Appartement

VT-447 610-A

Residentie Bougainville Appartement B


Vergeet uw zorgen bij Residence Bougainville!!!
De stad La Nucia ligt ongeveer 8 km landinwaarts van de populaire vakantieoord Benidorm. Ruimte en rust kenmerken deze stad. In onze vakantieappartementen kunt u genieten van de rust en toch alle mogelijkheden voor uw vakantieplanning dichtbij hebben.
Of u nu de rust van ons zwembad wilt ervaren, dagen op het strand in Altea of Albir, het nachtleven in Benidorm of gewoon een ontspannende wandeling in de nabijgelegen bergen, dan bent u bij ons aan het juiste adres.
La Nucia is ook een ideaal startpunt voor wielrennen.
Wij geven u graag tips waar u het juiste materiaal kunt huren.
Dankzij de drie vakantieappartementen die wij aanbieden, kunt u ook ideaal privé een time-out met vrienden doorbrengen, zolang ze nog geboekt zijn voor de door u gewenste datum.
De appartementen zijn ook perfect voor langere verhuur in de wintermaanden, omdat ze verwarmd kunnen worden. Schrijf ons alstublieft als u geïnteresseerd bent.


De verhuurder, Hardy & Miriam

Advertentie online sinds maart 2024

Geverifieerde verhuurder
Reageert gemiddeld binnen 8 uur
Hola amigos, wij zijn Hardy en Miriam en we hebben dit jaar deze prachtige Residence Bougainvillevon overgenomen. Wij zijn er erg blij mee en wensen onszelf en jullie een fijne tijd
Wij hebben al vakantieappartementen gehuurd en vinden het altijd fantastisch om nieuwe mensen te ontmoeten. Wij houden van de zon en de zee, rijden graag met onze scooters door de omgeving en zitten ook graag lekker in de avondzon. Ben nog steeds enthousiast om de omgeving te verkennen.

Je betaalt veilig online

Bij deze verhuurder kun je veilig online betalen. Lees meer over betalingen

Veilig betalen met: iDEAL Veilig betalen met: Visa Veilig betalen met: Mastercard Veilig betalen met: Bancontact Veilig betalen met: MyBank Veilig betalen met: Sofort Banking

Prijzen & reserveren

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de oranje button om je reservering te starten. Nog geen betaling nodig.
Wissen
  • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
  • 1 Beschikbaar
  • 1 Geen prijzen beschikbaar
  • 1 Bezet
  • 1 In optie

Toelichting op de prijzen & annuleringsvoorwaarden

Inchecken kan tussen 16:00 en 19:00 uur.
Je dient uiterlijk om 11 uur uit te checken.
max. 2 personen per appartement
Alleen voor volwassenen
Huisdieren niet toegestaan.
Wij ontvangen geen gasten na 22.00 uur, komt u later aan, neem dan vooraf contact met ons op.
Als u vragen of verzoeken heeft, aarzel dan niet om ons te schrijven.
Bedlinnen / handdoeken / internet inbegrepen

Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
zo 01-sep-2024
tot
vr 01-nov-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 455,00
Midweek -
Nacht € 65,00
Weekend -
van
vr 01-nov-2024
tot
wo 01-jan-2025
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 350,00
Midweek -
Nacht € 50,00
Weekend -
van
wo 01-jan-2025
tot
do 01-mei-2025
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 350,00
Midweek -
Nacht € 50,00
Weekend -

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Borgsom
€ 150,00
Per verblijf
Ter plaatse betalen | verplicht
Eindschoonmaak
€ 65,00
Per item
Ter plaatse betalen | verplicht
Elektra
€ -
Naar verbruik
Ter plaatse betalen | verplicht

Locatie & tips

Tips van de verhuurder

De populaire badplaats Benidorm staat het hele jaar door garant voor veel vakantieplezier. Naast de restaurants en terrassen vind je hier ook het beroemde Paleis van Benidorm, waar avond na avond prachtige dansshows worden opgevoerd. Maar ook de nabijgelegen stadjes Albir, Alfaz del Pi, Altea en Calpe zijn een bezoek waard.

Ook op het gebied van themaparken heeft de omgeving van La Nucia veel te bieden. Terra Mitica, Aqualandia en Mundomar bieden voor ieder wat wils (en alle leeftijden). Ook zijn er diverse golfbanen in de directe omgeving.

La Nucia heeft een prachtig achterland waar je heerlijk kunt wandelen maar ook prachtige tochten kunt maken door de bergen of langs de kust.
Ongeveer 8 km landinwaarts van de populaire vakantieplaats Benidorm ligt La Nucia. Ruimte, rust en ontspanning kenmerken deze stad. Residentie Bougainville, bestaande uit drie charmante kleine appartementen, ligt in een prachtige groene omgeving. Per appartement kunt u informatie ontvangen over de uitrusting en beschikbaarheid. Kies uw appartement en klik erop. Reserveer uw appartement via de kalender op de website van het betreffende appartement. Er zijn veel culturele, sportieve en recreatieve mogelijkheden in de omgeving. Daarnaast biedt de Costa Blanca prachtige stranden, levendige boulevards en diverse pittoreske dorpjes met markten en gezellige bars en tapasrestaurants. Of ontspan gewoon in ons privézwembad en geniet van de zon op de ligstoelen bij het zwembad.
Geregistreerd bij de Generalitat Valencia, nr. Registratie>VT-447 610-A
Door een reservering te maken bij Residence Bougainville bevestigt u dat u akkoord gaat met deze Algemene Voorwaarden.
1: Om via internet te reserveren kunt u bij Residence Bougainville een aanvraag indienen voor een specifiek appartement en een bepaalde periode. Een definitieve reservering van een vakantiehuis gebeurt altijd schriftelijk. Dit type reservering is bindend voor u en Residence Bougainville. Residence Bougainville zal de reservering binnen 24 uur vanaf de datum van de aanvraag per e-mail bevestigen en factureren. Indien u niet binnen 24 uur na het indienen van uw aanvraag een schriftelijke bevestiging inclusief factuur heeft, dient u altijd contact op te nemen met Residence Bougainville.
2. Prijzen: Aan de prijzen op onze website kunnen geen rechten worden ontleend. Residence Bougainville behoudt zich het recht voor om deze prijzen te wijzigen. De juiste prijs wordt u bij reservering meegedeeld. De uiteindelijke prijs vermeld op de bevestiging/factuur is bindend.
3.: Betaling Bij boeking wordt 20% van de huurprijs in rekening gebracht, maar minimaal € 150,00. Betaling dient te geschieden binnen 8 dagen na de factuurdatum vermeld op de bevestiging/factuur. Het resterende bedrag van de reservering dient minimaal 6 weken voor aankomst overgemaakt te zijn. Indien u binnen 6 weken na aanvang van uw verblijf boekt, dient het totaalbedrag in één keer te worden voldaan. Bij niet tijdige of onvolledige betaling heeft Residence Bougainville het recht de reservering te annuleren. Residence Bougainville stuurt u een schriftelijke bevestiging per e-mail. Reeds betaalde bedragen worden niet gerestitueerd. De schoonmaakkosten en eventuele extra's dienen bij aankomst ter plaatse te worden betaald.
4. Borgsom: Er dient een borgsom van € 150,- te worden betaald. De kosten voor schade in en aan het huurappartement of de inrichting daarvan, veroorzaakt door de huurder, één van zijn huisgenoten of één van zijn gasten, worden op de borgsom ingehouden. Als er geen schade is, wordt uw borg binnen 7 dagen na uw vertrek terugbetaald.
5. Annulering: Bij annulering gelden de volgende voorwaarden. Annulering: Annulering kost meer dan 8 weken voor aankomst het bedrag van de aanbetaling,
Bij een periode korter dan 8 weken voor aankomst: de aanbetaling + 20% van de huurprijs,
Bij een periode korter dan 6 weken voor aankomst: de aanbetaling + 40% van de huurprijs,
Bij een periode korter dan 4 weken voor aankomst: aanbetaling + 60% van de huurprijs.
Bij een periode korter dan 2 weken voor aankomst: aanbetaling + 80% van de huurprijs.
Annuleringen dienen zowel telefonisch als schriftelijk aan Residence Bougainville te worden doorgegeven. Residence Bougainville stuurt na ontvangst van de annulering direct een annuleringsbevestiging/factuur. Indien Residence Bougainville om welke reden dan ook genoodzaakt is het reeds gereserveerde vakantiehuis te annuleren, wordt de huurder hiervan onmiddellijk op de hoogte gesteld en indien mogelijk een alternatief aangeboden. Indien dit alternatief niet wordt aanvaard of niet kan worden aangeboden, zal Residence Bougainville het reeds door de huurder betaalde bedrag onmiddellijk terugbetalen. De huurder heeft geen ander recht dan dit bedrag terug te vorderen. Residence Bougainville raadt u aan een reisannuleringsverzekering af te sluiten. Dit kunt u bij iedere verzekeraar doen binnen 14 dagen na factuurdatum.
6. Huisdieren Huisdieren zijn niet toegestaan.
7. Verzorging van het appartement en de buitenruimte: Met het huurappartement dient zorgvuldig te worden omgegaan, rekening houdend met de rust van de omgeving. Indien de huurder zich niet conform de huisregels gedraagt of ernstige overlast of ergernis veroorzaakt voor zijn omgeving, kan hem de verdere toegang tot de vakantiewoning worden ontzegd, zonder enig recht op restitutie van de huurprijs. Mocht de huurder onverhoopt schade aan het gehuurde vakantiehuis en/of inventaris veroorzaken, dan dient hij dit direct aan Residence Bougainville te melden. De daarmee gepaard gaande reparatie- en/of vervangingskosten dienen ter plaatse direct vergoed te worden. De huurder is aansprakelijk voor schade veroorzaakt door hemzelf of door medehuurders en eventuele bezoekers, ook als deze na vertrek ontdekt worden.
8. Water, Gas en Elektriciteit: De door Residence Bougainville aangeboden prijzen zijn inclusief water en gas om te koken en exclusief elektriciteit, tenzij anders vermeld. Aan het einde van de huurperiode wordt het elektriciteitsverbruik geregistreerd. De kosten hiervoor dienen ter plaatse betaald te worden.
9. Maximaal aantal personen In de omschrijving op de website staat het maximaal aantal personen vermeld dat in het appartement mag verblijven. Dit aantal mag in geen geval overschreden worden, tenzij u hiervoor schriftelijke toestemming heeft.
In Spanje volgt u AP7/E15. Dit is de AutoPista die uit Valencia of Alicante komt. Vanaf de luchthaven van Alicante volgt u de borden richting Valencia. Vanaf de luchthaven van Valencia volgt u de borden Alicante/Gandia. Neem afrit 65 “Benidorm Levante”. Direct daarna houdt u rechts aan richting La Nucia. Blijf de borden naar La Nucia volgen. U komt dan bij een rotonde, waar u driekwart doorheen rijdt. Alle rotondes gaan altijd rechtdoor richting La Nucia. U steekt alle rotondes rechtdoor over tot u ROTONDA 1 bereikt. U ziet aan de linkerkant de Economy Cash supermarkt en op de rotonde de LIDL supermarkt. Neem deze rotonde helemaal en keer terug richting Benidorm. Volg deze weg ongeveer 1 km en ga direct na kilometerpaal 44 rechtsaf richting Centro Social Convent de les Monjes. Let op: Op deze plek staan 2 fietspadborden naast elkaar. Vlak ervoor staat een wit bord met de namen van enkele urbanisaties, waaronder “El Valle” (dat is de naam van onze urbanisatie). Deze weg blijven volgen, na de vierde verkeersdrempel linksaf, bij de T-splitsing rechtsaf en rechts aanhouden (het loopt dood). Aan het einde van de straat (naar boven) ziet u aan uw rechterhand een beige poort van Residence Bougainville, Carrer Serra l'Aixorta 10, 03530 La Nucia.

Indeling

Woonkamer
Begane grond

Tegels

Airconditioning

Eethoek / Eettafel

Slaapkamer
Begane grond

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Tegels

Badkamer
Begane grond

Toilet

Douche (1)

Wastafel (1)

Keuken

Soort: Open

Fornuis: Gas (4 Kookzones/branders)

Afzuigkap

Zwembad

Soort: Openlucht zwembad / Inbouw zwembad

Verwarming: Niet verwarmd zwembad

Privacy: Gezamenlijk zwembad

Faciliteiten

Type accommodatie

  • Appartement

Energielabel

  • C

Woonoppervlakte

  • 48 m2

Sport & recreatie

  • Fietsen
  • Golf
  • Wandelen
  • Watersport
  • Zwemmen

Populaire thema's

  • Attractieparken
  • Cultuur & historie
  • Luxe accommodatie
  • Overwinteren
  • Zon, zee & strand
  • Adults only

Verwarming

  • Electrische verwarming
  • Boiler
  • Airconditioning

Internet, wifi, audio

  • Satellietontvanger
  • Televisie
  • HiFi / Stereoset
  • Cd-speler
  • Dvd-speler
  • Wifi
  • Nederlandstalige zenders (13)

Buitenvoorzieningen

  • Barbecue
  • Buitenverlichting
  • Ligstoel(en) (2)
  • Parasol(s)
  • Terras (1)
  • Tuin
  • Tuinstoel(en) (2)
  • Tuintafel(s) (1)
  • Veranda
  • Loungeset
  • Tuin volledig omheind
  • Asbak(ken)

Privacy

  • Beheerder op terrein
  • Vrijstaande woning

Linnengoed

  • Bedlinnen
  • Handdoeken (2)
  • Keukenlinnen

Faciliteiten

  • Kluis
  • Roken niet toegestaan
  • Huisdier niet toegestaan

Games & entertainment

  • (Bord)spellen

Wellness

  • Massagedouche


€ 350,-
per week v.a.
€ 350,-
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer
  • Géén boekingskosten
  • Gebruik onze service gratis!
  • Je boekt direct bij de eigenaar
Je betaalt veilig online

Andere vakantiehuizen van deze verhuurder