Villa

Villa Rêve des Roses


Villa Rêve des Roses

Ligging
Deze authentieke villa ligt bij het dorpje Saint Cybranet op slechts 2 km van het bekende kasteel Castelnaud en 20 km van de historische stad Sarlat. Het vakantiehuis is geschikt voor 10 volwassen personen en beschikt over een privé-zwembad, met een prachtig terras op het zuiden, gedeeltelijk onder een ruime
overkapping.U bereikt de villa via een steile bergweg omhoog waaraan slechts drie andere villa’s gelegen zijn. Doordat de villa de hoogste ligging heeft ontstaat er maximale privacy en een geweldig uitzicht. De woning is gebouwd in de 70-er jaren in Périgordstijl en is recent gemoderniseerd met onder andere een nieuwe keuken, twee badkamers en een (gedeeltelijk overdekt) terras.

Indeling
De indeling van de villa bestaat uit een kleine hal, een ruime woonkamer met een hoekbank rond een schouw met houtkachel en een kleine keuken met wasmachine en koelkast naast een badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet. In het midden van het huis is een sfeervolle eetkamer met een grote tafel met 10 stoelen en een openhaard. Apart daarachter ligt de royale keuken voorzien van alle apparatuur (o.a. vaatwasser, combi magnetron/oven, grote koelkast met vriezer, inductie-kookplaat). Naast de keuken is de tweede badkamer met douche en wastafel. Tussen de keuken en de eetkamer is nog een tweede toilet. De eetkamer en de keuken zijn voorzien van een authentieke plavuizen vloer, in de woonkamer ligt parket. In de woonkamer is een Flatscreen tv aanwezig met AppleTV en Microsoft Xbox met Wifi (VSDL) waardoor tv kijken via het internet tot de mogelijkheden behoort. Daarnaast liggen er ook diverse spelletjes, boeken en tijdschriften (Nederlands).

Op de eerste verdieping zijn vijf slaapkamers, alle met boxspring-bedden. In vier slaapkamers staan twee enkele bedden die ook tegen elkaar kunnen worden gezet. In de master bedroom staat een tweepersoonsbed met kaptafel en vaste kledingkast. Er zijn een kinderledikant en een kindercampingbed aanwezig waardoor er zelfs twee extra kinderen kunnen slapen. In een slaapkamer ligt een plavuizen vloer, in de andere slaapkamers ligt een houten vloer.

Buiten
Aangrenzend aan de keuken is een ruim terras op het zuiden met overkapping en buitentafel (10- persoons) vanwaar een fantastisch uitzicht over het dal en het dorp. Aan de woonkamer is een overdekt terras naast het zwembad. De Weber gasbarbecue staat klaar voor gebruik. Het privé-zwembad (5x10 m) met een maximale diepte van 1.80 m heeft bij de vaste trap een ondieper gedeelte waardoor het zeer geschikt is voor kinderen. Het kan worden afgesloten met een elektrisch bedienbaar dek zodat het voor kinderen een veilige situatie is en waardoor het zwembadwater goed op temperatuur blijft. Tevens is er een (door de zon verwarmde) buitendouche. Ook staan er vijf ligbedden en een parasol om heerlijk van de zon te kunnen genieten. Het terras is bij elkaar 50 m2 , dus ruim voldoende voor alle gasten.

Ook is er voldoende parkeergelegenheid bij het huis.

Omgeving
Er zijn meer dan 150 prehistorische locaties in de omgeving. De meest bekende prehistorische site is natuurlijk Lascaux II en III, die, hoewel een reproductie, je nog steeds kippenvel geeft. Andere grotten in de Dordogne en de Lot zijn die van Font-de-Gaume en Combarelles in Les Eyzies, Rouffignac en Bara-Bahau (gravures), de grotten van Lacave en Padirac en tal van kleinere sites en/of prehistorische grotten. Het dorp Troglodytique de la Madeleine en de site van Roque St-Christophe zijn sites waar u kunt zien hoe de mensen in de Prehistorie leefden.Het huis ligt centraal in de mooie streek van de Dordogne, waar veel verschillende bezienswaardigheden te vinden zijn. De favorieten die we u van harte aanbevelen kunt u vinden op deze site bij: Tips van de verhuurder.


De verhuurder

Advertentie online sinds oktober 2018

Geverifieerde verhuurder
Reageert gemiddeld binnen 1 dag
Wij zijn Hans en Marga Roozen en grote liefhebbers van de Dordogne. In 2018 hebben wij ons droomhuis kunnen kopen en het op onze manier tot vakantiehuis gemaakt. Wij vinden het leuk om andere mensen te laten genieten van deze prachtige omgeving!
Wij verhuren ons huis via Ilona en Niels die op korte afstand van ons vakantiehuis wonen en hier een chambres d'hôtes hebben. Voor informatie en/of calamiteiten zijn zij altijd bereikbaar.

Veilig online betalen mogelijk

Bij deze verhuurder kun je veilig online betalen. Lees meer over betalingen

Veilig betalen met: iDEALVeilig betalen met: MastercardVeilig betalen met: VisaVeilig betalen met: Bancontact Veilig betalen met: Giropay Veilig betalen met: MyBank Veilig betalen met: Sofort Banking

Prijzen & reserveren

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de oranje button om je reservering te starten. Nog geen betaling nodig.
Wissen
  • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
  • 1 Beschikbaar
  • 1 Geen prijzen beschikbaar
  • 1 Bezet
  • 1 In optie

Toelichting op de prijzen

Aanbetaling bij boeking: 30% van de huursom.
Na ontvangst van de aanbetaling is de boeking definitief. Dan gelden de volgende annuleringsvoorwaarden.
  • Tot drie maanden voor de aankomstdatum kan de reservering ongedaan worden gemaakt. Na annulering wordt de aanbetaling terugbetaald, minus 10% annuleringskosten over de totaal verschuldigde huurprijs (met een minimum van € 50,-).
  • Bij annulering binnen drie maanden voor de aankomstdatum is de gehele huursom verschuldigd.

Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
za 27-apr-2024
tot
za 15-jun-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1200,00
Midweek -
Nacht € 171,00
Weekend -
van
za 15-jun-2024
tot
za 29-jun-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1700,00
Midweek -
Nacht € 243,00
Weekend -
van
za 29-jun-2024
tot
za 31-aug-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 2300,00
Midweek -
Nacht € 329,00
Weekend -
van
za 31-aug-2024
tot
za 05-okt-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1700,00
Midweek -
Nacht € 243,00
Weekend -

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Borgsom
€ 500,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Eindschoonmaak
€ 110,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Linnengoed
€ 19,00
Per persoon
Betalen bij boeking | optioneel
Toeristenbelasting vanaf 18 jaar
% 3,00
Per persoon per nacht
Betalen bij boeking | verplicht

Locatie & tips

Tips van de verhuurder

Het dorp Beynac-et-Cazenac is echt fotogeniek met zijn hooggelegen kasteel dat de Dordogne domineert en zijn mooi huizen vol bloemen. Een wandeling in dit dorp is een echte betovering! In de zomer ontvangt het dorp de Muzikale Nachten van Beynac, een festival dat kamermuziek brengt.
Beeldschoon middeleeuws stadje dat zo bewaard gebleven is omdat Sarlat in de 19e eeuw in armoede verviel en daardoor ontsnapte aan alle industrialisering in die tijd. Geluk bij een ongeluk! Wie daar écht van wil genieten moet ’s zomers zo vroeg mogelijk op pad gaan, vooral op marktdagen (woensdag en zaterdag). Of anders ’s avonds gaan, want de straatjes zijn ook sprookjesachtig bij het licht van de straatlantaarns.
Domme is een klein, oud stadje met een ommuurde vesting, boven op een berg langs de rivier de Dordogne. Vanaf Cénac rijdt je omhoog en ben je binnen tien minuten in dit middeleeuwse plaatsje. Om de stad te bereiken moet je door een versterkte poort. Er is een prachtig 180 graden uitzichtpunt over de rivier en het omringende landschap. Domme heeft het historisch karakter weten te bewaren en biedt vele winkeltjes en restaurants, een plein met kerk en een grot die het bezoeken waard is. Een wandeling rondom Domme is zeker aan te raden in de vroege avonduren. Domme is na Sarlat de meest populaire plaats in Périgord Noir.
Gelegen aan de voet van een klif, langs de oevers van de Dordogne rivier, laat het dorp La Roque-Gageac zijn bezoekers kennis maken met zijn steegjes, zijn in de rotsen gehouwen fort, zijn tropische begroeiing en zijn kerkje die de vallei domineert.
Wanneer je het plaatsje Castelnaud-la-Chapelle binnenkomt, zie je het prachtige middeleeuwse kasteel, gebouwd op een rotspunt, al liggen. Voor een bezoek aan het kasteel rijdt je naar boven richting de parkeerplaats, waarna je te voet verder de klim vervolgt naar het kasteel. Het kasteel dat dateert uit de dertiende eeuw is momenteel een museum, waarin veel aspecten van de middeleeuwse oorlogsvoering worden getoond. Je ziet er echte katapulten, zwaarden en harnassen en voor kinderen zijn er binnen en buiten activiteiten georganiseerd. Het panoramische uitzicht vanaf de buitenplaats is een foto waard, waar je uitkijkt op de vallei van de Dordogne. Een rondleiding buiten met Nederlandse gids is aan te raden, binnenin het kasteel kan je zelf rondkijken. Reken op een bezoek van zo’n drie tot vier uur.
Op een half uur rijden ligt Sarlat-la-Canéda. Sarlat is de hoofdstad van de streek Périgord Noir en wordt ook wel het bruisende hart van de Dordogne genoemd. Het autovrije centrum geeft het gevoel van een middeleeuwse stad, waar je langs historische panden komt en vele leuke winkeltjes kan bezoeken. Op zaterdag wordt in de zomermaanden door de stad de traditionele markt gehouden. Het Place de la Liberté is een prachtig plein, met vele restaurants waar zomers straatartiesten optreden. In Église Sainte-Marie is een overdekte markt gemaakt, waar lokale producenten hun waar aanbieden. Probeer de auto buiten het centrum te parkeren, rondom de stad zijn voldoende parkeermogelijkheden.
De romantische tuinen van Marqueyssac rond het kasteel doen je geloven dat je in een sprookjeswereld bent beland. De tuinen liggen op een kwartier rijden en zijn de beroemdste van de Dordogne. Het park is aangelegd als een wandelgebied van zes kilometer met kleine paadjes tussen 150.000 stuks buxusstruiken. In juli en augustus is er elke donderdagavond een kaarslichtavond (les Soirées Chandelles) tot middernacht, waarbij de tuinen prachtig verlicht zijn met 2000 kaarsen. Duiven en pauwen lopen er vrij rond, er is een theesalon en speelterreinen voor kinderen.
Er zijn meer dan 150 prehistorische locaties in de omgeving. De meest bekende prehistorische site is natuurlijk Lascaux II en III, die, hoewel een reproductie, je nog steeds kippenvel geeft. Andere grotten in de Dordogne en de Lot zijn die van Font-de-Gaume en Combarelles in Les Eyzies, Rouffignac en Bara-Bahau (gravures), de grotten van Lacave en Padirac en tal van kleinere sites en/of prehistorische grotten. Het dorp Troglodytique de la Madeleine en de site van Roque St-Christophe zijn sites waar u kunt zien hoe de mensen in de Prehistorie leefden.
Bergerac ligt voor het grootste deel aan de noordzijde van de rivier de Dordogne, in een streek die wordt gedomineerd door de wijnbouw. Ten oosten van Bergerac ligt de Pécharmant, een wijngebied waar stevige rode wijn vandaan komt, terwijl ten zuiden van de Dordogne de Monbazillac witte zoete wijnen produceert. Daarnaast wordt in Bergerac op belangrijke schaal tabak verhandeld. In het westen grenst het wijngebied van Bergerac aan dat van de Saint-Émilion.
Monpazier ligt in de mooie streek tussen de Dordogne en de Lot en is de mooiste bastide dorpen in de Périgord. Een blik op de plattegrond van het dorp doet helemaal niet denken aan een middeleeuws dorp. Waar je organische opgebouwde nederzetting verwacht met nauwe straatjes en kronkelige steegjes heersen in Monpazier strakke lijnen en uniformiteit die meer doen denken aan een Romeinse legerplaats. Eigenaardig is ook dat het dorp helemaal niet door Fransen is gesticht maar door een Engelse koning.
Issigeac is een mooi ommuurd middeleeuws stadje, waarvan de kern dateert uit de 13e eeuw. In de directe omgeving van Issegeac vindt men echter nog veel oudere resten: Issigeac kent namelijk het grootste aantal megalitische monumenten (bouwwerken met grote stenen, zoals hunebedden, stonehenge) van de Dordogne. Bezoek ook eens de zondagsmarkt, zoals op de foto hiernaast te zien is.

Plattegrond


Indeling

Woonkamer
Begane grond
36 m2

Vloerdelen

Hoekbank

Fauteuil(s) (2)

Slaapkamer 1
1e verdieping
20 m2

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Vloerdelen

Slaapkamer 2
1e verdieping
15 m2

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Vloerdelen

Slaapkamer 3
1e verdieping
12 m2

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Vloerdelen

Slaapkamer 4
1e verdieping
8 m2

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Vloerdelen

Slaapkamer 5
1e verdieping
8 m2

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Vloerdelen

Zwembad

Soort: Openlucht zwembad / Inbouw zwembad

Verwarming: Niet verwarmd zwembad

Privacy: Privé zwembad

Faciliteiten

Type accommodatie

  • Villa

Woonoppervlakte

  • 180 m2

Kinderen

  • Kinderbed (1)
  • Kinderstoel
  • Campingbed (1)

Sport & recreatie

  • Mountainbiken
  • Wandelen
  • Watersport
  • Zwemmen

Populaire thema's

  • Cultuur & historie
  • Kindvriendelijk
  • Luxe accommodatie
  • Privacy
  • Groepsaccommodatie

Verwarming

  • Electrische verwarming
  • Houtkachel
  • Boiler
  • Open haard

Internet, wifi, audio

  • Televisie
  • Home cinema set
  • Dvd-speler
  • Wifi
  • Internetaansluiting

Games & entertainment

  • Spelcomputer
  • (Bord)spellen
  • (Strip)boeken
  • Dvd's / Blu-ray's

Buitenvoorzieningen

  • Barbecue
  • Buitenverlichting
  • Ligstoel(en)
  • Parasol(s)
  • Parkeerplaats(en)
  • Privé oprit
  • Terras
  • Tuinstoel(en)
  • Tuintafel(s)
  • Schuur
  • Hangmat

Faciliteiten

  • Wasmachine
  • Hal
  • Hypoallergeen
  • Wijnkelder
  • Apart toilet (1)
  • Roken niet toegestaan
  • Huisdieren in overleg

Linnengoed

  • Bedlinnen
  • Handdoeken
  • Keukenlinnen

Privacy

  • Volledige privacy
  • Vrijstaande woning


€ 1.200,-
per week v.a.
€ 1.200,-
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer
  • Géén boekingskosten
  • Gebruik onze service gratis!
  • Je boekt direct bij de eigenaar
 Veilig online betalen mogelijk

Andere vakantiehuizen van deze verhuurder