Villa

VT-507293-A

Goedendag,

In de zomermaanden verhuren wij (Gert en Tjakina) onze mooie villa, met airco, zwembad, tuin, met uitzicht op Benitachell, Javea, Moraira en een stukje Middellandse Zee. De villa ligt in een rustige, goed onderhouden en in de avond goed verlichte urbanisatie Residencial Los Molinos II. De afstand per auto naar de boulevard en het populaire, strand El Arenal van Javea ligt nog geen 12 minuten van ons huis. Het is een gezellige kustlijn met palmen, restaurants, terrassen met een breed strand aan een hemels blauwe zee. Met de fiets is El Arenal niet meer dan 25 minuten.

Het oude en sympathieke centrum van Javea en zijn leuke Spaanse straatjes, restaurantjes en mooie kerk en met zijn uitgebreide kleding- en voedselmarkt op donderdagmorgen ligt op 15 minuten rijden en ook op nog geen 20 minuten rijden liggen de stranden, boulevard met vele restaurants, cafeetjes en de haven van het mooie stadje Moraira, met op vrijdagmorgen een geweldige markt, op het grote parkeerterrein bij het binnengaan van het stadje, met de lekkerste gegrilde kip.

Denia en zijn schitterende brede stranden liggen op 40 minuten rijden van ons vandaan en Jalon met zijn aparte zaterdagochtend rommelmarkt ligt op 30 minuten rijden. Kortom we liggen precies in het midden van prachtige stadjes, strandleven, urbanisaties en alles omzoomd door heuvels en bossen.  Dus na een volle dag op de stranden, terrassen en/of markten is het heerlijk chillen op ons terras met zijn prachtige uitzicht na eerst een frisse duik te hebben genomen in het zwembad van 10 x 5 meter.
De schitterende golfbaan ligt 5 minuten van onze villa.

Vanaf ons huis lopen er wandelroutes over de heuvels met wijnranken( een beeldige wijnboerderij met terras en klein restaurant op 10 minuten lopen), bossen en schitterende vergezichten met als hoogtepunt het uitzicht op de berg de Montgo ( de rustende olifant met lange slurf) waartegen Javea met al zijn wijken en huizen zich koestert.

Wij kijken uit op Benitachell, ook wel, Poble nou de Benitatxell, Costa Blanca. De stadskern van Benitachell ligt landinwaarts, maar het gemeentelijk grondgebied omvat ook 2 kilometer kustlijn aan de Middellandse Zee. Het grondgebied is ongeveer 12 vierkante kilometer en is bergrijk, met grote en abrupte kliffen waartussen baaien opduiken met kristalhelder water. Cumbre del Sol is de grootste urbanisatie die veel aandacht besteed aan toerisme.

De kliffen zijn spectaculair en de uitkijkplaatsen van waaruit met de mooiste zee-uitzichten van de Costa Blanca kunt bewonderen laten een onuitwisbare indruk op u achter. De baaien, Cala de los Tiestos, Cala del Llebeig, Playa de la Granadella en het strand Playa del Moraig zijn ideaal om te zonnen, onderwatersport en te zwemmen. Op het strand zelf bevindt zich de grot Cova dels Arcs, een indrukwekkende grot met een onderwaterroute.

Benitachell beschikt over een feestrijke cultuur die haar oorsprong en tradities bewaart. Van optochten en processies tot concerten en kinderactiviteiten. De vele restaurants als Beniasia, Eenvoudig maar bijzonder gastvrij, op een steenworpafstand van ons huis.

Op loopafstand ligt de schitterende wijnboerderij Montesanco. Midden tussen de jonge wijnranken ligt dit sympathieke gebouw met vriendelijke eigenaren waar wij u een wijnproeverijtje kunnen adviseren. Buiten zit u heerlijk te genieten van goede wijnen en het mooie uitzicht.

Op de begane grond van onze villa bevinden zich twee slaapkamers met een badkamer grenzend aan de ruime hal. Op de eerste etage is een ruime tweepersoonskamer met badkamer, groot balkon en zitje. De villa ademt een nostalgische maar ook een moderne sfeer uit. De huiskamer is licht met grote ramen, comfortabele bankstellen, een nieuwe smart tv en eetgedeeltes en het overdekte terras met zitje en grote eettafel grenst daaraan. In en rondom het huis zijn allerlei zitjes en zonnebedden waar een ieder zich kan terugtrekken met een boek of zijn mobieltje. De keuken bevat alles wat u nodig zou kunnen hebben en wij menen dat u hier een heerlijke vakantie zult hebben.

De verhuurder, Gert & Tjakina

Advertentie online sinds juni 2024

Geverifieerde verhuurder
Reageert gemiddeld binnen 1 dag
Wij zijn Gert Wajer en Tjakina Boomstra. Sinds 2019 hebben wij een relatie. Tjakina zag haar geboortestad Amsterdam niet meer zitten en vertrok naar de rustig, mooie Veluwe. Daar ontmoette zij Gert, de eigenaar van een recreatiepark. Tjakina heeft vroeger een hotel gehad in de Belgische Ardennen en Gert was Ergotherapeut, Hoofd van een Revalidatiecentrum en Gemeente Adviseur. Wij reizen graag met onze honden in onze camper en zijn verliefd geworden op de omgeving Javea, Benitachell en Moraira.

Je betaalt veilig online

Bij deze verhuurder kun je veilig online betalen. Lees meer over betalingen

Veilig betalen met: iDEAL Veilig betalen met: Visa Veilig betalen met: Mastercard Veilig betalen met: Bancontact Veilig betalen met: MyBank Veilig betalen met: Sofort Banking

Prijzen & reserveren

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de oranje button om je reservering te starten. Nog geen betaling nodig.
Wissen
  • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
  • 1 Beschikbaar
  • 1 Geen prijzen beschikbaar
  • 1 Bezet
  • 1 In optie

Toelichting op de prijzen & annuleringsvoorwaarden

Indien de huurder om welke reden dan ook de boeking wenst te annuleren, dient de huurder dit altijd per e-mail te bevestigen aan de verhuurder(ook wanneer dit bijvoorbeeld al telefonisch is doorgegeven aan de verhuurder).Verhuurder brengt de volgende bedragen in rekening, afhankelijk van de datum van schriftelijke annulering door de huurder:
  • annulering meer dan 3 maanden voor de aanvang van de huurperiode: kosteloos
  • annulering tussen de 90e en de 60e dag voor de aanvang van de huurperiode: 25% van de huurprijs
  • annulering tussen de 59e en de 30e dag voor de aanvang van de huurperiode: 50% van de huurprijs
  • annulering minder dan 30 dagen voor de aanvang van de huurperiode: 100% van de huurprijs
Indien de huurder pas op de begindatum of tijdens de huurperiode meedeelt géén gebruik (meer) van het gehuurde te zullen maken, blijft hij de volledige huurprijs verschuldigd.

Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
ma 15-jul-2024
tot
ma 30-sep-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1800,00
Midweek -
Nacht € 257,00
Weekend -
van
ma 30-sep-2024
tot
zo 01-jun-2025
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1799,00
Midweek -
Nacht € 257,00
Weekend -
van
zo 01-jun-2025
tot
di 30-sep-2025
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1925,00
Midweek -
Nacht € 275,00
Weekend -
van
di 30-sep-2025
tot
ma 15-jun-2026
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1200,00
Midweek -
Nacht € 171,00
Weekend -

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Borgsom
€ 350,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Eindschoonmaak
€ 200,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Eindschoonmaak met verblijf dieren
€ 250,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht

Locatie & tips

Tips van de verhuurder

Restaurants in Benitachell die wij kunnen aanraden: Beniasia (heerlijk eten en een gezellige serre) Antiquary (Italiaans restaurant met lekkere spaghetti carbonara en smakelijke pizza's) Claudia: leuk voor een gezellig drankje. In de hoofdstraat zit een restaurantje in een inham, ziet er matig uit, maar de vis is vers.
Javea: Le Gourmand, Bacchus, de Wok, Kathmandu, Casa Lilli (Thaise garnalen zijn top), allemaal goede restaurants. Op de boulevard van El Arenal: La Fontana, The Bohemian, La Bambula (moet je geweest zijn, aan de eind van de boulevard, hip, leuke muziek en lekkere hapjes) zijn van een eigenaar. Goede keuken, prima bediening, mooi uitzicht over het strand en zee.
De winkel Ale Hop, de laatste gadgets, leuke hebbedingetjes, schattige winkel.
Jakarta voor je bijoux en de Chinese Bazar is enig om te neuzen. Er zijn wel 10 grote Chinese Bazars in de omgeving. In ieder geval in Benitachell naast de MasyMas (goede supermarkt waar je koffiemelk kunt krijgen). Deze bazars zijn enorm groot en je kunt er van alles krijgen, de moeite waard om binnen te gaan.
Vanaf hotel El Parador maak je een wandeling naar de haven van Javea. Langs de strandrotsen naar cafe La Esquina voor een drankje. Ook daar allerlei leuke restaurants.
Moraira heeft ook een leuke boulevard en haven met een klein gezellig strand.
Wandelen kun je direct achter ons huis naar een wijnboerderij midden tussen de wijnranken. Daar is het goed vertoeven en hun wijnen zijn heerlijk. Lieve mensen die het uitbaten en goede bediening. Een wijnproeverijtje is te adviseren. Je kunt er alleen wat tapas krijgen. Langs deze wijnboerderij Monte Sanco loopt een weg door een bosje, steil naar boven. Over de oude vuilstort blijf je rechtuit lopen en veel stijgen. Vervolgens kom je op een geasfalteerde weg die je naar de urbanisatie Les fonts brengt. Het is een zware wandeling maar prachtige uitzichten. Je kunt ook wandelen bij Cumbre del Sol en in het natuurpark van de Montgo. Vanuit Benitachell, vlakbij het Gemeentehuis start een wandeling richting Calistro en Cumbre del Sol.
Vergeet niet naar Jalon te gaan naar de rommelmarkt op zaterdagmorgen. Naast de Bodega zit een leuke tent met live music. Soms enorm goede muzikanten.
De stadjes Jesus Pobre, Altea, Calpe, Moraira en Denia raden wij aan te bezoeken.

Indeling

Woonkamer
Begane grond
40 m2

Tegels

Airconditioning

Ventilator

Slaapkamer 1
Begane grond

Bed: 2-persoons 200 x 140 cm

Tegels

Dekbedden (2)

Slaapkamer 2
Begane grond

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Tegels

Slaapkamer 3
1e verdieping

Bed: 2-persoons

Vloerdelen

Airconditioning

Badkamer 1
Begane grond

Toilet

Föhn

Badkamer 2
1e verdieping

Bidet

Toilet

Douche (1)

Faciliteiten

Type accommodatie

  • Villa

Woonoppervlakte

  • 212 m2

Sport & recreatie

  • Fietsen
  • Golf
  • Nachtleven / uitgaan
  • Wandelen
  • Zwemmen

Populaire thema's

  • Stedentrip
  • Cultuur & historie
  • Kindvriendelijk
  • Privacy
  • Winkelen
  • Zon, zee & strand

Verwarming

  • Centrale verwarming
  • Electrische verwarming
  • Airconditioning

Internet, wifi, audio

  • Kabeltelevisie
  • Televisie
  • Wifi
  • Internetaansluiting
  • Streamingdiensten

Buitenvoorzieningen

  • Balkon
  • Barbecue
  • Buitenverlichting
  • Ligstoel(en) (6)
  • Parasol(s)
  • Parkeerplaats(en)
  • Privé oprit
  • Terras
  • Tuin
  • Tuinstoel(en) (6)
  • Tuintafel(s) (3)
  • Veranda
  • Loungeset
  • Tuin volledig omheind

Faciliteiten

  • Wasmachine
  • Hal
  • Huisdieren toegestaan
  • Beveiligingsinstallatie
  • Bijkeuken / wasruimte
  • Apart toilet (0)
  • Roken niet toegestaan
  • Accommodatie op verdieping:

Linnengoed

  • Bedlinnen
  • Handdoeken (12)
  • Keukenlinnen
  • Strandlakens (6)

Privacy

  • Volledige privacy
  • Vrijstaande woning


€ 1.799,-
per week v.a.
€ 1.799,-
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer
  • Géén boekingskosten
  • Gebruik onze service gratis!
  • Je boekt direct bij de eigenaar
Je betaalt veilig online

Anderen bekeken ook:

Villa El Postre

9,5
Vanaf per nacht € 140,- v.a. per week per week € 980,-