport & recreatie

  • Fietsen
  • Golf
  • Wandelen
  • Watersport
  • Padel

Populaire thema's

  • Kindvriendelijk
  • Luxe accommodatie
  • Privacy
  • Overwinteren
  • Zon, zee & strand

Verwarming

  • Centrale verwarming
  • Airconditioning

Internet, wifi, audio

  • Kabeltelevisie
  • Satellietontvanger
  • Televisie
  • Wifi
  • Nederlandstalige zenders (12)
  • Internetaansluiting
  • Streamingdiensten

Buitenvoorzieningen

  • Barbecue
  • Buitenverlichting
  • Carport
  • Garage
  • Ligstoel(en) (6)
  • Parasol(s)
  • Parkeerplaats(en) (2)
  • Privé oprit
  • Terras (4)
  • Tuin
  • Tuinstoel(en) (8)
  • Tuintafel(s) (3)
  • Dakterras
  • Buitenkeuken
  • Loungeset
  • Tuin volledig omheind
  • Hangmat

Faciliteiten

  • Wasmachine
  • Hal
  • Berging
  • Apart toilet (1)
  • Roken niet toegestaan
  • Accommodatie op verdieping:
  • Huisdieren in overleg

Linnengoed

  • Bedlinnen
  • Handdoeken (4)
  • Keukenlinnen
  • Linnen voor kinderbed
  • Strandlakens (1)

Kinderen

  • Kinderstoel (1)
  • Campingbed (1)

Games & entertainment

  • (Bord)spellen
  • (Strip)boeken

Privacy

  • Volledige privacy
  • Vrijstaande woning


€ 1.015,-
per week v.a.
€ 1.015,-
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer
  • Géén boekingskosten
  • Gebruik onze service gratis!
  • Je boekt direct bij de eigenaar
Je betaalt veilig online

Anderen bekeken ook: