Villa

54386/AL

Villa Laranjeira


Vrijstaande villa met privé-zwembad gelegen in de wijk Sesmarias, Albufeira, op slechts 10 minuten loopafstand van het strand. Het idyllische strandje “Praia da Coelha” is dichtbij gelegen met een gezellig klein restaurant voor een lekker drankje of een lunch aan zee.

De sfeervolle villa is rustig gelegen aan een doodlopende weg. Het is modern ingericht en van alle gemakken voorzien. De Portugese open haard in de woonkamer zorgt voor een sfeervolle ambiance. In de omheinde tuin kunnen gasten genieten van de ligbedden en het grasveld bij het zwembad. Vanaf de diverse (overdekte) terrassen is er uitzicht op het zwembad, de omgeving en de zee. Het zonneterras op de eerste etage biedt veel privacy en ook een prachtig zeezicht.

Het levendige centrum van Albufeira met winkels, restaurants en barretjes bevindt zich op 5 km afstand. In de omgeving van de villa kunnen (water)sportliefhebbers genieten van de diverse mogelijkheden. Binnen een straal van 30 minuten rijden liggen de prachtige golfbanen van de Algarve op u te wachten, zoals o.a. de golfbanen van Vilamoura, Oceânico Golf Faldo & Oceânico Golf O’Conner Jnr. De golfbaan van Herdade dos Salgados bevindt zich op slechts 3 autominuten. De luchthaven van Faro ligt op 35 autominuten.

De villa ligt op 1.000 m2 eigen grond met het terras en de tuin op het zuiden. De overkapping van het terras zorgt voor prettige schaduwplekken. Vanuit de moderne loungebank heeft u zicht op het zwembad en de zee. Het grote privé zwembad is ruim 10 x 5 meter groot en wordt gefilterd door een zoutwater-installatie. 

Een zoutwater zwembad blijft langer fris aangezien algen, schimmels en bacteriën niet kunnen overleven in zout water en heeft u langer plezier van zwemwater in een optimale conditie.

Lichtzout zwemwater verschilt niet zoveel met traanvocht en dat betekent dat rode ogen en een geïrriteerde huid door het chloor hierdoor verleden tijd zijn. Mensen die last hebben van eczeem of een chloorallergie kunnen door een zoutwater zwembad toch genieten van deze luxe bij de villa.

De villa is reeds sinds 2006 ons eigendom en reeds honderden gasten zijn u voor geweest. Sinds 2019 wordt deze villa aangeboden via Micazu. Alle jaren daarvoor is deze verhuurd via een andere grote verhuurder en in 2015, 2017 en 2018 is Villa Laranjeira verkozen tot Best Villa van de regio Spanje/Portugal (ongeveer 2.000 villa's). Reviews van deze periode zijn op aanvraag leverbaar.

Tips voor huurders:

Groepen met kinderen - In de villa is veel kinderspeelgoed aanwezig en voor in het zeer ruime zwembad is leuk opblaasmateriaal en zwemspeelgoed aanwezig. Naast het kindvriendelijke Coelha strand op slechts 10 min lopen, is er in de buurt voldoende te doen om een dag voor uw kinderen nog leuker te maken. Op nog geen 10 min rijden ligt het dolfinarium-achtige Zoomarine (zoomarine.pt).
Verder zijn op nog geen 15 min rijden een tweetal fantastische Waterparken: Slide&Splash (slidesplash.com) en Aqualand (aqualand.pt).

Voor de wat oudere jongeren is een dag op het Kartcentrum in Almancil een aanrader waar je kunt karten, maar ook bijvoorbeeld een halve dag kunt crossen met een ZandBuggy (kartingalgarve.com). Verder is er op nog geen 5 min rijden een kartbaan in de ondergrondse parkeergarage bij de jachthaven van Albufeira (algarvekarting.com)

Groepen met golfliefhebbers - Portugal is een waar paradijs voor golfers. Binnen een straal van 30 min zijn er tientallen prachtige banen. Als eigenaar heb ik het genoegen gehad om praktisch alle banen één of meerdere keren te mogen lopen. Voor de lage handicapper zijn de volgende banen bijzonder geschikt: Faldo Course, Vale do Lobo, Victoria, Pinhal, Salgados (lechts 3 min rijden van de villa), Boavista en Old Course. Voor de hogere handicapper zijn de Vilamoura banen Millennium, Vila Sol & Laguna of Pine Cliffs, Silves, Pinta en Gramacho erg geschikt.

Voor zeer gunstig geprijsde greenfees adviseer is TeeTimes te gebruiken (algarvepackage.com of teetimes.pt) U kunt telefonisch een teetime reserveren en d.m.v. uw creditcard betalen. De voucher wordt direct naar de course gestuurd. Bij aankomst kunt u direct afslaan!

Groepen met cultuurbewonderaars - Portugal heeft als één van de oudste handelslanden een keur aan bezienswaardigheden en schitterende plaatsen. Een veelvoud aan reisgidsen vertellen hier alles over. Ook in de bibliotheek van de villa staan diverse reisgidsen tot uw beschikking. Echte aanraders zijn: Tavira, Silves, Albufeira, Sagres en vooral ook prachtige Cabo de São Vicente (Kaap Sint Vincent).

Groepen met boekliefhebbers - de villa beschikt over een grote bibliotheek met ruim 150 titels. Hoofdzakelijk Nederlands maar ook enkele Engelse en Duitse boeken. Een lijst van alle titels kan op aanvraag toegemaild worden. Dit scheelt vaak vele kilo's in uw bagage!

Alle 60 reviews van de afgelopen 8 jaren zijn in de video te zien.

De verhuurder, Marc

Advertentie online sinds april 2019

Geverifieerde verhuurder
Reageert gemiddeld binnen 3 uur
Villa Laranjeira is al sinds 2006 ons eigendom. Het is voor ons gezin (2 zoons, 1 dochter) al jaren ons tweede thuis in de prachtige en zonovergoten Algarve.
Een heerlijk Zuid-Europees land met een uitstekende infrastructuur, en uiterst vriendelijke mensen. Bijna alle inwoners spreken wel Engels.

Aangezien wij zelf maar beperkt gebruik kunnen maken van de villa, stellen wij deze al ruim 17 jaar beschikbaar voor andere Portugal liefhebbers.

Graag verwelkomen wij u binnenkort in de villa!

Prijzen & reserveren

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de oranje button om je reservering te starten. Nog geen betaling nodig.
Wissen
  • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
  • 1 Beschikbaar
  • 1 Geen prijzen beschikbaar
  • 1 Bezet
  • 1 In optie

Toelichting op de prijzen

Onze prijzen zijn all-in. Dat betekent dat er helemaal niets meer bij komt. Geen boekingskosten, geen reserveringskosten, geen stroomkosten bij normaal verbruik, geen kosten voor eindschoonmaak, geen kosten voor een babybedje of -stoel, etc. etc. dus helemaal niets. Bovendien huurt u rechtstreeks van de eigenaar dus heeft u de laagsteprijsgarantie!
Bij boekingen via de grote bekende villa-aanbieders betaalt u vaak tot 25% meer!

Borg
Er dient €250,00 borg betaald te worden. Als de villa is gecontroleerd en er is geen schade aangetroffen en/of sprake van extra schoonmaakwerk, zal de borg binnen 2 weken na vertrek terug worden gestort.

Betaling
Een eerste betaling, gelijk aan 30% van het huurtarief, dient direct bij boeking betaald te worden. Pas nadat uw aanbetaling van 30% is ontvangen, is uw boeking definitief. De eerste betaling kan gedaan worden via een overschrijving per bank. Het restant bedrag dient voldaan te worden minimaal 90 dagen voor aankomst.

Algemene huurvoorwaarden
U gaat automatisch akkoord met onze Algemene Voorwaarden wanneer u een reserveringsaanvraag verstuurd. Deze voorwaarden kunnen u op verzoek worden toegezonden en zijn tevens te vinden onder de tab aanvullende informatie op deze site.

Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
za 30-mrt-2024
tot
za 01-jun-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1673,00
Midweek -
Nacht € 259,00
Weekend -
van
za 01-jun-2024
tot
za 29-jun-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1953,00
Midweek -
Nacht € 299,00
Weekend -
van
za 29-jun-2024
tot
za 14-sep-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 2093,00
Midweek -
Nacht € 329,00
Weekend -
van
za 14-sep-2024
tot
za 05-okt-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1953,00
Midweek -
Nacht € 299,00
Weekend -
van
za 05-okt-2024
tot
za 16-nov-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1673,00
Midweek -
Nacht € 259,00
Weekend -

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Borgsom
€ 250,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht

Locatie & tips

Tips van de verhuurder

In de villa is veel kinderspeelgoed aanwezig en voor in het zeer ruime zwembad is leuk opblaasmateriaal en zwemspeelgoed aanwezig.

Naast het kindvriendelijke Coelha strand op slechts 10 min lopen, is er in de buurt voldoende te doen om een dag voor uw kinderen nog leuker te maken.

Op nog geen 10 min rijden ligt het dolfinarium-achtige Zoomarine (zoomarine.pt).
Verder zijn op nog geen 15 min rijden een tweetal fantastische Waterparken: Slide&Splash (slidesplash.com) en Aqualand (aqualand.pt).

Voor de wat oudere jongeren is een dag op het Kartcentrum in Almancil een aanrader waar je kunt karten, maar ook bijvoorbeeld een halve dag kunt crossen met een ZandBuggy (kartingalgarve.com). Verder is er op nog geen 5 min rijden een kartbaan in de ondergrondse parkeergarage bij de jachthaven van Albufeira (algarvekarting.com)
Villa Laranjeira wordt al meer dan 12 jaar gemanaged door Nuno Alexandre. Nuno woont zelf met zijn gezin in Albufeira en runt samen met zijn vader een Makelaardij en Property Management bedrijf.

Sinds Villa Laranjeira ons eigendom is, is Nuno al de manager van Villa Laranjeira en verwelkomt hij alle gasten, zorgt ervoor dat de villa er tip-top bij staat en is 24/7 bereikbaar voor onze gasten als ze vragen of problemen hebben.

Dus geen gedoe met bellen naar de eigenaar in Nederland, maar directe lokale assistentie!

Nuno spreekt bijzonder goed Engels en zelfs een paar woorden Nederlands en weet alles in de Algarve te vinden.
Portugal is een waar paradijs voor golfers. Binnen een straal van 30 min van de villa zijn er tientallen prachtige banen. Als eigenaar heb ik het genoegen gehad om praktisch alle banen één of meerdere keren te mogen lopen. Voor de lage handicapper zijn de volgende banen bijzonder geschikt: Faldo Course, Vale do Lobo, Victoria, Pinhal, Salgados (lechts 3 min rijden van de villa), Boavista en Old Course. Voor de hogere handicapper zijn de Vilamoura banen Millennium, Vila Sol & Laguna of Pine Cliffs, Silves, Pinta en Gramacho erg geschikt.

Voor zeer gunstig geprijsde greenfees adviseer is TeeTimes te gebruiken (algarvepackage.com of teetimes.pt) U kunt telefonisch een teetime reserveren en d.m.v. uw creditcard betalen. De voucher wordt direct naar de course gestuurd. Bij aankomst kunt u direct afslaan!
Let op: wanneer een reserveringsaanvraag verstuurd via Micazu, gaat u automatisch akkoord me de onderstaande Algemene Voorwaarden (deel 1 en deel 2).

De huur vindt rechtens plaats onder de volgende Algemene Verhuurvoorwaarden.

VERHUUR EN HUUR
Partijen sluiten hierbij een overeenkomst van huur en verhuur betreffende een vakantievilla genaamd VILLA LARANJEIRA gelegen in: Sesmarias te ALBUFEIRA, Portugal, verder te noemen 'het gehuurde'.

AANKOMST EN VERTREK
Inchecken kan vanaf 17:00 uur en uitchecken is tot 10:00 uur, tenzij anders is afgesproken.

ROKEN
In het vakantiehuis mag niet gerookt worden.

HUISDIEREN
Huisdieren zijn niet toegestaan in het vakantieappartement, onder geen enkele omstandigheid.

GROEPEN JONGEREN ONDER 24 JAAR
Er zal geen verhuur plaatsvinden aan groepen jongeren onder de 24 jaar.

BORG
Bij reservering dient de borg ad €250,00 direct te worden voldaan.
Deze borg is geen huur, en volledig terug te verkrijgen binnen 14 dagen na vertrek, indien aan de volgende eisen worden voldaan:

• Er is geen schade aangericht aan de woning of de inboedel, tenzij door normaal gebruik;
• Er zijn geen boetes opgelegd vanwege illegale activiteiten, huisdieren, overige verhuur of bestelde diensten tijdens het verblijf;
• Al het afval is opgeruimd in de daarvoor bestemde containers en alle gebruikte keukeninventaris is schoongemaakt en opgeruimd;
• Alle sleutels zijn aan de manager afgegeven en de woning is vergrendeld achtergelaten;
• Alle rekeningen van tijdens het verblijf zijn betaald voor vertrek;
• Er zijn geen bed-, keukenlinnen of handdoeken verdwenen of beschadigd;
• Geen vroege aankomst of te laat uitchecken;
• De huurder is niet uit de accommodatie gezet door de manager (of afgevaardigde van de eigenaar) of de politie.

MINIMALE VERBLIJFSDUUR
Het vakantieappartement dient ten minste voor zeven (7) achtereenvolgende nachten gehuurd te worden. Langere verblijfsduur kan gelden tijdens het hoogseizoen. Indien een gast minder dan 7 nachten boekt, wordt tenminste het tarief van 7 nachten berekend.

BED- EN BADLINNEN
Bij het huurtarief is inbegrepen één set schoon bedlinnen en één set schone badhanddoeken per persoon. We raden aan strandlakens mee te nemen voor uitstapjes; het niet is toegestaan de handdoeken uit de woning mee te nemen.

SCHOONMAAK
Het vakantieappartement dient schoon en netjes te worden aangetroffen. Is dit niet het geval, dan moet dit onmiddellijk gemeld te worden bij de verhuurder, zodat deze één en ander kan laten herstellen.

Bij vertrek dient men de woning schoon en netjes achter te laten.

MAXIMALE BEZETTING
Het maximale aantal gasten is beperkt tot acht (8) personen, exclusief 1 baby. Het is niet toegestaan de woning te bewonen of te gebruiken met meer dan acht (8) volwassen.

REIS- EN ANNULERINGSVERZEKERING
We raden al onze gasten aan een reis- en annuleringsverzekering aan te schaffen voor hun vakantie.

Zie vervolg Algemene Voorwaarden Deel 2
BETALING
Een eerste betaling, gelijk aan 30% van het huurtarief inclusief bijkomende kosten en borg, dient direct bij boeking betaald te worden. Pas nadat uw aanbetaling van 30% is ontvangen, is uw boeking definitief.
De eerste betaling kan gedaan worden via een overschrijving per bank. Het restant bedrag dient voldaan te worden maximaal 90 dagen voor aankomst.

NIET TIJDIGE BETALING EN ANNULERING DOOR HUURDER
Bij niet tijdige betaling bent u in verzuim. U wordt daar per email op gewezen en heeft dan alsnog de mogelijkheid het verschuldigde bedrag binnen 5 werkdagen te voldoen. Indien betaling ook dan uitblijft, wordt de overeenkomst geacht te zijn geannuleerd op de dag van verzuim. Bij annulering (en/of verzuim) brengen wij de volgende bedragen in rekening, afhankelijk van de datum van annulering door de huurder.

• Annulering meer dan 90 dagen voor de aanvang van de huurperiode: 30% van de huur;
• Annulering tussen de 90e en 60e dag voor de aanvang van de huurperiode: 50% van de huur;
• Annulering tussen de 59e en de 30e dag voor de aanvang van de huurperiode: 75% van de huur;
• Annulering minder dan 30 dagen voor de aanvang van de huurperiode: 100% van de huur.

Indien de huurder geen gebruik maakt van de vila of deze voor het einde van de huurperiode verlaat, zal er geen enkele restitutie plaatsvinden.

De annuleringsgelden worden met de reeds betaalde bedragen verrekend.

ANNULERING DOOR VERHUURDER
Indien door onvoorziene omstandigheden de verhuurder een huurovereenkomst moet annuleren, zal de huurder hiervan onmiddellijk op de hoogte worden gebracht en restitutie van betaling plaatsvinden.

Indien de annulering niet het resultaat is van overmacht, dan zal de verhuurder bovendien een extra bedrag van 20% van de huursom betalen, zijnde de gebruikelijke vergoeding voor schade en ongemak.

KLACHTEN EN GESCHILLEN
Het appartement is voor uw aankomst zorgvuldig geïnspecteerd. Als er desondanks toch iets niet in orde blijkt te zijn, neemt u dan direct contact met de manager op.
Geen enkele klacht zal in behandeling worden genomen, indien deze niet binnen 48 uur na het in gebruik nemen van de villa telefonisch wordt gemeld en wordt gevolgd door een emailbevestiging. Dezelfde regel geldt, indien er zich tijdens het verblijf in de villa iets ernstigs voordoet.

VALSE RESERVERINGEN
Reserveringen die gemaakt worden onder een valse voorwendselen zullen resulteren in het inhouden van uw gemaakte betalingen, aanbetalingen of huurbedrag, en de partij zal geen toegang tot de woning verkrijgen.

AANSPRAKELIJKHEID
De eigenaren zijn niet aansprakelijk voor ongelukken, verwondingen of ziektes die zich voordoen tijdens een verblijf in of rondom de woning. De huiseigenaren zijn tevens niet aansprakelijk voor het kwijtraken van persoonlijke bezittingen of kostbaarheden. Door deze reservering te accepteren is overeengekomen dat alle gasten of andere genodigden uitdrukkelijk het risico van schade ten gevolge van het gebruik van de woning erkennen.
Verhuurder kan niet aansprakelijk worden gehouden voor ongemakken, veroorzaakt door het werk van derden, zoals gemeente, provincie, tuinbedrijven enz.
Huurder is aansprakelijk voor schade aan het gehuurde, inclusief de schade aan of verlies van (een deel van) de inventaris, veroorzaakt tijdens de huurperiode, tenzij huurder aannemelijk kan maken dat de schade het geregistreerde reisgezelschap niet kan worden toegerekend. Op het schadebedrag wordt in mindering gebracht het bedrag dat krachtens enige verzekering wordt uitgekeerd.
Verhuurder wijst elke verantwoordelijkheid af voor verlies, diefstal of beschadiging van bagage, persoonlijke eigendommen of voertuig, alsmede voor kosten, voortvloeiend uit het niet op tijd bereiken van de villa ten gevolge van vertraging.

Plattegrond


Indeling

Woonkamer
Begane grond
50 m2

Tegels

Fauteuil(s) (2)

Hocker

Slaapkamer 1
Begane grond
20 m2

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Tegels

Slaapkamer 2
Begane grond
13 m2

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Tegels

Slaapkamer 3
Begane grond
15 m2

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Tegels

Slaapkamer 4
1e verdieping
28 m2

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Tegels

Badkamer 1
Begane grond
5 m2

Toilet

Douche (2)

Wastafel (2)

Badkamer 2
Begane grond
5 m2

Toilet

Douche (1)

Ligbad

Badkamer 3
1e verdieping
5 m2

Toilet

Douche (1)

Wastafel (1)

Eetkamer
Begane grond

15 m2

Bijkeuken
Begane grond

12 m2

Hal
Begane grond

10 m2

Wet area
Begane grond

6 m2

Privé zonneterras
1e verdieping

20 m2

Keuken

Soort: Open

Fornuis: Elektrisch (4 Kookzones/branders)

Afzuigkap

Zwembad

Soort: Openlucht zwembad / Inbouw zwembad

Verwarming: Niet verwarmd zwembad

Privacy: Privé zwembad

Faciliteiten

Type accommodatie

  • Villa

Woonoppervlakte

  • 300 m2

Sport & recreatie

  • Golf
  • Nachtleven / uitgaan
  • Wandelen
  • Watersport
  • Zwemmen

Populaire thema's

  • Cultuur & historie
  • Kindvriendelijk
  • Luxe accommodatie
  • Privacy
  • Zon, zee & strand
  • Adults only

Verwarming

  • Electrische verwarming
  • Houtkachel
  • Airconditioning

Internet, wifi, audio

  • Kabeltelevisie
  • Satellietontvanger
  • Televisie
  • HiFi / Stereoset
  • Home cinema set
  • Radio
  • Cd-speler
  • Dvd-speler
  • Wifi
  • Nederlandstalige zenders (30)
  • USB-aansluiting
  • Internetaansluiting
  • Streamingdiensten

Games & entertainment

  • Spelcomputer
  • (Bord)spellen
  • (Strip)boeken
  • Dvd's / Blu-ray's

Buitenvoorzieningen

  • Balkon
  • Barbecue
  • Buitenverlichting
  • Carport
  • Ligstoel(en) (8)
  • Parasol(s)
  • Parkeerplaats(en) (2)
  • Privé oprit
  • Terras
  • Tuin
  • Tuinstoel(en) (2)
  • Tuintafel(s) (3)
  • Veranda
  • Dakterras
  • Buitenkeuken
  • Loungeset
  • Tuin volledig omheind

Privacy

  • Van buiten zichtbaar
  • Volledige privacy
  • Vrijstaande woning

Faciliteiten

  • Wasmachine
  • Hal
  • Beveiligingsinstallatie
  • Berging
  • Bijkeuken / wasruimte
  • Kluis
  • Roken niet toegestaan
  • Accommodatie op verdieping: (1)
  • Huisdier niet toegestaan

Linnengoed

  • Bedlinnen
  • Handdoeken (8)
  • Keukenlinnen
  • Linnen voor kinderbed
  • Strandlakens (8)

Kinderen

  • Kinderspeelgoed
  • Kinderstoel (1)
  • Campingbed (1)

Mindervaliden

  • Geen drempels


€ 1.673,-
per week v.a.
€ 1.673,-
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer
  • Géén boekingskosten
  • Gebruik onze service gratis!
  • Je boekt direct bij de eigenaar

Anderen bekeken ook:

Casa Dupla Elisabeth

9,1
Vanaf per nacht € 229,- v.a. per week per week € 1.600,-