Villa

Villa Dolores Alicante


Welkom in onze exclusieve vakantiewoning in Dolores, Alicante, Spanje! Stel je voor dat je ontspant in het zonnige hart van Spanje, omringd door rust en moderne luxe. Onze nieuw gebouwde, luxe villa in het prachtige dorp Dolores, is de perfecte bestemming voor jouw droomvakantie. Of je nu een gezinsvakantie, een romantisch uitje of een gezellige reis met vrienden plant, deze villa biedt alles wat je nodig hebt om je verblijf onvergetelijk te maken.

Belangrijkste kenmerken van de Villa:
  • 3 Ruime slaapkamers: ontworpen voor comfort en rust, elke slaapkamer is ingericht met luxe meubels en grote inbouwkasten.
  • 2 Moderne badkamers: geniet van strakke, moderne badkamers uitgerust met hoogwaardige voorzieningen, waardoor je dagelijkse routine aanvoelt als een luxe spa-ervaring.
  • Ruim terras: stap naar buiten op je grote privéterras, waar je kunt genieten van de zon, buiten kunt dineren of gewoon kunt ontspannen met een glas wijn terwijl je geniet van de warme omgeving.
  • Privé zwembad: neem een duik in je eigen privé zwembad, de perfecte plek om af te koelen, baantjes te trekken of gewoon aan het zwembad te loungen met je favoriete boek. En als het wat 'kouder' is, dan kun je het zwembad verwarmen!

Een gloednieuwe, moderne bouw:
Onze villa is recent gebouwd, wat betekent dat elk aspect, van het interieurontwerp tot het exterieur, fris, modern en volledig nieuw is. Je zult genieten van de strakke lijnen, de stijlvolle inrichting en het gevoel van luxe door het hele huis. Elk detail is zorgvuldig uitgedacht om een ruimte te creëren die even mooi als functioneel is.
Perfecte locatie: gelegen in het charmante dorp Dolores, ben je slechts een korte rit verwijderd van de ongerepte stranden van de Costa Blanca. Verken de levendige lokale markten, geniet van de heerlijke Spaanse keuken in nabijgelegen restaurants, of maak een dagtrip om het rijke culturele erfgoed van de regio te ontdekken. Of je nu verlangt naar een rustige retraite of spannende dagtrips, deze villa biedt de ideale uitvalsbasis voor je avonturen.
Jouw verblijf: wij willen dat jouw vakantie op alle vlakken perfect is. Daarom bieden we gepersonaliseerde diensten en zijn we blij om speciale verzoeken te honoreren—of het nu gaat om het regelen van luchthaventransfers, lokale tips, of extra voorzieningen om je verblijf nóg aangenamer te maken. We zijn slechts een berichtje verwijderd voor vragen of hulp!

Ontdek & Boek: bekijk de prachtige foto’s die de essentie van deze uitzonderlijke villa vastleggen, blader door gedetailleerde informatie over de voorzieningen en bekijk onze concurrerende tarieven. We staan klaar om ervoor te zorgen dat je alles hebt wat je nodig hebt om je ideale vakantie te plannen.We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in onze luxe villa in Dolores en je te helpen onvergetelijke herinneringen te maken in een van de mooiste regio's van Spanje!Licentie (NIF): Y(*GEGEVENS AFGESCHERMD*)M

De verhuurder, Martijn & Fleur

Advertentie online sinds oktober 2024

Geverifieerde verhuurder
Reageert gemiddeld binnen 2 uur
Wij zijn Martijn & Fleur en sinds mei 2024 de trotse eigenaren van dit prachtige vakantiehuis!

Met onze passie voor gastvrijheid en onze jarenlange ervaring in de dienstverlenende sector, doen wij er alles aan om jouw verblijf onvergetelijk te maken. We begrijpen hoe belangrijk het is om je op je gemak te voelen tijdens je vakantie, en daarom staan wij altijd klaar om je te helpen, van het moment dat je aankomt tot de dag van vertrek.
Onze missie is simpel: wij willen dat je je thuis voelt!

Je betaalt veilig online

Bij deze verhuurder kun je veilig online betalen. Lees meer over betalingen

Veilig betalen met: iDEAL Veilig betalen met: Visa Veilig betalen met: Mastercard Veilig betalen met: MyBank

Prijzen & reserveren

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
 Maximaal verblijf 10 nachten.
Klik op de oranje button om je reservering te starten. Nog geen betaling nodig.
Wissen
  • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
  • 1 Beschikbaar
  • 1 Geen prijzen beschikbaar
  • 1 Bezet
  • 1 In optie
  • 1 Korting

Toelichting op de prijzen & annuleringsvoorwaarden

  1. Er wordt een waarborg van 500,- euro gevraagd.  Bij het uitchecken wordt alles samen met de beheerder gecontroleerd en indien alles in orde is, wordt de borg binnen een week overgemaakt.
  2. Voor de eindschoonmaak wordt 150,- euro in rekening gebracht.
  3. Voor bed- en badlinnen wordt 25,- euro pp in rekening gebracht
  4. Het verbruik van elektra kost 0,35 eurocent per Kwh, indien het verbruik hoger is dan 25 Kwh per dag
  5. Inchecken tussen 16:00-21:00 uur, uitchecken tussen 07:00 en 11:00 uur (maar in goed overleg is aanpassing mogelijk, we denken graag mee)
  6. Indien de huurder om welke reden dan ook de boeking wenst te annuleren, dient de huurder dit altijd per e-mail te bevestigen aan de verhuurder (ook wanneer dit bijvoorbeeld al telefonisch is doorgegeven aan de verhuurder). Verhuurder brengt de volgende bedragen in rekening, afhankelijk van de datum van schriftelijke annulering door de huurder:
  • annulering meer dan 3 maanden voor de aanvang van de huurperiode: 0% van de huurprijs
  • annulering tussen de 90e en de 60e dag voor de aanvang van de huurperiode: 25% van de huurprijs
  • annulering tussen de 59e en de 30e dag voor de aanvang van de huurperiode: 50% van de huurprijs
  • annulering minder dan 30 dagen voor de aanvang van de huurperiode: 100% van de huurprijs
  • Indien de huurder pas op de begindatum of tijdens de huurperiode meedeelt géén gebruik (meer) van het gehuurde te zullen maken, blijft hij de volledige huurprijs verschuldigd.

Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

Van € 1365,- voor € 1228,50 per week
van
vr 18-okt-2024
tot
ma 13-jan-2025
Minimaal verblijf 5 nachten
Week € 1365,00
Midweek -
Nacht € 195,00
Weekend -
Korting 10%
van
ma 13-jan-2025
tot
do 13-feb-2025
Minimaal verblijf 5 nachten
Week € 875,00
Midweek -
Nacht € 125,00
Weekend -
van
do 13-feb-2025
tot
zo 29-jun-2025
Minimaal verblijf 5 nachten
Week € 1365,00
Midweek -
Nacht € 195,00
Weekend -
van
zo 29-jun-2025
tot
ma 08-sep-2025
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1575,00
Midweek -
Nacht € 225,00
Weekend -
van
ma 08-sep-2025
tot
zo 04-jan-2026
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1365,00
Midweek -
Nacht € 195,00
Weekend -

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Bedlinnen
€ 25,00
Per persoon
Betalen bij boeking | verplicht
Borgsom
€ 500,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Eindschoonmaak
€ 150,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Elektra
€ -
Naar verbruik
Wordt verrekend met de borg.

Locatie & tips

Tips van de verhuurder

Dolores is een charmant stadje gelegen in de provincie Alicante, in de regio Valencia, Spanje. Het bevindt zich in de Vega Baja del Segura, een vruchtbare vallei die bekend staat om zijn agrarische activiteiten, zoals het verbouwen van citrusvruchten, groenten en ander fruit. Hoewel Dolores misschien minder bekend is dan de grotere steden in de provincie Alicante, biedt het toch een unieke en authentieke ervaring voor toeristen die op zoek zijn naar rust en cultuur in een typisch Spaans dorp.

Bezienswaardigheden en activiteiten in Dolores
Parochiekerk Nuestra Señora de los Dolores: Dit is een van de belangrijkste bezienswaardigheden in de stad, een imposante kerk in barokstijl, gebouwd in de 18e eeuw. Het interieur is prachtig gedecoreerd en de kerk vormt het middelpunt van het sociale en culturele leven van de stad.

Feesten: Dolores staat bekend om zijn levendige festiviteiten. De belangrijkste festiviteiten zijn gewijd aan de beschermheilige van de stad, Virgen de los Dolores. Het festival vindt plaats in september, met een kleurrijke processie, stierenrennen en volksdansen.

Plaza Cardenal Belluga: Het centrale plein van Dolores is een gezellige plek waar je kunt genieten van de lokale sfeer, met restaurants en cafés waar je typische Spaanse gerechten kunt proberen.

Markt en gastronomie: Dolores heeft een wekelijkse markt, waar je verse producten uit de regio kunt kopen. De keuken van de regio Vega Baja is vooral gericht op lokale producten zoals rijst, groenten en vis. Probeer gerechten zoals paella, arroz con costra (rijst met korst), en de verschillende tapas.

Natuurlijke omgeving
Salinas de Santa Pola: Een prachtig natuurgebied op korte afstand van Dolores. Dit gebied staat bekend om zijn zoutmeren en is een belangrijk toevluchtsoord voor vogels, waaronder flamingo's.

Parque Natural El Hondo: Op minder dan 30 minuten rijden van Dolores, is dit natuurreservaat een populaire bestemming voor vogelspotters en natuurliefhebbers. Het is een van de belangrijkste wetlands in Spanje.

Omliggende steden en uitstapjes
Elche (ong. 20 minuten rijden):
Palmeral van Elche: Dit is de grootste palmenplantage van Europa en staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Het is een indrukwekkend park waar je heerlijk kunt wandelen.
Basiliek van Santa María: Een prachtige barokke kerk, waar elk jaar het beroemde Misteri d'Elx (mysteriespel) wordt opgevoerd.
Huerto del Cura: Een prachtig botanisch park vol met exotische planten en eeuwenoude palmbomen.

Torrevieja (ong. 25 minuten rijden):
Zoutmeren van Torrevieja: Deze beroemde roze zoutmeren zijn een natuurwonder en een geweldige plek om te ontspannen. Ze hebben ook gezondheidsvoordelen door het hoge zoutgehalte.
Stranden: Torrevieja heeft prachtige stranden zoals Playa del Cura en Playa de la Mata, ideaal om te genieten van de zon en zee.

Alicante (ong. 40 minuten rijden):
Castillo de Santa Bárbara: Een van de grootste kastelen van Spanje, gelegen op de Benacantil-berg met een prachtig uitzicht over de stad en de Middellandse Zee.
El Postiguet Strand: Dit strand is een van de populairste in de stad, op loopafstand van het historische centrum.
Explanada de España: Een promenade langs de kust met mozaïeksteentjes, ideaal voor een ontspannende wandeling.

Orihuela (ong. 30 minuten rijden):
Orihuela is een stad vol historische monumenten, zoals de kathedraal en het paleis van de Condes de Luna. Het heeft ook een rijke culturele traditie, vooral bekend om de dichter Miguel Hernández.

Guardamar del Segura (ong. 20 minuten rijden):
Dunas en stranden: Guardamar is beroemd om zijn uitgestrekte duinen en schone stranden. Het is perfect voor natuurliefhebbers die willen wandelen of fietsen.
Ruïnes van La Fonteta: Een archeologische vindplaats met resten van een Fenicische stad, wat een unieke historische attractie is.

Praktische informatie voor toeristen
Vervoer: Dolores ligt op ong. 40 minuten rijden van de luchthaven van Alicante-Elche, en de stad is goed bereikbaar via de AP-7 en N-332 snelwegen. Voor het verkennen van de omliggende steden en natuurgebieden is het handig om een auto te huren.
Klimaat: Dolores en de omliggende regio hebben een mediterraan klimaat met milde winters en hete zomers. De beste tijd om te bezoeken is van het voorjaar tot de herfst, wanneer de temperaturen aangenaam zijn.
Activiteiten voor kinderen in Dolores en omgeving
Plaza Cardenal Belluga: Dit centrale plein in Dolores heeft een kleine speeltuin waar kinderen zich kunnen vermaken, terwijl ouders op een van de terrasjes kunnen ontspannen.
AquaPark Ciudad Quesada (ong. 20 minuten rijden): Dit waterpark in Quesada is een geweldige plek voor een dag vol waterpret. Het park heeft verschillende glijbanen en zwembaden die geschikt zijn voor kinderen van alle leeftijden.
Pola Park in Santa Pola (ong. 30 minuten rijden): Pola Park is een populair attractiepark voor kinderen, met o.a. kermisattracties, trampolines, minigolf en kartbanen.


In de omgeving van Dolores, Alicante, vind je diverse steden en winkelcentra die uitstekende mogelijkheden bieden om te shoppen. Hier zijn enkele van de beste plekken in de buurt voor zowel lokaal winkelen als grotere shoppingervaringen:

1. Elche
Elche, op ong. 20 minuten rijden van Dolores, is een van de grootste steden in de regio en biedt verschillende opties voor winkelen.

L'Aljub Shopping Center: Dit is een van de grootste winkelcentra in Elche. Hier vind je een breed scala aan nationale en internationale merken, waaronder Zara, H&M, Pull&Bear, en Primark. Naast winkels heeft L'Aljub ook restaurants en een bioscoop, wat het ideaal maakt voor een dagje uit.

Winkelstraat Carrer de l'Alfons XII: In het historische centrum van Elche, vooral rond deze straat, kun je wandelen en winkelen bij kleinere boetieks, lokale ambachtelijke winkels en modemerken.

El Corte Inglés: Dit bekende Spaanse warenhuis biedt een uitgebreide selectie van kleding, schoenen, accessoires, cosmetica, en huishoudelijke artikelen. Het is de perfecte plek voor wie op zoek is naar bekende merken en kwaliteitsproducten.

2. Torrevieja
Torrevieja, op ong. 25 minuten rijden, biedt zowel winkelcentra als lokale markten.

Habaneras Shopping Center: Dit moderne winkelcentrum in Torrevieja biedt een breed scala aan winkels, waaronder Mango, Bershka, en Massimo Dutti. Het is een uitstekende plek om te winkelen voor kleding, schoenen en accessoires.

Las Velas Shopping Center: Dit kleinere winkelcentrum is ook een bezoek waard en biedt enkele leuke modewinkels en eetgelegenheden.

Lokale markten: Torrevieja heeft een van de grootste markten in de regio. De wekelijkse markt op vrijdag biedt een breed scala aan kleding, accessoires, huishoudelijke artikelen, en lokale producten. Het is een geweldige plek om unieke vondsten te doen tegen lagere prijzen.

3. La Zenia Boulevard (Orihuela Costa)
Een van de grootste en populairste winkelcentra in de regio, op ong. 30 minuten rijden van Dolores:

La Zenia Boulevard: Dit is een groot openluchtwinkelcentrum met meer dan 150 winkels, waaronder grote merken zoals Zara, H&M, Decathlon, Media Markt en meer. Het winkelcentrum is gezinsvriendelijk en biedt veel activiteiten voor kinderen, zoals speeltuinen en live-entertainment, wat het perfect maakt voor een dagje winkelen met het hele gezin. Er zijn ook veel restaurants en cafés waar je kunt ontspannen tijdens het winkelen.
4. Alicante
Alicante, op ong. 40 minuten rijden van Dolores, biedt een gevarieerde winkelervaring, van luxe boetieks tot moderne winkelcentra.

Calle Maisonnave: Dit is de belangrijkste winkelstraat in Alicante en biedt veel grote merken, zoals Zara, Mango, en Massimo Dutti. Het is een levendige straat met winkels, cafés en restaurants.

Gran Vía Alicante: Dit is een van de grootste overdekte winkelcentra in Alicante. Hier vind je een scala aan winkels, van mode tot elektronica, en veel eetgelegenheden.

Plaza Mar 2: Dit moderne winkelcentrum bevindt zich vlakbij het strand en biedt winkels zoals Bershka, Zara, en Oysho. Het heeft ook een bioscoop en veel eetgelegenheden, perfect voor een middag winkelen en entertainment.

5. Guadamar del Segura
Op ong. 20 minuten rijden van Dolores is Guardamar niet alleen bekend om zijn stranden, maar ook om zijn markten.

Lokale markten: Guardamar heeft leuke lokale markten waar je alles kunt vinden, van kleding en accessoires tot verse lokale producten. De zondagse markt is populair bij zowel toeristen als de lokale bevolking.

Winkels in het centrum: Guardamar heeft ook een charmant stadscentrum met verschillende boetieks en winkels die lokale producten, mode en souvenirs aanbieden. Het is een aangename plek om doorheen te wandelen en unieke items te vinden.

6. Lokale markten en boetieks in Dolores
Voor wie graag lokaal winkelt, biedt Dolores zelf ook enkele kleinere winkels en markten:

Wekelijkse markt van Dolores: Elke vrijdag wordt er in Dolores een markt gehouden. Dit is de ideale plek om lokale producten te kopen, zoals verse groenten, fruit, kaas, en olijfolie, evenals kleding en huishoudelijke artikelen.

Lokale boetieks: In het centrum van Dolores vind je een aantal lokale boetieks en kleine winkels waar je kleding, accessoires en ambachtelijke producten kunt kopen. Deze winkels bieden een authentieke, lokale winkelervaring.

7. La Marina (San Fulgencio)
Op slechts 15 minuten rijden van Dolores ligt La Marina, een klein stadje met enkele leuke winkelmogelijkheden:

Winkelcentrum La Marina: Hier vind je supermarkten, kleine winkels en restaurants. Het is een rustige plek om te winkelen in vergelijking met de grotere winkelcentra in de regio.


Indeling

Woonkamer
Begane grond

Tegels

Airconditioning

Eethoek / Eettafel

Slaapkamer 1
Begane grond

Bed: King-size 200 x 180 cm

Tegels

Dekbedden (2)

Slaapkamer 2
1e verdieping

Bed: 2-persoons 190 x 160 cm

Tegels

Dekbedden (2)

Slaapkamer 3
1e verdieping

Bed: 2-persoons 190 x 160 cm

Tegels

Dekbedden (2)

Badkamer 1
Begane grond

Toilet

Douche (1)

Wastafel (1)

Badkamer 2
2e verdieping

Toilet

Douche

Wastafel

Keuken

Soort: Open

Fornuis: Inductie (4 Kookzones/branders)

Afzuigkap

Zwembad

Soort: Openlucht zwembad / Inbouw zwembad

Verwarming: Verwarmd zwembad

Privacy: Privé zwembad

Faciliteiten

Type accommodatie

  • Villa

Energielabel

  • A++

Woonoppervlakte

  • 120 m2

Sport & recreatie

  • Fietsen
  • Golf
  • Paardrijden
  • Wandelen
  • Zwemmen

Populaire thema's

  • Cultuur & historie
  • Luxe accommodatie
  • Privacy
  • Mindervaliden
  • Winkelen
  • Zon, zee & strand

Verwarming

  • Electrische verwarming
  • Airconditioning

Internet, wifi, audio

  • Televisie
  • Wifi
  • Internetaansluiting
  • Streamingdiensten

Games & entertainment

  • Spelcomputer
  • (Bord)spellen
  • (Strip)boeken

Buitenvoorzieningen

  • Balkon
  • Buitenverlichting
  • Carport
  • Parasol(s)
  • Parkeerplaats(en) (1)
  • Privé oprit
  • Terras
  • Tuinstoel(en)
  • Tuintafel(s)
  • Loungeset
  • Tuin volledig omheind
  • Asbak(ken)

Faciliteiten

  • Wasdroger
  • Wasmachine
  • Bijkeuken / wasruimte
  • Kluis
  • Roken niet toegestaan
  • Huisdier niet toegestaan

Linnengoed

  • Bedlinnen
  • Handdoeken
  • Keukenlinnen
  • Strandlakens

Mindervaliden

  • Rolstoelvriendelijk
  • Geen drempels
  • Gelijkvloers

Privacy

  • Volledige privacy
  • Vrijstaande woning


€ 875,-
per week v.a.
€ 875,-
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer
  • Géén boekingskosten
  • Gebruik onze service gratis!
  • Je boekt direct bij de eigenaar
Je betaalt veilig online

Anderen bekeken ook:

Duplex Appartement Bella Hermosa

8,8