Finca

Finca villa La Loma Los Ventorros


Villa La Loma heeft alles om een verblijf onvergetelijk te maken: alle comfort en een prachtige rustige ligging, tussen de met olijfbomen bezaaide bergen, met een heerlijk en groot zwembad in de tuin met veel privacy, een half uur rijden van de  zandstranden van de Costa del Sol en een uurtje van vliegveld Malaga.

Naast de koele woon/eetkamer, de volledig ingerichte keuken met Boretti-apparatuur en de zonnige ontbijt/eetkamer is er natuurlijk de ruime patio. De patio is het hart van een typisch andalusische villa. Onze ruime patio heeft  een gedeelte met zon en een overdekt schaduw deel. Beide toegangen van de patio van buiten de villa hebben afsluitbare stalen traliedeuren zodat uw huisdieren niet verloren kunnen geraken. Zitmogelijkheden genoeg om met elkaar een hele lange typische andalusische avond door te brengen. Met zijn allen heerlijk genieten van hetgeen u zelf in de keuken heeft klaargemaakt, of... uzelf laten verwennen met de gerechten die de kok voor u klaarmaakt. Verder zijn er vier ruime twee-persoons slaapkamers met elk een prive badkamer,  leefruimte te over!

Het zwembad van Villa La Loma vangt de eerste ochtendzon tot de laatste zonnestralen van de dag. In de zon of in de schaduw van de Spaanse parasols langs het zwembad is het goed toeven met meestal een briesje dat voor verkoeling kan zorgen.

De zon die bijna het hele jaar door volop schijnt en die mogelijk maakt dat het, als in Nederland allang weer de truien uit de kast zijn gehaald, in Villa La Loma overdag nog altijd korte broeken/bikini weer is. En voor de koelere nachten, in de periode dat in Nederland de autoruiten ´s morgens weer ijsvrij gemaakt moeten worden, heeft Villa La Loma, als een van de zeer weinige in de regio, een komplete verwarming van het hele huis.

Villa La Loma biedt de mogelijkheid, voor als u zelf geen zin heeft om te koken, of gewoon lekker verwend wil worden, een kok uw maaltijd compleet te laten verzorgen. Zalig toch, een avondje restaurant aan huis! 

Op enkele minuten rijden van Villa La Loma dwaalt u door de stille, smalle straatjes van het, in oorsprong, Moorse, witte dorp Comares. Comares is pal boven op een berg gebouwd en is in honderden jaren weinig veranderd. De boeiende  historie van Andalusie is nog zichtbaar in de Moorse uitkijktoren welke de tand des tijds min of meer heeft doorstaan. In Comares wordt ook dagelijks vers brood gebakken bij Panaderia Angela Padilla en is de lokale supermarkt Coviran (open van ma-za van 9.00-20.30u). Er loopt ook een prachtig wandelpad van Villa La Loma naar het centrum van Comares een tochtje van 2,9 km.

Het kilometers lange, gezellig drukke en bewaakte, strand van Torre del Mar ligt op 25 km afstand en biedt vertier voor jong en oud. Voor een uitgebreid uitgaans- en nachtleven kunt u terecht lang de hele kust van Malaga tot Nerga.

De overweldigend mooie steden Granada, Sevilla, en Cordoba zijn alle een bezoek meer dan waard. Granada ligt op slechts ongeveer 140 km afstand en de weg, binnendoor, erheen is een belevenis op zich. De stad Malaga ligt op zo'n 40 km van Villa La Loma en biedt alles wat u van een moderne grote stad mag verwachten. De oude kern is mooi bewaard gebleven en nodigt uit om te flaneren en de tijd te vergeten op een terrasje.

Villa La loma is ideaal voor een rustige, even een weekje niets moeten, vakantie, maar ook als uitgangspunt voor een actieve ontdekkingsvakantie. Paardrijden (ook voor gevorderden), vissen en kanoen op het kunstmatige meer Lake Vinuela, skieen op de pistes op de Sierra Nevada vanaf oktober tot mei, mountain biken (starten vanaf de voordeur!), (leren) bergbeklimmen onder begeleiding vanuit Comares, wielrennen met of zonder begeleiding. En natuurlijk de watersporten aan de lange en brede zandstranden van Torre del Mar en Caleta. Zie ook turismocomares.es

Een ding is wel zeker: u zult in ieder geval niet in uw slaap gestoord worden door autoverkeer of late feestvierders. Onthaasten is in Villa La Loma geen werkwoord maar een natuurlijk gegeven, voor je het weet is thuis in Nederland/Belgie ver weg en lang geleden. In alle comfort en privacy bijkomen en bijtanken onder de Andalusische zon, Villa La Loma is ervoor gemaakt.

Diverse vliegmaatschappijen vliegen het hele jaar door van Nederlandse en Belgische luchthavens op Malaga. Ruim van te voren boeken is over het algemeen uiteraard goedkoper dan later boeken. Voor vervoer van en naar de luchthaven van Malaga kan gezorgd worden.
Villa La Loma is met de (huur) auto goed bereikbaar. De wegen in Andalusie zijn steil en bochtig maar zijn wel goed berijdbaar. 

Fietsen is een uitdaging maar als u deze wilt aangaan kunt u uw krachten meten met de Spaanse wielrenners die op zondagmorgen regelmatig voorbij komen.

Breng in ieder geval een paar stevige wandelschoenen mee, zeker als u een wandel/natuurliefhebber bent, het natuurpark Montes de Malaga ligt om de hoek.

De verhuurder, Marga & Eric

Advertentie online sinds augustus 2024

Geverifieerde verhuurder
Reageert gemiddeld binnen 1 uur
Nadat Linda jarenlang een fantastische sfeer en reputatie heeft opgebouwd met Finca La Loma, hebben wij de villa overgenomen en gaan het ook als vakantiehuis verhuren. We hebben onze villa in de Ardennen verkocht en nemen de mooie ervaringen van vele van onze trouwe gasten mee vanuit het heerlijke maar soms toch frisse België naar het aangename Andalusië.
Villa La Loma ligt (zoals de naam al zegt) op een heuvel in de uitlopers van de Montes de Malaga; het is een authentieke Spaanse Finca.

Je betaalt veilig online

Bij deze verhuurder kun je veilig online betalen. Lees meer over betalingen

Veilig betalen met: iDEAL Veilig betalen met: Visa Veilig betalen met: Mastercard Veilig betalen met: Bancontact Veilig betalen met: MyBank Veilig betalen met: Sofort Banking

Prijzen & reserveren

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de oranje button om je reservering te starten. Nog geen betaling nodig.
Wissen
  • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
  • 1 Beschikbaar
  • 1 Geen prijzen beschikbaar
  • 1 Bezet
  • 1 In optie

Toelichting op de prijzen & annuleringsvoorwaarden

Nadat de boeking door de verhuurder per email is bevestigd, dient 50% van de huurprijs plus de borg binnen een week na boeking ontvangen te zijn door de veruurder, waarna de huurovereenkomst formeel wordt. Indien niet binnen zeven dagen na de boekingsbevestiging door de verhuurder de aanbetaling plus borg is ontvangen, behoudt de verhuurder zich het recht voor de Finca aan andere belangstellenden te verhuren. 

Natuurlijk hopen we niet dat u uw geplande vakantie moet annuleren (een annuleringsverzekering is om die reden natuurlijk altijd aan te bevelen). Indien de huurder om welke reden dan ook de boeking wenst te annuleren, dient de huurder dit altijd per e-mail te bevestigen aan de verhuurder (ook wanneer dit bijvoorbeeld al telefonisch is doorgegeven aan de verhuurder).Verhuurder brengt de volgende bedragen in rekening, afhankelijk van de datum van ontvangst van de schriftelijke annulering door de huurder:
Indien u tóch moet annuleren dan kan dat kosteloos tot 90 dagen voor aankomst. Vanaf 90 tot 60 dagen voor aankomst 25% van de huurprijs, tussen 60 en 30 dagen voor aankomst 50% van de huur prijs, tussen 30 en 15 dagen voor aankomst 75% van de huurprijs en vanaf 14 dagen voor de aankomstdatum 100% van de huurprijs.

Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
za 14-sep-2024
tot
za 21-dec-2024
Minimaal verblijf 6 nachten
Week € 1400,00
Midweek -
Nacht € 200,00
Weekend -
van
za 21-dec-2024
tot
za 04-jan-2025
Minimaal verblijf 6 nachten
Week € 1925,00
Midweek -
Nacht € 275,00
Weekend -
van
za 04-jan-2025
tot
za 29-mrt-2025
Minimaal verblijf 6 nachten
Week € 1400,00
Midweek -
Nacht € 200,00
Weekend -
van
za 29-mrt-2025
tot
za 05-jul-2025
Minimaal verblijf 6 nachten
Week € 1575,00
Midweek -
Nacht € 225,00
Weekend -
van
za 05-jul-2025
tot
zo 24-aug-2025
Minimaal verblijf 6 nachten
Week € 1925,00
Midweek -
Nacht € 275,00
Weekend -
van
zo 24-aug-2025
tot
za 13-sep-2025
Minimaal verblijf 6 nachten
Week € 1575,00
Midweek -
Nacht € 225,00
Weekend -
van
za 13-sep-2025
tot
za 20-dec-2025
Minimaal verblijf 6 nachten
Week € 1400,00
Midweek -
Nacht € 200,00
Weekend -
van
za 20-dec-2025
tot
wo 07-jan-2026
Minimaal verblijf 6 nachten
Week € 1925,00
Midweek -
Nacht € 275,00
Weekend -

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Borgsom
€ 400,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Eindschoonmaak
€ 150,00
Per verblijf
Wordt verrekend met de borg.
Huisdier(en)
€ 50,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht

Locatie & tips

Tips van de verhuurder

Jeroen De Zeeuw gemiddeld een 9,7
Met het gezin | augustus 2017
Je verheugt je zo'n 8 maanden lang op deze geboekte Villa. Je stapt het vliegtuig in Malaga uit en zo de zomer in. Na een bijzondere route kom je aan op de top van een berg waar de villa al sluimerend op je ligt te wachten. Het is er stil, het blauwe water van het zwembad lonk, verkoelt.. Je leeft in een soort klein paradijs waar je van alles voorzien bent. La Linda heeft er al wat spullen voor je neergelegd zodat je rustig kunt acclimatiseren. De king-size kamers geven je nachtrust en de uitgebreide keuken verleid je om mooie gerechten te maken. Een buitenterras geeft je de mogelijkheid om prachtige vergezichten tot je te nemen en als 's avonds de zon ondergaat is het de nachtstilte die je laat mijmeren en tot rust te komen. Je drinkt wat, je doet niks, je hebt vakantie: waar je jezelf zo op verheugt hebt. Het ligt op je te wachten in Finca La Loma..
Review
Algemene indruk10
Locatie10
Faciliteiten10
Inrichting en staat vakantiehuis9
Hygiëne9
Communicatie10
Prijs/kwaliteit10

Indeling

Woonkamer 1
Begane grond
55 m2

Tegels

Eethoek / Eettafel

Woonkamer 2
Begane grond
20 m2

Tegels

Eethoek / Eettafel

Slaapkamer 1
Begane grond
16 m2

Bed: 2-persoons

Bed: 2-persoons

Tegels

Slaapkamer 2
Begane grond
25 m2

Bed: 2-persoons

Tegels

Slaapkamer 3
Begane grond
30 m2

Bed: 2-persoons

Tegels

Slaapkamer 4
Begane grond
30 m2

Bed: 2-persoons

Tegels

Badkamer 1
Begane grond
10 m2
Badkamer 2
Begane grond
Badkamer 3
Begane grond
Badkamer 4
Begane grond
open patiozit'kamer'
Begane grond

20 m2

Keuken

Soort: Open

Fornuis: Gas (6 Kookzones/branders)

Afzuigkap

Zwembad

Soort: Openlucht zwembad / Inbouw zwembad

Verwarming: Niet verwarmd zwembad

Privacy: Privé zwembad

Faciliteiten

Type accommodatie

  • Finca

Energielabel

  • F

Woonoppervlakte

  • 350 m2

Kinderen

  • Kinderbed (2)
  • Kinderspeelgoed
  • Kinderstoel (2)
  • Kinderbadje
  • Campingbed (2)

Sport & recreatie

  • Golf
  • Jeu de boules
  • Wandelen
  • Zwemmen
  • Padel

Populaire thema's

  • Kindvriendelijk
  • Luxe accommodatie
  • Privacy
  • Overwinteren
  • Zon, zee & strand
  • Naturisme

Verwarming

  • Gaskachel
  • Houtkachel
  • Boiler
  • Open haard
  • Gashaard

Internet, wifi, audio

  • Kabeltelevisie
  • Satellietontvanger
  • Televisie
  • HiFi / Stereoset
  • iPod aansluiting
  • Radio
  • Cd-speler
  • Blu-ray-speler
  • Dvd-speler
  • Wifi
  • USB-aansluiting
  • Internetaansluiting

Buitenvoorzieningen

  • Barbecue
  • Buitenverlichting
  • Ligstoel(en) (6)
  • Parasol(s)
  • Parkeerplaats(en) (4)
  • Privé oprit
  • Terras (4)
  • Terrasverwarmer
  • Tuin
  • Tuinstoel(en) (8)
  • Veranda
  • Dakterras
  • Loungeset
  • Tuin volledig omheind

Faciliteiten

  • Wasmachine
  • Hal
  • Berging
  • Bijkeuken / wasruimte
  • Apart toilet
  • Roken niet toegestaan
  • Huisdieren in overleg

Linnengoed

  • Bedlinnen
  • Handdoeken
  • Keukenlinnen
  • Linnen voor kinderbed
  • Strandlakens

Mindervaliden

  • Aangepast toilet
  • Gelijkvloers

Games & entertainment

  • (Bord)spellen
  • Dvd's / Blu-ray's

Privacy

  • Volledige privacy
  • Vrijstaande woning


€ 1.400,-
per week v.a.
€ 1.400,-
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer
  • Géén boekingskosten
  • Gebruik onze service gratis!
  • Je boekt direct bij de eigenaar
Je betaalt veilig online

Anderen bekeken ook:

Casa Condes de Iza

9,2
Vanaf per nacht € 314,- v.a. per week per week € 2.200,-