Finca

VT-471502-A

Oedels retraite


Ontdek de ultieme vakantiebeleving! Welkom bij Oodles Retreat 

Groepsvakanties
Professionele wielerploegen en wielergroepen
Organiseer je eigen Retreat Yoga, Wellness, Ondernemerschap, de mogelijkheden zijn eindeloos
Zakelijk verblijf
Werknemers op afstand
Golf uitje
Tennis en Padel Vakanties
Weekendje weg

Ontsnap naar een oase van rust genesteld in de pittoreske heuvels van Benissa, waar de zonovergoten landschappen van Spanje de perfecte achtergrond vormen voor een luxe ervaring.

Maak kennis met Oodles Retreat
Gelegen op een uitgestrekt privélandgoed van meer dan 13.000 vierkante meter, is het bijna als uw eigen privéresort met het comfort en het gevoel van een luxe boetiekhotel. Volledige privacy achter een automatische brede poort met een ruime oprijlaan die leidt naar voldoende parkeergelegenheid aan de achterzijde.

Het pand is omgeven door weelderige volgroeide mediterrane tuinen, een rustige ruimte waar de natuur echt tot leven komt. Elke ruimte is zorgvuldig ontworpen om prioriteit te geven aan uw comfort en dat van uw gasten. De buitenruimtes zijn uitgestrekt, met veel plekken om te zitten, te kletsen, te ontspannen en te genieten, uw groep heeft altijd ruimte om te ademen en tot rust te komen zonder zich druk te voelen.  

Cabana-bedden en ligbedden zijn strategisch geplaatst rond de terrassen, aangevuld met grasparasols die een vleugje rustgevende schaduw bieden. Ons zwembad in lagunestijl heeft een zacht glooiende ingang voor gemakkelijke toegang en de mogelijkheid om verwarmd te worden tijdens koelere seizoenen.

Wonen
De hoofdingang plaatst u op de middelste verdieping, waar u binnenkomt in de ruime keuken (60 vierkante meter) met aparte speelkamers en een open woonkamer. Glazen schuifdeuren verbinden de terrassen met de leefruimtes, kantoor, eetkamer en drie loungeruimtes. U kunt ook kiezen uit honderden internationale tv-zenders op onze twee 65" Smart TV's.

Onze ruime keuken is volledig uitgerust met twee grote koelkasten, een vriezer, een zespits gasfornuis, vaatwasser, wasmachine, twee ovens, magnetron, potten en pannen, borden, bestek, citruspers en diverse thee- en koffiefaciliteiten.

Het eetgedeelte is ingericht met een spectaculair grote handgemaakte eettafel die kan worden uitgeschoven tot 26 personen.

Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot een van de 11 slaapkamers, er is ook een gemeenschappelijk toilet  in de buurt van de keuken. Twee grote trappen geven toegang tot de onderste en bovenste slaapkamers.

Slaapkamers
Alle slaapkamers zijn ruim met warme/koude airconditioning en centrale verwarming tijdens de koelere maanden. Alle slaapkamers zijn voorzien van inbouwkasten of vrijstaande kasten met lades, bedlampjes en een grote spiegel (vloerindeling beschikbaar op aanvraag).

Onze veelzijdige bedden kunnen worden samengevoegd tot een super kingsize bed of worden gescheiden in twee aparte bedden, wat flexibiliteit biedt voor individuele slaapvoorkeuren. Mooie lakens koel en fris tegen je huid, en onze dekbedden zijn licht en bieden precies de juiste hoeveelheid warmte zonder te zwaar te zijn. Kussens zijn mollig en zacht, en je kunt niet anders dan je voorstellen dat je erin wegzakt voor een lange en rustige nachtrust.

Het hoofdgebouw (slaapkamers 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7) biedt plaats aan 16 personen. Voor groepen groter dan 16 kunnen extra kamers 8,9,10, 11 worden toegevoegd.

Slaapkamers 1, 2, 3, 4 zijn geschikt voor 2 personen in elke kamer en hebben een eigen badkamer.
Slaapkamer 5 en 6 zijn met elkaar verbonden en bieden plaats aan 4 personen (inclusief 1 stapelbed) met en-suite badkamer
Slaapkamer 7 heeft 2 sets stapelbedden op ware grootte (optie om de badkamer in de yogaruimte te gebruiken)
Slaapkamer 8, 9 is geschikt voor 2 personen in elke kamer met en-suite badkamers en een eigen buitenterras
Slaapkamer 10 heeft een en-suite badkamer
Slaapkamer 11 is geschikt voor 4 personen met ensuite badkamer en zithoek

Recreatief gelukzalig
Ter plaatse ontdekt u een privétennisbaan uitgerust met ballen en rackets, een zwembad (optie om te verwarmen tijdens de koelere maanden) met badhanddoeken, tafeltennis, beachvolleybal, jeu de boules en een professionele pooltafel. Voor degenen die retraites organiseren, zijn er ook een kleine, goed uitgeruste fitnessruimte, een indoor yoga Shala met warme en koude airconditioning en alle rekwisieten, matten, blokken, riemen, kussens en bolsters inbegrepen.

Culinaire hoogstandjes: Zelf koken, volledig verzorgd of een mix van beide. Onze professionele koks zijn exclusief te huur. Ontbijt, lunch, diner, bbq bij het zwembad en je kunt zelfs paella leren koken. Er wordt rekening gehouden met alle dieetwensen.

Daarnaast;
Gefilterd water is beschikbaar in de keuken. Voor degenen die met baby's reizen, is ons volledige assortiment babyspullen gratis beschikbaar; Reiswiegjes, hi-stoelen, aankleedkussens, babyfoon, box met schaduwhoes, schommelstoel, babybadjes, flessenwarmer, sterilisator en 2 bedden voor kleine gasten zijn ook beschikbaar.

Dus als je op zoek bent naar serieus escapisme, een plek waar je volledig kunt ontspannen en tot rust kunt komen, dan is dit een plek die is gebouwd voor leuke uitjes op elk moment van het jaar.

We helpen je graag met je plannen, neem gerust contact met ons op of bezoek onze site.


De verhuurder, Debbie

Advertentie online sinds mei 2024

Geverifieerde verhuurder
Reageert gemiddeld binnen 2 uur
We hebben 22 jaar in Spanje gewoond en in 2008 vonden we het meest verbazingwekkende stuk land en wisten meteen dat dit een speciale plek zou worden. Onze passie was om een droomhuis te creëren dat geschikt is voor bijna elk type groep.

We stoppen nooit met het toevoegen van nieuwe functies en we zeggen altijd graag ja. We kennen het gebied heel goed en niets doet ons meer dan groepen helpen bij het plannen van hun volgende vakantie.

Dus wat uw volgende planning ook is, we willen graag in overweging worden genomen.

Met liefde Ooodles Retreat x

Je betaalt veilig online

Bij deze verhuurder kun je veilig online betalen. Lees meer over betalingen

Veilig betalen met: iDEAL Veilig betalen met: Visa Veilig betalen met: Mastercard Veilig betalen met: Bancontact Veilig betalen met: MyBank Veilig betalen met: Sofort Banking

Prijzen & reserveren

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de oranje button om je reservering te starten. Nog geen betaling nodig.
Wissen
  • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
  • 1 Beschikbaar
  • 1 Geen prijzen beschikbaar
  • 1 Bezet
  • 1 In optie

Toelichting op de prijzen & annuleringsvoorwaarden

Wekelijks of 's nachts verblijven
Hoofdgebouw met 16 slaapplaatsen
Extra kamer voor 2 personen per kamer
Bijgebouw Sleep 4

Januari, februari
Hoofdgebouw £ 5900,£ 1200
X 3 extra kamers £ 490, £ 100 per stuk
Bijgebouw £ 990,£ 150

Maart, april
Hoofdgebouw £ 6550,£ 1685
X 3 Extra kamers £550,£110 per stuk
Bijgebouw £ 1100,£ 185

Juni, juli, augustus,
Hoofdgebouw £9900,£2100
X 3 Extra kamers £1100,£210 per stuk
Bijgebouw £ 1760,£ 290

Mei, september, oktober
Hoofdgebouw £ 8900,£ 1875
X 3 Extra kamers £580,£110 per stuk
Bijgebouw £ 1100,£ 185

November, December
Hoofdgebouw £ 6750,£ 1685
X 3 Extra kamers £580,£110 per stuk
Bijgebouw £ 1100,£ 185

Schoonmaakkosten voor een verblijf van 2, 3 nachten
Hoofdgebouw £ 550 Extra kamers £ 55 per kamer Bijgebouw £ 105

ANNULERING

Redenen van overmacht zoals weersomstandigheden, epidemiologische factoren, openbare veiligheid, lucht- of kustverontreiniging, enz., zullen in geen geval leiden tot de gehele of gedeeltelijke terugbetaling van het boekingsbedrag. Het is een voorwaarde om te boeken dat er voldoende reisverzekering wordt afgesloten om alle soorten annulering of reisonderbreking te dekken. U wordt gevraagd om uiterlijk 3 maanden voor vertrek een bewijs van verzekeringsdekking te overleggen. In geval van annulering moeten wij onmiddellijk via e-mail op de hoogte worden gebracht. 

We zullen de gereserveerde data in onze kalender vrijgeven om door te verkopen, als de data met succes worden verkocht, worden alle betaalde bedragen volledig terugbetaald. Als we de data niet kunnen doorverkopen, zullen we u helpen als uw verzekeringsmaatschappij om meer documentatie vraagt, zodat u een volledige terugbetaling van alle betaalde bedragen kunt ontvangen. Onder extreme omstandigheden en naar keuze van Oodles Retreat kunnen wij u de mogelijkheid bieden om uw vakantie te verplaatsen naar een latere datum, onder voorbehoud van eventuele prijsverhogingen. Om uw nieuwe boeking veilig te stellen, moet het saldo volledig worden betaald. Er is slechts één overschrijving toegestaan, betaalde bedragen worden niet terugbetaald.


Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
zo 01-sep-2024
tot
do 31-okt-2024
Minimaal verblijf 2 nachten
Week € 13500,00
Midweek -
Nacht € 1929,00
Weekend -
van
do 31-okt-2024
tot
di 31-dec-2024
Minimaal verblijf 2 nachten
Week € 12100,00
Midweek -
Nacht € 1729,00
Weekend -
van
di 31-dec-2024
tot
vr 28-feb-2025
Minimaal verblijf 2 nachten
Week € 10500,00
Midweek -
Nacht € 2080,00
Weekend -
van
vr 28-feb-2025
tot
wo 30-apr-2025
Minimaal verblijf 2 nachten
Week € 10925,00
Midweek -
Nacht € 2585,00
Weekend -
van
wo 30-apr-2025
tot
za 31-mei-2025
Minimaal verblijf 2 nachten
Week € 12750,00
Midweek -
Nacht € 2700,00
Weekend -
van
za 31-mei-2025
tot
zo 31-aug-2025
Minimaal verblijf 2 nachten
Week € 15500,00
Midweek -
Nacht -
Weekend -
van
zo 31-aug-2025
tot
vr 31-okt-2025
Minimaal verblijf 2 nachten
Week € 12750,00
Midweek -
Nacht € 2700,00
Weekend -

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Schoonmaak
€ -
Naar verbruik
Ter plaatse betalen | verplicht
Verwarming zwembad
€ 350,00
Per week
Betalen bij boeking | optioneel

Locatie & tips

Tips van de verhuurder

De perfecte bestemming voor wie op zoek is naar een breed scala aan activiteiten. Van de sensatie van kajakken, paardrijden en watersporten tot de ontspanning van wijnproeverijen, winkeltrips en zonovergoten stranddagen, onze retraite heeft voor elk wat wils. Of je nu een adrenalinezoeker bent of een ontspannen reiziger, wij hebben de perfecte activiteit die bij je past. Dus pak je koffers en bereid je voor op een avontuurlijke vakantie.
In 1986 beval de Wereldgezondheidsorganisatie het klimaat van het gebied aan als een van de meest rechtvaardige ter wereld: niet te warm in de zomer en niet te koud in de winter. Gemiddeld kan het bogen op 325 zonnige dagen per jaar, waardoor het het hele jaar door een ideale bestemming is en een van de gezondste plekken ter wereld om te wonen.

Een toplocatie met een spectaculair landschap en een combinatie van vlak en bergachtig terrein. Een uitstekend wegennet dezelfde wegen die worden gebruikt in La Vuelta (Ronde van Spanje) beschreven door fietsers als enkele van de beste fietsroutes in Europa. Gebruikt door professionals tijdens wintertrainingskampen, een paradijs voor toerfietsers.
Wie houdt er niet van een glas of twee vino? Prikkel je smaakpapillen tijdens een fantastische wijnproeverij.

Montesanco is een familieproject van liefde en respect voor het land, onze landschappen en cultuur. Elke stap die ze zetten is in harmonie met onze omgeving, de fauna en flora die ons omringen. Werken met als doel het overbrengen van onze waarden, onze passie voor wijn en de geschiedenis van de ruimtes waarin we ons bevinden: Requena (Valencia) en Teulada (Alicante). Montesanco is onze toewijding aan oorsprong en respect voor het land.

Montesanco Teulada
Camí Abiar Alta, 23,
03725, Teulada, Alicante

Niets gaat beter samen dan beste vrienden die samen geweldige wijn drinken.

Plattegrond


Indeling

Woonkamer
1e verdieping
200 m2

Tegels

Airconditioning

Eethoek / Eettafel

Slaapkamer 1
1e verdieping
25 m2

Bed: King-size

Tegels

Dekbedden (1)

Slaapkamer 2
Begane grond
25 m2

Bed: King-size

Tegels

Dekbedden (1)

Slaapkamer 3
Begane grond
25 m2

Bed: King-size

Tegels

Dekbedden (1)

Slaapkamer 4
Begane grond
25 m2

Bed: 2-persoons

Tegels

Dekbedden (1)

Slaapkamer 5
Begane grond
30 m2

Bed: Stapelbed

Bed: King-size

Tegels

Slaapkamer 6
Begane grond
20 m2

Bed: Stapelbed

Bed: Stapelbed

Tegels

Slaapkamer 7
2e verdieping
25 m2

Bed: King-size

Tegels

Dekbedden (1)

Slaapkamer 8
2e verdieping
25 m2

Bed: King-size

Tegels

Dekbedden (1)

Slaapkamer 9
2e verdieping
25 m2

Bed: King-size

Tegels

Dekbedden (1)

Slaapkamer 10
Begane grond
60 m2

Bed: King-size

Bed: King-size

Tegels

Slaapkamer 11
Begane grond
60 m2

Bed: King-size

Bed: King-size

Tegels

Badkamer 1
Begane grond
6 m2

Toilet

Douche (1)

Ligbad

Badkamer 2
2e verdieping
9 m2

Toilet

Douche (1)

Wastafel (1)

Badkamer 3
Begane grond
5 m2

Toilet

Douche (1)

Wastafel (1)

Badkamer 4
Begane grond
5 m2

Toilet

Douche (1)

Wastafel (1)

Badkamer 5
Begane grond
7 m2

Toilet

Douche (1)

Wastafel (1)

Badkamer 6
Begane grond
7 m2

Toilet

Douche (1)

Ligbad

Badkamer 7
2e verdieping
7 m2

Toilet

Douche (1)

Wastafel (1)

Badkamer 8
2e verdieping
6 m2

Toilet

Douche (1)

Wastafel (1)

Badkamer 9
Begane grond
8 m2

Toilet

Douche (1)

Wastafel (1)

Badkamer 10
Begane grond
6 m2

Toilet

Douche (1)

Wastafel (1)

Woonkamer op de begane grond
Begane grond

40 m2

Yoga Studio
Begane grond

60 m2

Gymnasium
Begane grond

20 m2

Keuken

Soort: Open

Fornuis: Gas (5 Kookzones/branders)

Afzuigkap

Zwembad

Soort: Openlucht zwembad / Inbouw zwembad

Verwarming: Verwarmd zwembad

Privacy: Privé zwembad

Faciliteiten

Type accommodatie

  • Finca

Woonoppervlakte

  • 550 m2

Kinderen

  • Kinderbed (4)
  • Kinderbox
  • Kinderstoel (4)
  • Traphekjes
  • Kinderbadje
  • Campingbed (2)

Sport & recreatie

  • Fietsen
  • Nachtleven / uitgaan
  • Tennis
  • Watersport
  • Padel

Populaire thema's

  • Luxe accommodatie
  • Privacy
  • Overwinteren
  • Weekendje weg
  • Zon, zee & strand
  • Groepsaccommodatie

Verwarming

  • Centrale verwarming
  • Electrische verwarming
  • Gaskachel
  • Boiler
  • Open haard
  • Airconditioning
  • Gashaard

Internet, wifi, audio

  • Kabeltelevisie
  • Satellietontvanger
  • Televisie
  • Radio
  • Wifi
  • Nederlandstalige zenders
  • Internetaansluiting
  • Streamingdiensten

Buitenvoorzieningen

  • Balkon
  • Barbecue
  • Buitenverlichting
  • Grillplaat
  • Bubbelbad / Hot tub
  • Parasol(s)
  • Parkeerplaats(en) (20)
  • Privé oprit
  • Tafeltennistafel
  • Tennisbaan bij woning
  • Terras (2)
  • Tuin
  • Tuinstoel(en) (20)
  • Tuintafel(s) (2)
  • Veranda
  • Buitenkeuken
  • Loungeset
  • Jeu de Boulesbaan
  • Tuin volledig omheind
  • Asbak(ken)

Faciliteiten

  • Wasmachine
  • Hal
  • Beveiligingsinstallatie
  • Berging
  • Kluis
  • Apart toilet (3)
  • Roken niet toegestaan
  • Huisdier niet toegestaan

Linnengoed

  • Bedlinnen
  • Handdoeken (26)
  • Keukenlinnen
  • Linnen voor kinderbed
  • Strandlakens (26)

Games & entertainment

  • Biljart- / snookertafel
  • Tafeltennistafel

Privacy

  • Volledige privacy
  • Vrijstaande woning

Wellness

  • Fitnessruimte


€ 10.500,-
per week v.a.
€ 10.500,-
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer
  • Géén boekingskosten
  • Gebruik onze service gratis!
  • Je boekt direct bij de eigenaar
Je betaalt veilig online

Anderen bekeken ook: