Villa

Casa Colori Curaçao


Bon bini! Welkom in Casa Colori Curaçao!

Onze woning, gebouwd in 2022, ligt op het prachtige en rustige villapark Fontein, een beveiligd park aan de rustige kant van het eiland. Dicht bij de mooiste stranden, is het de perfecte plek om in alle rust van uw vakantie te genieten. De naam Casa Colori Curaçao is geïnspireerd door de prachtige kleuren die het eiland rijk is: van de levendige huizen, het blauwe water tot de kleurrijke bevolking en de uitbundige flora en fauna.

Over de woning:
  • Oppervlakte: 120 m²
Woonkamer:
Een gezellige woonkamer voorzien van een tv met Chromecast, een Harman Kardon Bluetooth speaker, en directe toegang tot de grote porch via twee ruime vouwdeuren. Deze ruimte is ideaal om samen te ontspannen na een dag vol avontuur.

Keuken:
De volledig uitgeruste open keuken biedt alles wat je nodig hebt om heerlijke maaltijden te bereiden. Met een 4-pits keramische kookplaat, combi-oven, vaatwasser, en een Amerikaanse koelkast met ijsblokjes en koud water. Koffieliefhebbers kunnen kiezen tussen een Senseo en een Dolce Gusto apparaat. Verder zijn er een waterkoker, broodrooster, en blender aanwezig. Uiteraard is er ruim voldoende servies, bestek en pannen voorhanden.

Slaapkamers:
  • Hoofdslaapkamer: Deze kamer beschikt over een ruime 2-persoons boxspring (180x200 cm), airco, ventilator, shutterramen met horren, en een grote linnenkast. De ensuite badkamer is uitgerust met een inloopdouche, toilet en wastafel met spiegel, zodat je volledig in comfort kunt genieten
  • Tweede slaapkamer: Ook deze kamer is voorzien van een 2-persoons boxspring (180x200 cm), airco, ventilator, shutterramen met horren, en een ruime linnenkast. Deze kamer is perfect voor een tweede stel of gezinsleden die in luxe willen verblijven.
  • Derde slaapkamer: Ingericht met twee 1-persoons boxspring bedden (90x200 cm), airco, ventilator, shutterramen met horren, en voldoende opbergruimte in de linnenkast. Ideaal voor kinderen of vrienden die samen reizen.
Badkamers:
Twee badkamers, beide uitgerust met een inloopdouche (warm water), toilet, en wastafel met spiegel. De hoofdslaapkamer heeft een ensuite badkamer.

Tuin en Buitenruimte:
  • Een prachtige tuin met een privézwembad en comfortabele ligbedden om volop te genieten van de zon.
  • Een ruime porch met een tafel voor 8 personen waar je heerlijk buiten kunt eten.
  • Een knus bistrozitje voor intieme gesprekken of een kopje koffie in de ochtend.
  • Een palapa (5x3m) met een loungebank, perfect om in de schaduw en “op de wind” te relaxen en van de omgeving te genieten.
  • Nieuw: Een buitendouche, ideaal om af te spoelen voor of na een verfrissende plons in het zwembad of na een dag op het strand.
Berging/Washok:
  • Voorzien van een wasmachine en voldoende opbergruimte
Faciliteiten:
  • Europese stopcontacten (220v/50hz)
  • Gratis Wi-Fi
  • BBQ
  • Kinderstoel en campingbedje met matrasje
  • Parkeerplaats
  • Inclusief: handdoeken, strandlakens, beddengoed, gezelschapsspellen, strijkijzer en strijkplank, stofzuiger en een kluisje.
De Omgeving:
Casa Colori bevindt zich op een ideale locatie binnen Villapark Fontein, een exclusief en 24/7 bewaakt park dat alleen toegankelijk is via een beveiligde slagboom. Het park biedt een veilige en rustige omgeving, perfect voor een ontspannen verblijf. Op slechts een steenworp afstand liggen enkele van de mooiste stranden van Curaçao, zoals Cas Abou, Playa Porto Marie, en Daaibooi. Voor avontuurlijke gasten bevinden het ruigere Westpunt en de Christoffelberg zich op ongeveer 20 minuten rijden. Daarnaast zijn er in de directe omgeving diverse uitstekende restaurants, terwijl het nabijgelegen dorp Tera Cora handige voorzieningen biedt, zoals een supermarkt, bakker, huisarts, apotheek en een pinautomaat.

Aandachtspunten: 
  1. Roken is niet toegestaan in de villa.
  2. Let op: Het zwembad is alleen veilig voor kinderen die goed kunnen zwemmen en in het bezit zijn van een zwemdiploma. Zorg altijd voor voldoende toezicht. 
  3. Het houden van feesten of andere (nachtelijke) bijeenkomsten is niet toegestaan. Bij overtreding kan u door de beveiliging van het park worden verwijderd. Ons huis wordt uitsluitend verhuurd aan geregistreerde gasten.
  4. Villapark Fontein is nog in ontwikkeling, waardoor er mogelijk bouwwerkzaamheden plaatsvinden.
Heb je nog vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen! We staan altijd voor je klaar en helpen je graag, zodat je verblijf in Casa Colori en op het mooie Curaçao onvergetelijk wordt.

De verhuurder, Saskia & Dave

Advertentie online sinds juni 2022

Geverifieerde verhuurder
Reageert gemiddeld binnen 1 uur
Wij zijn Saskia & Dave en wonen samen met onze dochter Britt in Uithoorn. Onze zoon Sven woont op Sint Maarten, maar Curaçao voelt voor ons allemaal nog steeds als een tweede thuis.

Sinds 2020 hebben we onze droom werkelijkheid zien worden door een eigen huis te bouwen op Villapark Fontein. Met veel trots en dankbaarheid kijken we naar wat we hebben neergezet. We zouden het geweldig vinden om jullie uit te nodigen om ons huis en alles wat Curaçao te bieden heeft te komen ontdekken en genieten!

Je betaalt veilig online

Bij deze verhuurder kun je veilig online betalen. Lees meer over betalingen

Veilig betalen met: iDEAL Veilig betalen met: Visa Veilig betalen met: Mastercard Veilig betalen met: Bancontact Veilig betalen met: MyBank Veilig betalen met: Sofort Banking

Prijzen & reserveren

Last minute

LAST MINUTE DEAL! Geniet van 10% korting op de huurprijs voor beschikbare weken in oktober, november en december. Boek nu je herfst- of wintervakantie

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de oranje button om je reservering te starten. Nog geen betaling nodig.
Wissen
  • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
  • 1 Beschikbaar
  • 1 Geen prijzen beschikbaar
  • 1 Bezet
  • 1 In optie
  • 1 Korting

Toelichting op de prijzen & annuleringsvoorwaarden

Verblijf:
Minimale huurperiode bedraagt 1 week.
Op uw laatste huurdag heeft u de woning nog tot uw beschikking tot uiterlijk 18:00 uur (late uitcheck), zonder extra kosten.

U heeft de beschikking over de gehele woning, ongeacht het aantal gasten (max. 6).

Schoonmaak:
  • € 85
  • Bij een verblijf van 3 weken of langer is er vanaf week 2, elke 2 weken een verplichte tussentijdse schoonmaak verplicht à € 60.
Borg:
De borg is € 400 en is gebaseerd op een verblijf van 2 weken met 2 personen. Bij een verblijf langer dan 2 weken en/of met meer dan 2 personen wordt de borg met € 100 per week verhoogd.
Verbruik van water, stroom en eventuele schade worden na uw verblijf met de borg verrekend.

Het tarief voor water is € 9,00 per m3
Het tarief voor stroom is € 0,75 kWh

Wij hanteren het hele jaar door dezelfde prijzen, dus geen toeslagen voor bijvoorbeeld hoogseizoen, kerst en/of oud en nieuw etc.

Annulering:
Elke annulering moet schriftelijk of per mail worden gemeld.
Als een overeenkomst wordt geannuleerd, is de huurder de volgende annuleringskosten verschuldigd:
a: bij annulering tot 60 dagen voor aankomst: 40% van de huursom
b: bij annulering vanaf de 60ste dag tot de 30ste dag voor de dag van aankomst: 60% van de huursom
c: bij annulering vanaf de 30ste dag tot de dag van aankomst: 90% van de huursom
d: bij annulering op de dag van aankomst of later: de totale huursom.
Indien u eerder vertrekt dan de afgesproken vertrekdatum, vindt er geen restitutie plaats.

Wij raden u aan een annuleringsverzekering af te sluiten. Heeft u een doorlopende annuleringsverzekering, dan is het raadzaam na te gaan of de verzekerde som voldoende is

Indien Casa Colori door onvoorziene omstandigheden de huurovereenkomst moet annuleren, zal de huurder hiervan onmiddellijk op de hoogte worden gebracht en zal restitutie van aanbetalingen plaatsvinden.

Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
vr 31-mei-2024
tot
wo 16-okt-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 675,00
Midweek -
Nacht € 96,00
Weekend -
Van € 675,- voor € 607,50 per week
van
wo 16-okt-2024
tot
zo 27-okt-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 675,00
Midweek -
Nacht € 96,00
Weekend -
Korting 10%
van
zo 27-okt-2024
tot
vr 08-nov-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 675,00
Midweek -
Nacht € 96,00
Weekend -
Van € 675,- voor € 607,50 per week
van
vr 08-nov-2024
tot
zo 17-nov-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 675,00
Midweek -
Nacht € 96,00
Weekend -
Korting 10%
van
zo 17-nov-2024
tot
di 10-dec-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 675,00
Midweek -
Nacht € 96,00
Weekend -
van
di 10-dec-2024
tot
vr 20-dec-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 675,00
Midweek -
Nacht € 96,00
Weekend -
van
vr 20-dec-2024
tot
do 31-dec-2026
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 675,00
Midweek -
Nacht € 96,00
Weekend -

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Borgsom
€ 400,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Eindschoonmaak
€ 85,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Elektra
€ -
Naar verbruik
Wordt verrekend met de borg.
Extra persoon (basisprijs geldt t/m 2 personen)
€ 12,50
Per persoon per nacht
Betalen bij boeking | verplicht
Toeristenbelasting alle leeftijden
% 7,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Water
€ -
Naar verbruik
Wordt verrekend met de borg.

Locatie & tips

Tips van de verhuurder

Een van de oudste en grootste historische plantages van het eiland. Het domein van Landhuis Fontein is inmiddels uitgegroeid tot een zeer gewild ecologisch woon- werk- & vakantie resort.

Villapark Fontein Curaçao is uiterst gezellig en zeer centraal gelegen op het eiland op comfortabele afstand van bruisend en historierijk Willemstad. Op de rand van het rustig gelegen Banda Abou, en net over “de grens” van het westelijk puur natuur gedeelte van Curaçao. Midden in meer dan 3000 hectaren natuurlandschap met een enorm netwerk aan goed geïndiceerde wandelpaden die aangelegd zijn door de stichting “Uniek Curaçao”.

Villapark Fontein Curaçao ligt ook vlakbij het grootste natuur reservaat “Christoffel Park Curaçao” en heel dichtbij een van de mooiste stranden van het Caribisch gebied, op het aangrenzende landgoed Cas Abou. Niet ver weg zijn er ook de schitterende stranden van het voormalige Landhuis Porto Marie en “secret” klein playa Hunku, en het openbare strand van Daaibooi met z’n grote kolonie pelikanen ligt voor de sportievelingen onder ons op loopafstand.

Vanaf Villapark Fontein hoeft u niet ver te rijden om naar bijzonder mooie plekken te gaan.

Daaibooi-baai ligt erg dichtbij en nog veel andere schitterende stranden van het rustiger gedeelte van Curaçao zijn binnen een bereik van nog geen 10 minuten rijden. Ook aan restaurantjes en zeer lokale authentieke uitgaansmogelijkheden ontbreekt het hier niet aan deze kant van het eiland. Hier beleven we nog een historisch Curaçao met ruimte en veel natuurschoon.
Voor uw boodschappen is de dichtsbijzijnde goed gesorteerde supermarkt 15 min met de auto.
Huisarts, apotheek en dergelijke liggen vanaf 20 minuten rijden vanaf het park.
Op Curacao is een zeer goed geoutilleerd modern ziekenhuis in Otrabanda. Dit ligt 20 min rijden vanaf het park.
Het vliegveld is in slechts 20 min bereikbaar
Punda, het oude centrum is bereikbaar binnen 20 minuten

Om een indruk te krijgen bekijk het filmpje:
https://youtu.be/iegivV0jwzA




Plattegrond


Indeling

Woonkamer
Begane grond

Tegels

Slaapkamer 1
Begane grond

Bed: 2-persoons 200 x 180 cm

Tegels

Dekbedden

Slaapkamer 2
Begane grond

Bed: 2-persoons 200 x 180 cm

Tegels

Dekbedden

Slaapkamer 3
Begane grond

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Tegels

Badkamer 1
Begane grond

Toilet

Douche

Wastafel

Badkamer 2
Begane grond

Toilet

Douche

Wastafel

Washok
Begane grond
Keuken

Soort: Open

Fornuis: Keramisch (4 Kookzones/branders)

Afzuigkap

Zwembad

Soort: Openlucht zwembad / Inbouw zwembad

Verwarming: Niet verwarmd zwembad

Privacy: Privé zwembad

Faciliteiten

Type accommodatie

  • Villa

Woonoppervlakte

  • 120 m2

Kinderen

  • Kinderbed (1)
  • Kinderstoel (1)
  • Campingbed (1)

Sport & recreatie

  • Duiken / snorkelen
  • Golf
  • Wandelen
  • Watersport
  • Zwemmen

Populaire thema's

  • Kindvriendelijk
  • Luxe accommodatie
  • Overwinteren
  • Zon, zee & strand

Verwarming

  • Boiler
  • Airconditioning

Internet, wifi, audio

  • Televisie
  • Radio
  • Wifi

Buitenvoorzieningen

  • Barbecue
  • Buitenverlichting
  • Grillplaat
  • Ligstoel(en) (2)
  • Parkeerplaats(en) (2)
  • Privé oprit
  • Terras (2)
  • Tuin
  • Tuinstoel(en) (10)
  • Tuintafel(s) (3)
  • Veranda
  • Loungeset
  • Tuin volledig omheind
  • Asbak(ken)

Faciliteiten

  • Wasmachine
  • Berging
  • Bijkeuken / wasruimte
  • Kluis
  • Accommodatie op verdieping: (1)
  • Huisdier niet toegestaan

Linnengoed

  • Bedlinnen
  • Handdoeken (30)
  • Keukenlinnen
  • Strandlakens (6)

Games & entertainment

  • (Bord)spellen

Privacy

  • Vrijstaande woning


€ 608,-
per week v.a.
€ 608,-
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer
  • Géén boekingskosten
  • Gebruik onze service gratis!
  • Je boekt direct bij de eigenaar
Je betaalt veilig online

Anderen bekeken ook:

Bunita Blenchi

9,7
Vanaf per nacht € 104,- v.a. per week per week € 725,-